» » Zmeura Cetonă Efecte Secundare

Zmeura Cetonă Efecte Secundare

FDA (Food and Drug Administration) clasifică zmeura cetone ca în condiţii de siguranţă în cantităţi mici, dacă este utilizat ca un supliment alimentar. Zmeura Cetonă Efecte SecundareCu toate acestea, cantitatea de zmeura cetonă în o pilula dieta este probabil să fie mai mare decât aceasta, şi deoarece nu au existat orice teste pe oameni, nu există suficiente informaţii pentru a vedea cât de sigur este atunci când este utilizat ca un supliment pentru consumul uman.

Se afirmă deseori că dacă nu aveţi o alergie la zmeura nu ar trebui să aveţi orice efecte secundare de a lua orice supliment care conţine acest compus chimic.

Au existat preocupări despre siguranţa luând zmeura cetone din cauza aceasta chimic fiind legate de un stimulent numit synephrine.

Synephrine este utilizat în suplimente alimentare pentru pierderea în greutate pentru a înlocui efedrină, care a fost interzis de către FDA datorită preocupărilor că Efedrina cauzat toxicitate cardiovasculare. Au existat de asemenea temeri că synephrine datorită asemănării sale cu efedrină ar putea fi, de asemenea, un risc.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus
Datorită acestui fapt, există o posibilitate că luând zmeura cetonă ar putea experienţă unele efecte secundare, să ne uităm în fiecare dintre acestea.

Stimularea:

Cetone fiind similar cu synephrine, ai putea experimenta o creştere în emoţie, o creştere a tensiunii arteriale, şi ai putea experimenta, de asemenea, batai de inima neregulate (aritmii).

Draci:

Unii oameni au raportat că, după luarea zmeura cetone au experimentat un efect tremurat sau şubredă. Nu este un stimulent ca cofeina, dar se poate accelera metabolismul.

Când metabolismul se execută, prea repede va arde mai multe calorii şi produce mai multă energie, care sunt utilizate pentru a. Rezultatul acestei cauze jitteriness şi nervozitate pe care oamenii au experimentat.

Supraîncălzire:

Efectul termogenic de supliment poate provoca să transpiri mai mult decât vă sunt utilizate pentru a, care poate fi destul de neplăcut la prima.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

De ardere a grasimilor:

Când vă arde până la toxine de celule grase poate fi lansat înapoi în organism, care poate provoca un efect negativ. Prea mult arderea grasimilor poate provoca dureri de cap, ameţeli şi chiar rău respiraţia.

Aceste efecte secundare nu s-au dovedit. Au existat doar studii pe şoareci pentru a demonstra efectele secundare ale acestui supliment special, prin urmare, şansele de a se confruntă cu aceleaşi efecte secundare, atunci când iau zmeura cetone este redus.

Datorită chimice asemănările dintre zmeura cetonă a synephrine şi capsaicină, pacienţi cu orice afecţiuni cardiovasculare ar trebui să evite a lua orice supliment de dieta care conţine zmeura cetonă.

Deci, în timp ce nu există nici o dovadă de dovedit că de a lua zmeura cetone veţi experimenta efecte secundare ar trebui să fie mai atent, mai ales dacă suferiţi de orice probleme cu inima sau alte afecţiuni medicale. Dacă nu aţi făcut deja vă rugăm să verificaţi noastre zmeura cetone revizuire.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Cum face zmeura cetone lucru?

Ei lucrează în două moduri. În primul rând, acestea sporesc chimic creierului numita norepinephine, care este o substanţă lansat natural de celule nervoase.

Creşterea această substanţă chimică se descompune în cele din urmă de grăsime în celule de grăsime numit adipocite, care este o celulă care controlează nivelul de grăsime a fi fabricate sau stocate.

A doua modalitate care zmeura cetone lucru este că ei creşte secreţia de adiponectin, aceasta este o proteină, care este creat de celule de grăsime, care ajuta la descompunerea grasimilor, reglarea nivelului de zahăr şi regleaza metabolismul. S-a constatat că mulţi oameni obezi au de fapt un nivel scăzut de adiponectin.

S-a spus că efectele de zmeura cetonă funcţionează numai atunci când extract este utilizat, şi este în cea mai pură formă, şi similare grad şi doză de ceea ce a fost utilizat în studiile clinice.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus
Zmeura Cetonă Efecte Secundare

Sánátate Beneficii de zmeura cetonă

Pierderea in greutate nu este singurul beneficiu de a lua zmeura cetone; se recomanda pentru multe probleme de sănătate, cum ar fi scăderea colesterolului din organism, lupta împotriva cancerului de ajutor, de asemenea, poate ajuta cu durerea experimentat dupa exercitii intense.

Să ne uităm în continuare în aceste beneficii suplimentare. Acesta joacă un rol important în controlul glicemiei şi nivelului de colesterol corpului fara a afecta funcţiile majore a sistemului cardiovascular.

Zmeura cetone contin acid salicilic, astfel, de asemenea, poate ajuta combaterea ateroscleroza si bolile de inima.

Studiile au aratat ca zmeura cetone au anti-cancer de beneficii, care să le permită să lupta diferite tipuri de cancer.

Acest lucru se datorează cantităţi mari de fitochimicale , care sunt abundente în anti-cancerigene, orice produs chimic care reduce apariţia unor forme de cancer, proprietăţi.

Protejeaza celulele corpului deoarece conţine antioxidanţi naturali. Proprietátile antioxidante conţinute în acest compus protejează împotriva bolii şi daune de celule.

Proprietatile sale anti-inflamatorii, de asemenea, poate reduce inflamarea, care amelioreaza dureri musculare care poate fi experimentat după exerciţii fizice intense.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus
Se îmbunătăţeşte, de asemenea, producerea de acizi grasi omega 3, care este responsabil pentru prevenirea bolilor de piele, creşte nivelurile de HGH, hormon de creštere uman, îmbunătăţi funcţiile creierului şi de a creşte producţia de hormoni de crestere.

Există multe alte beneficii, cum ar fi zmeura cetone poate ajuta, de asemenea, persoanele care sufera de alopecie. Cu toate acestea, nici unul dintre aceste beneficii au fost studiate suficient de bine pentru a dovedi eficienţa sa.

Acest lucru dovedeşte că cetone zmeura este un tot rotund beneficiu de sănătate, şi că este un miracol pierdere în greutate pilula?

Ei bine nu este nu. Acolo nu au fost încă teste pe oameni pentru a vedea dacă de a lua acest produs chimic combinate puteţi pierde în greutate fără efecte secundare.

De asemenea, multe de zmeura Ketonal tablete nu doar numai conţin cetone zmeura, care pune la îndoială utilitatea de ea, şi până când studiile umane au luat loc acolo nu reprezintă o garanţie că acestea funcţionează.

Oamenii au mai multe motive mai complexe să mănânce atunci rozătoare face, astfel încât pentru a aborda peste mananca acest lucru trebuie să fie luate în considerare.

click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus
Zmeura Cetonă Efecte Secundare