» » Zdravstvene Koristi Zelenega čaja

Zdravstvene Koristi Zelenega čaja

Koristi za zdravje zelenega čaja.Tako je krepitev hujšanja zelenega čaja sam niso dovolj, da bi vam jarku kava in brezalkoholne pijače? Pogledali ta ogromen seznam zdravstvenih koristi, ki prihajajo iz pitje zelenega čaja in boste želeli, da se poslovite od java za dobro.

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Ščiti pred rakom in boleznimi

Zeleni čaj je pakiran z močnimi antioksidantov, imenovanih polifenoli in catechins. To so izredno učinkovit boj proti prostih radikalov, ki so grdo malo toksinov, ki so odgovorne za povzročajo take celične poškodbe, bolezni, staranje, in rak.

Spodbuja zdravo kožo & preprečuje gube

Isti prostih radikalov, ki povzročajo raka in bolezni tudi napad kožne celice in prispevajo k znakov staranja v obliki gube in kožne lise. Zeleni čaj najde in konča te proste radikale in pomaga spodbujati zdravo, gladka koža.

Zdravstvene Koristi Zelenega čaja

Bori proti staranju

Skupaj z boj proti znake staranja, zeleni čaj pomaga tudi z manj očitnih oblik tudi staranje. Japonski University študija je pokazala, da pitje več kot 2 skodelici zelenega čaja na dan povprečne kvote kognitivnih sposobnosti pri starejših bolnikih za 64 %. To je neverjetno število, in res kaže moč zelenega čaja proti kognitivne motnje, izguba spomina, demenca in Alzheimerjeva bolezen.

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Izboljšuje duševno Focus

Zeleni čaj vsebuje blagi ravni kofeina, ki spodbudno vpliva na živčni sistem. To ni tako neverjetno sama po sebi, ampak...Zeleni čaj vsebuje tudi aminokisline L-theanine, ki je skoraj izključno v čaja obrata. Theanine vpliva nevrotransmiterjev v možganih in povečuje aktivnost alfa možganskih valov. Preprosto povedano to posledico mirnejši, še bolj pozorni, stanje duha.

Spodbuja imunski sistem

Govor Theanine, 2003 študija Brigham in Women's Hospital ugotovila, da theanine lahko pomaga imunski sistem, ko boj okužba. Študija v primerjavi pivcev kave za tea pivcev in ugotovila, da proizvodnjo anti-bakterijske proteine petkrat višje v tea pivcev, pokazatelj močnejši imunski odziv.

Druga študija, objavljena v November 2005 izdaji protivirusno raziskav, ugotovila, da ena od antixoidants catechin v zeleni čaj (EGCG) dramatično zavira podvojevanje virusa influence. Ja, to pomeni, da zeleni čaj bori s skupnim gripe preveč.

Spodbuja ustno zdravje

Raziskovalci na University of Illinois v Chicagu ugotovili, da polifenoli v zelenega čaja zavirajo rast bakterij, ki povzročajo slab zadah. Ti antibakterijske lastnosti pomagajo tudi zobe in dlesni. Dejansko, japonski University ugotovila da redno uživanje čaja okrepiti udeleženca zob pomagal preprečiti zobno gnilobo.

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani

Druge koristi zelenega čaja

Odhod zadobiti idejo the amazing zdravstvene koristi zelenega čaja? Obstaja veliko več preveč. Tukaj je nekaj stvari, da zeleni čaj lahko narediš, da mi niste omenili doslej:

 • Revmatoidnim artritisom bori
 • Bori okužbe
 • Manjši poudarek
 • Ščitijo pred boleznimi srca
 • Zavira razvoj ateroskleroze
 • Gradijo kostno gostoto
 • Zmanjšuje tveganje za srčni napad
 • Pospeši okrevanje po srčnem napadu
 • Ščiti pred poškodbami možganov
 • Znižuje krvni tlak
 • Ščiti ledvice
 • Varuje jetra
 • Povečuje vzdržljivost
 • Varuje pred sladkorno boleznijo
Bomo na koncu te strani z eno od naših najljubših zeleni čaj študije. Študija, ki se je začela na Japonskem leta 1994, je sledila 40,530 odraslih do 11 let. Ugotovilo je, da ženske, ki pil 5 ali več skodelic zelenega čaja na dan imel 23 % nižje tveganje smrti zaradi kateregakoli vzroka! Če to ni spodbudo za začetek pitje zelenega čaja, ne vemo, kaj je.

Kliknite tukaj za nakup TavaTea iz uradne spletne strani
Zdravstvene Koristi Zelenega čaja