Zeleni čaj Za Hujšanje

Preverite nazaj steklenica veliko priljubljenih prehrane tablete in boste videli zelenega čaja ali zeleni čaj ekstrakt naveden kot ena od sestavin.

Prehrana tablete so pogosto nevarno in obložijo z drugih Nezdravih sestavin, vendar obstaja razlog, zeleni čaj, ki jih uporabljajo. Zeleni čaj pomaga pri izgubi teže. Seveda ne bo 20 funtov v enem tednu ali drugih non občutek, da marketing podjetja, kot so zahtevali, vendar zeleni čaj je znanstveno dokazano, da gorijo kalorij in blokirajo absorpcijo maščob.

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Zeleni čaj kuri maščobe

Prehrana (vključno z sladkorja in maščob) se sintetizira v snov, imenovano trigliceridov v jetrih in tankega črevesa. Nato poteka v krvni obtok do drugih tkiv v telesu.

Trigliceridov se uporablja kot vir energije za podporo življenja in telesne dejavnosti, in je zelo potrebno. Problem prihaja o tem, kdaj so presežne količine trigliceridov, ker potem se je spremenila v maščob, kar posledično povzroča debelost.

To je, če prihaja zeleni čaj. Vsebuje velike količine polifenolov, ki aktivira encim, ki je odgovoren za raztapljanje presežek trigliceridov. Na dolgi rok, to pomeni da zeleni čaj učinkovito aids pri izgorevanju maščob.

Zeleni čaj vsebuje kofein, ki je znano, da povečajo termogeneza (biološki proces vključeni v kurjenje kalorij). V poročilo 2007 na American Journal of Physiology: regulativni, integrativno in primerjalna fiziologija, znanstveniki navesti, da zeleni čaj lahko boj zmanjšanje presnove, ki navadno spremlja izgubo teže. Glede na poročila avtorjev, zeleni čaj lahko tudi zavira učinke katehol-O-metiltransferaza (encim znano, da sproži razčlenitev možganskih kemikalij, ki sodelujejo pri uravnavanju apetita).

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Zeleni čaj spodbuja presnovo in pospešuje hujšanje

Zeleni čaj vsebuje močne antioksidante, imenovane polifenoli catechin, ki so odgovorni za številne koristi za zdravje zelenega čaja. Eden od njih zlasti epigallocatechin galat (ali EGCG na kratko), je bilo ugotovljeno spodbujajo presnovo in pospeši hujšanje.

EGCG, skupaj z v zelenega čaja, kofein stimulira centralni živčni sistem in povzroča maščob, da se sprostijo v krvni obtok za telo za uporabo kot gorivo. Ta proces maščobe, ki se uporablja za energijo se imenuje termogeneza. Zagotavlja dodatno energijo, HAL odvečno vodo in tudi pomaga, da gorijo telesne maščobe.

Čeprav kofein sam lahko spodbujajo presnovo na ta način, je treba opozoriti, da raziskovalci ugotovili, da kombinirani sestavine zelenega čaja, so bili na ta proces veliko bolj učinkovito kot samo kofein sama.

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Zeleni čaj vam pomaga vaja dlje

Vsakdo ve, kako pomembno uresničevanje je za hujšanje. Opekline kalorij, povečuje vašo energijo in gradi mišice, ki posledično povečuje vašo presnovo, še višje. Polifenoli catechin v zeleni čaj se zdi, da spodbujajo uporabo maščobnih kislin, ki jih jetra in mišične celice. To posledično zmanjšuje stopnjo, da se uporabljajo ogljikovi hidrati in omogoča več vzdržljivosti in daljši čas vadbe.

V resnici, študija z uporabo ekstrakta zelenega čaja na laboratorijske podgane rast znesek od čas živali lahko plavati pred spodoben utrujen za več kot 24 %.

Več vzdržljivosti pomeni več vadbe, kar pomeni več kalorij spali, in vse to dodaja do več kilogramov izgubila za vas.

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Zeleni čaj je učinkovit

Nekaterih antioksidantov najdemo v zeleni čaj zdi, da so “majhen pozitiven učinek” na hujšanje in vzdrževanje teže, glede na poročilo, objavljena v International Journal of debelosti v 2009. V analizi 11 študij o zeleni čaj in hujšanje ali vzdrževanje teže, raziskovalci so ugotovili, da zeleni čaj antioksidanti, ki so znani kot katehini lahko pomaga povečati metabolizma.

Še vedno, National Institutes of Health (NIH) previdnost, ki ni dovolj znanstvenih dokazov, da ugotovi, ali je zeleni čaj učinkovit za hujšanje. Vendar pa, epigallocatechin galat (catechin, najdemo v zeleni čaj) lahko pomagajo zmeren preves ljudem shujšati, v skladu z NIH.

Zeleni čaj je varno

Medtem ko zeleni čaj je verjetno varno za večino odraslih, pitje več kot pet skodelic na dan lahko povzročila neželeni učinki kofeina, povezanih z (npr. glavobol, živčnost, težave s spanjem in nereden srčni utrip). Kofein v zeleni čaj lahko tudi poslabša nekaterih zdravstvenih pogojev, vključno z anksioznost, visok krvni tlak, in diabetes.

Kdaj uporabiti zeleni čaj?

Za večino odraslih, zmerno povečanje vnosa zeleni čaj lahko prinese nekaj teže izguba koristi brez povzroča negativne učinke na zdravje. Ampak za izkušnje znatno izgubo teže, je pomembno, da zdravo prehrano z redno vadbo (vključno z vsaj dve in pol ure zmerno intenzivne aerobne aktivnosti in dve zasedanji treninga na teden). Če razmišljate o uporabi dodatkov zeleni čaj (ali poljuben drugi naravna pomoč pri hujšanju), se prepričajte, da se posvetujte s svojim zdravnikom pred začetkom zdravljenja.

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *