Testosteroni Vaikutukset

Kaikki anaboliset steroidit saatavilla, terve aikuinen uros on hyvin vähän kuin hyvin siedetty kuin testosteroni. Vaikka tämä on totta, että arepossible testosteronia haittavaikutuksia , joita voi johtua ulkoisista käyttöä.

Onneksi terve aikuinen mies sivuvaikutuksia testosteronin käyttö ovat hyvin hallittavissa; in-asiassa vastuullinen käyttö ei ole mitään syytä terve aikuinen mies olisi saaliiksi yhtäkään.

Mies saa testosteronin korvaushoitoa näistä haittavaikutuksista on kiinnitetään hyvin vähän; Loppujen lopuksi hänen tapauksessaan hän vain korvaa mitä on puutteellinen. Suorituskyvyn lisääjinä tämä on jossa peli muuttuu, koska se on supraphysiological annokset, jotka voivat avata oven ongelmia.

Supraphysiological annosta voidaan hyvin turvallisesti, mutta siinä on jotain tärkeää, sinun täytyy pitää mielessä. Kuten useimmat anaboliset steroidit, on suuri riski palkita suhde; Mitä enemmän otat enemmän hyötyä, mutta mitä enemmän otat, sitä suurempi riski. Let’s keskustella mahdollisia haittavaikutuksia testosteronin käyttö.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

Mahdolliset haittavaikutukset testosteroni

Kun täydennämme testosteronin määrät, jotka vievät meidät kauas keskimäärin erilaisia, on viisi mahdollisista sivuvaikutuksista, jotka voivat ilmetä. Tässäkin meidän on korostettava sanaa “mahdollista” näin ei missään tapauksessa tarkoita hinta. Yhteensä annostelu ja ennen kaikkea vastaukselle sanelee yhteensä lopputulokseen enemmän kuin mitään muuta, mutta niin se niistä ehdot yleistä elämäntapaa.

Joka tapauksessa tällaisia vaikutuksia voi esiintyä johtuu suurelta osin aromataasi prosessi, jonka joka testosteronin muuntaa estrogeenin. Tällaisia vaikutuksia ovat:

  • Gynekomastia
  • Ylimääräisen nesteen kertyminen
  • Korkea verenpaine
  • Korkea LDL-kolesteroli
  • Matala HDL-kolesteroli
Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

Torjumaan testosteronia haittavaikutuksia

Torjumiseksi sivuvaikutuksia testosteroni on muutamia asioita, voimme tehdä. Tärkeintä täydentää kanssa aromataasin estäjä (AI) kuten Arimidex tai letrotsolin. AI: n tehdä mitä niiden nimikin kertoo, ne estää aromataasi prosessin merkitys, ne estävät ja estrogeenin.

Lisäksi luonteeltaan AI: n myös vähentää kokonaismäärä estrogeenia elimistössä, mikä estää, mikä ei ole aiheuta ongelma. Joka tapauksessa AI: n edelleen tärkein puolustuslinja.

Kuin AI ja tämä suuresti suojaa verenpainetta ja kolesterolia, me puhumme koko ruokavalion. Syöminen elintarvikkeita, jotka edistävät tervettä ja välttää toimintaa, kuten tupakointi ja juominen, joka vaikuttaa kielteisesti suuresti suojelee sinua. Välttää runsas alkoholin Ohjelmasuositukseen varmistaa ruokavalio on täynnä paljon Omega rasvahappoja tehdä ihmeitä teitä ja suuresti suojella testosteroni sivuvaikutuksia.

On vielä yksi asia, meidän täytyy mainita, ja tämä pyörii ylimääräisen nesteen kertyminen. Kuten testosteroni aromatizes, usein syytetty sai vedensitomiskykyä ja ehdottomasti, tämä voi olla ongelma. Ai ‘s helposti hallittavissa, mutta AI kuoriminen säilyttäminen voi vielä tapahtua, mutta yhdeksän kertaa kymmenestä on yhdestä yksinkertaisesta syystä.

Jos olet täydentämisestä testosteroni täydentää laatu AI mutta vielä tilaa vettä, kertoimet ovat, syöt liikaa hiilihydraatteja. Jos syöt enemmän hiilihydraatteja kuin tarvitset menossa paisunut, tämä ei tarkoita, testosteroni on ongelma, se tarkoittaa yksinkertaisesti olet ylensyöntiä.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

Hinta haittavaikutuksia testosteronin

On olemassa kaksi sivuvaikutuksia testosteronin käyttö, joka täysin taata kaikille ihmisille, jotka täydentävät ja liittyvät toisiinsa. Kun täydennämme anabolisia steroideja, vaikka testosteronin, luonnollista testosteronin tuotantoa on tukahdutetaan.

Sillä ei ole väliä, kuinka erityinen uskot, sillä ei ole väliä, mitä ystäväsi tai iso kaveri salilla kertonut; Jos täydentää elimistön oma taso laskee. Tietenkin, jos olet täydentämällä testosteroni tämä on vähän huolta kuin annat kehon mitä se tarvitsee.

Testosteroni tasoa voi estää, koska tuotanto tapahtuu kiveksissä ja tapahtuu enää teidän kivekset pienenevät. Tämä ei tarkoita, he kuihduttaa ylös ja katoavat, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, he menettävät joitakin oman täyteytensä, mutta on hyvä uutinen. Kun anabolisten steroidien käyttö on lopetettu ja kaikki hormonit ovat jättäneet järjestelmän luonnollinen testosteronin tuotanto alkaa jälleen ja kiveksiä palaa normaaliin kokoon.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

Testosteroni totuus

Totuus on niin yksinkertainen, se on melkein pelottavaa. Mitä olet kertonut koko elämäsi suhteen anabolisia steroideja, ja tässä tapauksessa testosteroni useimmiten että kaikki on valhetta. Testosteroni on yksi eniten hyötyä hormonien koskaan täydentää ja täydentää käyttämällä voi merkittävästi parantaa elämääsi.

Vaikka haittavaikutuksia testosteronin käyttö ovat todellisia, tämä ei ole vieraita aineita elimistöön, se ei ole jotain sinun bodywill Katso vihollisena. Testosteroni on tyytyväinen kehon ja vastuullinen käyttö testosteroni haittavaikutuksia voidaan pitää loitolla.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *