Testosterona Za ženske

V medicinskem področju in ki izboljšanja uspešnosti je eden najbolj tabu teme vseh; Mi govorimo seveda testosterona za ženske in tabu narave smiselno; Konec koncev, Testosteron je glavni moški spolni hormon, in je tudi anaboličnih androgenih steroidov.

Medtem ko je vse res, to ne pomeni, da je hormon, ki se bali, v-fact testosterona za ženske je velikega pomena za brez nje, kot moški, ki so močno trpi.

Medtem ko je najpogostejši razlog za izvajanje terapevtskih testosterona za ženske, ki se vrti okoli nizke ravni veliko žensk dopolniti z njim za povečanje učinkovitosti ali na vsaj derivati testosterona.

Ko govorimo o non-terapevtske testosterona za ženske seveda govorimo visoke ravni in ko ravni dobili previsoka, pa ne sme biti katastrofalne v smislu nizkih ravneh, lahko povzroči negativne lastnosti pojavljati.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

Testosterona za ženske

Na žalost ko poskušate izvedeti resnico, ko gre za steroidne hormone je pogosto zelo težko najti; kot Testosteron je ključnega pomena je pogosto le še razpravljali v čustveno občutek zaradi družine hormonov, ki pripada.

Čeprav obstaja veliko mitov in Zmagovalec laži glede anaboličnih steroidov na splošno, ko mi govorimo testosterona za ženske v krepitev učinkovitosti in naravno proizvodnjo občutek, obstaja kar nekaj laži preveč in pogosto zelo smešno narave. Brez testosterona ženske ne bi ženske, ki jih potrebujejo hormon, tako kot človek ne, ampak to je v veliki meri napačno razumljen.

Smo sprejeti nekaj najpogostejših mitov in napačnih predstav o testosterona za ženske in vam preostane samo resnico. Sprejeli smo te laži dol različnih oglasnih deskah in spletnih strani, ki se ukvarjajo v takih sorodnih razprave in upajmo, da vam z vsaj malo za razmislek. Medtem ko boste našli tam bo še marsikaj naučiti, upajmo, da boste našli to, da se dobro izhodišče.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

MIT: Testosterona za ženske je smešno; oni šele potreba, estrogen in progesteron.

Resnica: Moške in ženske naravno proizvodnjo testosterona; vendar pa moški naravno proizvajajo skoraj deset krat toliko, ob predpostavki, da svoje lastne proizvodnje do par.Vendar pa v obeh primerih testosterona igra pomembno vlogo v spolne funkcije; ženske, ki imajo nizko raven doživeli ogromen zruši v libido.

Tiste, ki trpijo zaradi zmanjšala spolni nagon res morda morali poiskati terapevtske testosterona za ženske, še posebej, če upoštevamo, da veliko drugih negativnih posledic nizke ravni lahko imajo, kot je: izguba tkiva, depresija in pridobivanje maščobe izgubo mišične moči, izguba energije, oslabljen imunski sistem in celo Izostane koncentracije v nekaterih primerih.

MIT: Ženske, ki gredo skozi menopavzo najbolje postrežejo z njenim z progesterona.

Resnica: Zdravilo za menopavzo je največkrat testosterona, kot menopavzi povzroči padec hormona za več kot 80 % in v nekaterih primerih celo večje. Če je to obdobje življenja, ki en testosterona stojala za ženske postane bolj pomembno kot kdajkoli saj je v tem obdobju ženske notranjih self lahko obrnila navzdol.

MIT: kontracepcija ne vpliva na testosteron, vpliva samo na jajčnikih.

Resnica: Večina vseh kontraceptivov uničiti vse hormonske produkcije testosterona, estrogena in progesterona razreda; ne glede na to, kako posebna menite, da ste prav pride. Iz tega razloga, ženske, ki uporabljajo kontracepcijo močno priporočamo, da bodite pozorni na njihovo skupno hormona in če ravni padec terapevtske testosterona za ženske pogosto zelo poučen.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *