» » Zöld Tea Fogyás

Zöld Tea Fogyás

A sok népszerű diéta pirula, hogy a hátán, és látni fogod, zöld tea és zöld tea kivonat szerepel az egyik a hozzávalókat.

Diéta tabletták gyakran veszélyes és tömött-val más egészségtelen összetevők, de van egy oka, hogy használni a zöld tea. Zöld tea segít a fogyásban. Természetesen nem lesz 20 kiló egy hét, vagy más nem olyan értelemben, hogy a marketing cégek, mint a követelés, de a zöld tea már tudományosan bizonyított, hogy kalóriát éget, és megakadályozza a zsír felszívódását.

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Zöld Tea éget kövér

Zöld Tea FogyásÉlelmiszer (beleértve a cukor és a zsír) a vékonybél és a máj triglicerid nevű anyag szintetizálódik. Aztán folyik a véráramba más szövetekben a test.

Triglicerid használják energiaforrásként élet támogatása és a fizikai aktivitás, és nagyon szükséges. A probléma jön, amikor a túlzott mennyiségű triglicerid, mert akkor ez be van kapcsolva, a zsír, amely ezt követően okoz az elhízás.

Ez az, ahol zöld tea jön. Tartalmaz nagy mennyiségű polifenol, amely aktiválja az enzim, amely felelős a felesleges triglicerid feloldására. Hosszútávon ez azt jelenti hogy a zöld tea hatékonyan segíti a zsírégetést.

Zöld tea tartalmaz koffeint, amelyek ismert, hogy növeli a hőtermelés (ez a biológiai folyamat részt égő kalória). A 2007-es jelentése a élettani American Journal: szabályozó, Integrative és összehasonlító élettan, kimondják, hogy a zöld tea is harcot a csökkenés általában kísérő fogyás anyagcsere. A jelentés szerzők szerint zöld tea is gátolja a katekol-O-metiltranszferáz (egy enzim ismert, hogy ravasz az agy vegyi anyagok étvágy szabályozásában részt megoszlása) hatásait.

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Zöld Tea stimulálja az anyagcserét, és gyorsítja a fogyás

Zöld tea tartalmaz erőteljes antioxidáns tulajdonságokkal polifenolok catechin, amelyek felelősek sok egészségügyi ellátások a zöld tea. Az egyik különösen, epigallocatechin gallát (vagy röviden EGCG), talált serkentik az anyagcserét, és fel kell gyorsítani a fogyás.

EGCG, zöld tea, koffeint és serkenti a központi idegrendszert, és fel kell szabadítani a véráramba, mint üzemanyag használata a test zsír okozza. Ez a folyamat a zsír energiát használják az úgynevezett hótermelés. Extra energiát biztosít, elválik a felesleges vizet, és is segít, hogy éget testzsír.

Bár a koffein egyedül serkentik az anyagcserét ily módon,-a ' fontos megjegyezni, hogy a kutatók megállapította, hogy a kombinált összetevőket, a zöld tea sokkal hatékonyabb ez a folyamat csak a koffein mint önmagában.

Zöld Tea Fogyás

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Zöld Tea segít hosszabb gyakorlása

Mindenki tudja, mennyire fontos a gyakorlat az, hogy a súlyvesztés. Kalóriát éget, növeli az energia, és épít izom, ami viszont növeli az anyagcserét, még magasabb. A katechin polifenolok a zöld tea úgy tűnik, hogy serkentik a máj és izom sejtek zsírsavak használata. Ez később csökkenti a sebességet, hogy szénhidrátok használják, és lehetővé teszi a további kitartást és hosszabb edzés times.

Sőt egy tanulmány, zöld tea kivonat felhasználásával a patkányok laborban nőtt az időt az állatok tudott úszni előtt egyre kimerült, mint 24 %-kal.

További kitartást azt jelenti, hogy több testmozgás, ami azt jelenti, hogy több kalória, és minden hozzáteszi, akár több kiló elvesztette az Ön számára.

Zöld Tea Fogyás

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Zöld Tea is hatékony

Bizonyos zöld tea antioxidánsokat úgy tűnik, hogy egy "kis pozitív hatása" a fogyást és karbantartása fogyás, szerint a jelentést közzé az International Journal of Obesity 2009-ben. Az elemzés 11 tanulmányok, a zöld tea és a fogyás vagy a testsúly karbantartása, kutatók megállapították, hogy a zöld tea antioxidáns ismert katekin segíthet növelni metabolizmusát.

Mégis a nemzeti egészségügyi intézetek (NIH) figyelmeztet, hogy nem elég tudományos bizonyíték, hogy állapítsa meg, hogy a zöld tea a súlycsökkenés hatékony. Azonban epigallocatechin gallát (egy a zöld tea catechin) segíthet mérsékelten túlsúlyos emberek fogyni, szerint a NIH.

Zöld Tea Is biztonságos

Míg a zöld tea valószínűleg biztonságos a legtöbb felnőtt, több mint öt poharak naponta vezethet mellékhatások koffein kapcsolatos (például a fejfájás, idegesség, alvászavar, és a szabálytalan szívverés). A koffein, a zöld tea is súlyosbíthatja bizonyos egészségügyi körülmények, beleértve a szorongás, a magas vérnyomás és a cukorbetegség.

Mikor kell használni a zöld Tea?

A legtöbb felnőtt mérsékelten növekvő zöld tea bevitel is hozam némi súlyt elvesztése előnyöket anélkül, hogy a negatív egészségügyi hatások. De ahhoz, hogy megtapasztalják a jelentős fogyás, fontos, hogy össze az egészséges táplálkozás a rendszeres testmozgás (beleértve a közepes intenzitású aerob tevékenységet és a két erő edzések hetente legalább két és fél óra). Ha azt fontolgatja, hogy zöld tea-kiegészítők (vagy bármely más természetes fogyás támogatás), győződjön meg arról, hogy a kezelés megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja