» » Zöld Tea Vélemények

Zöld Tea Vélemények

Legújabb tudományos vizsgálatok van megerősítve volt valami, hogy a kínaiak már ismert, több mint 4000 éve...Zöld tea az egyik legegészségesebb dolog a bolygón.

Mit jelent ez pontosan? Nos egyre több bizonyíték mutatja, hogy zöld tea tele van egy egész sereg egészségügyi ellátások. Még mérsékelt fogyasztása a zöld tea is kapsz ezeket a pozitív hatásokat. Itt van néhány dolog, amit tehetünk, zöld tea:

  • Növeli az anyagcserét
  • Növeli az energia
  • Blokk zsír felszívódását
  • Erősíti az immunrendszert
  • Támogatja az egészségesebb bőr
  • Fokozza a fókusz és a mentális funkció
  • Küzdelem az öregedés folyamatát
  • Orális egészség elősegítése
  • A szervezet betegségekkel szembeni védelme
Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Mi az a zöld Tea?

Zöld Tea Vélemények – Zöld Tea FogyásÖsszes teák az ugyanabból a növényből (Camellia sinensis) származik, és négy fő típusa lehet csoportosítani: fehér tea (ami vitathatatlanul tudna hívható zöld tea), zöld tea, Oolong tea, és a fekete tea.

Egy folyamat hívott oxidációval határozza meg, hogy a tea típusát. Majd tartalék van a unalmas részleteket, csak tudom, hogy a további oxidációval tea megy a feldolgozás során a sötétebb lesz. Erősen oxidált tea, nagyon sötét, több ízek és több koffeint. Zöld tea is unoxidized. Ez azt jelenti, kevesebb illat és a koffein, de megtartja sok több erős tápanyagok és antioxidánsok.

Ízét és változatos

A zöld tea megvan kevesebb ízek, mint az Oolong, vagy fekete tea, de ez nem teszi kevésbé finom. Íze a legjobban, mint a friss és könnyű, és csodálatosan frissítő jégen (nem kell meginni forró!). Apropó, ízek, vannak, sok különböző fajta és ízek, a zöld tea, hogy ez egy életre, hogy próbálja meg őket!

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Zöld Tea és a fogyás

Az izgalmas és jól ismert a zöld tea egyik előnye a képességét, hogy a támogatás a fogyás. Mellett giving ön egy extra energia fellendítése, a zöld tea stimulálja az anyagcserét, miközben egyidejűleg gátolja a zsír felszívódását.

Tudnia kell, hogy vannak bizonyos súly veszteség állítások zöld tea, nem megfelelően tesztelt tudományos tanulmányok. De ennek ellenére a bizonyítékok összeadjuk. Van persze elég számunkra, hogy magabiztosan mondom, hogy a zöld tea kell az ital választás részére akárki ki van kipróbálás-hoz elveszít a fontot.

Zöld Tea Vélemények – Zöld Tea Fogyás

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Zöld Tea egészségügyi ellátások

2006-Ban az Európai Journal of Clinical Nutrition közzétett tanulmány megállapította, hogy tea egy egészségesebb választás, mint szinte minden italok, beleértve a vizet is. Igen, jól olvasod. Zöld tea is egészségesebb, mint a tiszta víz!

Nem csak csinál zöld tea hidratálja a testet, mint a víz nem, azt is előírja, tápanyagok és erős antioxidánsok, melyek védik a legkülönbözőbb betegségek ellen, mint például: betegségek, rák, stroke, szív problémák, vírusok, és több.

Sör & alkoholfogyasztásának zöld Tea

Így most te értékesített az ötlet, a zöld tea fogyasztása (természetesen!), és szeretné tudni, hogy hol kezdjem. Ez könnyű. Zöld tea, olcsó és könnyen elérhető. Tudod kap ez a Filter, vagy, ha komolyan, mint laza leaf tea. Sör, könnyű, és lehet inni ez helyett a reggeli kávét, és jégen a frissítő helyett egészségtelen üdítőitalok.

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Zöld Tea Vélemények – Zöld Tea Fogyás