Testosteroni Naisten

Lääketieteen alalla ja että suorituskyky parantaminen on Viimeisin tabu aihe Me puhumme tietenkin testosteroni naisten ja tabu luonto järkevää; Testosteroni on tärkein mies sukupuolihormonien ja se on myös anabolisia androgeeni steroidi.

Vaikka se on kaikki totta se ei tarkoita että se on hormoni pelättävissä, in-itse asiassa testosteroni naisten on erittäin tärkeää kannalta ilman sitä kuin miehet, he kärsivät suuresti.

Vaikka yleisin syy toteuttaa terapeuttista testosteroni naisten pyörii alhainen monet naiset täydentää se tarkoitukseen suorituskyvyn parannus tai ainakin testosteronin johdannaiset.

-Terapeuttinen testosteronin naisille puhuttaessa puhumme tietenkin korkea ja kun tasot saavat liian korkea, vaikka se ei voi olla tuhoisaa tunne alhainen, se aiheuttaa negatiivisia piirteitä näkyvän.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

Testosteroni naisten

Valitettavasti kun yrität oppia totuutta, kun se tulee steroidiset hormonit on usein hyvin vaikea löytää; Koska Testosteroni on elintärkeä se käsitellään usein vain emotionaalinen tunne johtuu perhe se kuuluu hormonien.

Vaikka on olemassa monia myyttejä ja suoranaiset valheet suhteen anabolisia steroideja yleisesti, kun me puhumme testosteroni naisten suorituskyky parantaminen- ja luonnollista tuotantoa tunne on myös melko paljon valheita ja usein hyvin naurettavaa luonne. Ilman testosteroni naisten olisi naisia, he tarvitsevat hormoni, aivan kuten ihminen tekee, mutta tämä on suurelta osin väärin.

Olemme ottaneet muutamia yleisimpiä myyttejä ja väärinkäsityksiä testosteroni naisten ja jäi vain totuus. Olemme ottaneet nämä valheet pois eri ilmoitustauluja ja sivustoja, jotka käsittelevät tällaisia liittyvä keskustelu ja toivottavasti mukana ainakin vähän ajattelemisen aihetta. Vaikka vielä on paljon opittavaa Toivottavasti löydät sen olevan hyvä lähtökohta.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

Myytti: Testosteroni naisten ei voi tapahtua. ne vain on estrogeenin ja progesteronin.

Totuus: Sekä miesten ja naisten luonnollisesti tuottaa testosteronia; kuitenkin miehet luonnollisesti tuottaa lähes kymmenkertainen, olettaen omaa tuotantoa on kunnossa.Kuitenkin molemmissa tapauksissa testosteroni on keskeinen rooli seksuaalinen toiminta; naiset, joilla on alhainen kokevat massiivinen kaatuu libido.

Jotka kärsivät vähentynyt sukupuolivietti todellakin tarvitsisi etsiä terapeuttinen testosteroni naisille, etenkin kun monet muut kielteiset vaikutukset alhainen voi olla, kuten: menetyksen lihasten kudoksen, masennus ja rasvaa saada voimattomuus, voimattomuus, heikentynyt immuunijärjestelmä ja jopa puuttuu pitoisuus joissakin tapauksissa.

Myytti: Naiset, jotka käyvät läpi vaihdevuodet ovat parhaiten täydentämällä progesteroni.

Totuus: Monissa tapauksissa hoito vaihdevuodet on testosteroni, kuten vaihdevuodet voivat aiheuttaa hormoni laskee 80 prosenttia ja vielä suurempi joissakin tapauksissa. Jos tämä on aika elämän, joka yksi seisoo testosteroni naisten on tärkeämpää kuin koskaan koska se on tänä aikana naisen sisäinen itse voi kääntyisi ylösalaisin.

Myytti: ehkäisy ei vaikuta testosteroni, se vaikuttaa vain munasarjat.

Totuus: Useimmat kaikki ehkäisyvälineet tuhota kaikki hormonaalista tuotantoa testosteronin estrogeenin ja progesteronin luokka; ei ole väliä kuinka erityinen uskot ovat se tapahtuu. Tästä syystä naiset, jotka käyttävät syntyvyyden kehotetaan pitämään silmällä yhteensä hormonitasot ja jos taso laskee terapeuttinen testosteroni naisten on usein erittäin suositeltavaa.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *