» » Zeleni čaj Gostov

Zeleni čaj Gostov

Nedavne znanstvene študije so bili potrjuje nekaj, da Kitajci so znani že več kot 4000 let...Zeleni čaj je eden od najbolj zdravo stvari na planetu.

Kaj to pomeni točno? No, več in več dokazov kaže, da zeleni čaj je pakiran s celo vrsto koristi za zdravje. Celo zmerno uživanje zelenega čaja lahko vam teh pozitivnih učinkov. Tukaj je nekaj stvari, da zeleni čaj lahko storite:

  • Povečanje vaš presnova
  • Povečanje energije
  • Blok absorpcijo maščob
  • Krepitev imunskega sistema
  • Spodbujanje zdravo kožo
  • Okrepiti osredotočenost in duševno funkcijo
  • Boj proces staranja
  • Spodbujanje ustno zdravje
  • Varujejo telo pred boleznimi
Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Kaj je zeleni čaj?

Zeleni čaj Gostov – Zeleni čaj Za HujšanjeVsi čaji prihajajo iz iste tovarne (Camellia sinensis), in lahko razvrstimo v štiri glavne vrste: Beli čaj (ki nedvomno lahko imenujemo zeleni čaj), zeleni čaj, Oolong čaj in črni čaj.

Čaj vrste opredeljujejo proces, imenovan oksidacijo. Smo bom rezervni vam dolgočasen podrobnosti, samo vem, da več oksidacijo čaj podvržena med predelavo, temnejši postane. Močno oksidirani čaj je zelo temno z več okusa in več kofeina. Zeleni čaj je neoksidiranih. To pomeni, da ima manj aromo in kofeina, vendar ohranja veliko bolj močan hranilnih snovi in antioksidantov.

Okus & sorta

Zeleni čaj ima manj okusa kot Oolong ali črni čaj, vendar to ne bi bilo nič manj okusna. Njen okus je najbolje opisana kot sveža in lahka, in je čudovito osvežujoče nad ledom (ne potrebujete piti vroče!). Ko govorimo o okusih, obstaja toliko različnih sort in okuse zeleni čaj, da bi trajalo celo življenje, da preizkusite vse!

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Zeleni čaj in hujšanje

Ena od bolj razburljivo in dobro znane prednosti zelenega čaja je njena sposobnost za pomoč pri izgubi teže. Skupaj z giving vi povečanje dodatne energije, zeleni čaj spodbuja metabolizem, medtem ko hkrati blokiranje absorpcijo maščob.

Morate vedeti, da obstaja nekaj teže izguba trditve o zeleni čaj ki niste pravilno testiral znanstvenih študij. Ampak vseeno je dokaz sešteva. Je zagotovo dovolj za nas samozavestno povedati, da zeleni čaj je treba pijačo izbira za vsakogar, ki se poskuša izgubiti funtov.

Zeleni čaj Gostov – Zeleni čaj Za Hujšanje

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Koristi za zdravje zelenega čaja

V letu 2006, študija, objavljena v Evropski Journal of Clinical Nutrition ugotovilo, da čaj je zdrava izbira kot skoraj vsako pijačo, vključno z vodo. Ja, si preberite ta pravica. Zeleni čaj je zdrava za vas kot čista voda!

Ne samo ali zeleni čaj hidrat telesa kot voda ne, prav tako zagotavlja hranila in močnih antioksidantov, ki varujejo pred najrazličnejše tegobe, kot: bolezni, raka, kapi, težave s srcem, virusi in več.

Pivovarstvo & pitje zelenega čaja

Zdaj ste prodajajo idejo o pitje zelenega čaja (seveda!), in želite vedeti, kje začeti. To je enostavno. Zeleni čaj je poceni in takoj na voljo. Lahko dobite v čajne ali, če ste resni, kot svoboden listov čaj. Pivovarstvo, to je enostavno in lahko pijete to namesto jutranje kave ali nad ledom kot osvežujoč nadomestilo za nezdravo brezalkoholnih pijač.

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Zeleni čaj Gostov – Zeleni čaj Za Hujšanje