Testosteron Voor Vrouwen

In zowel de medische sector als die van prestatie-verbetering is een van de meest taboe onderwerpen van alle partijen; We spreken natuurlijk van testosteron voor vrouwen en de taboe aard zinvol; immers, testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon en het is ook een anabole androgene steroïden.

Hoewel dat is alle ware het betekent niet dat het is een hormoon te vrezen valt, is in feite testosteron voor vrouwen van groot belang voor zonder het, net als mannen ze sterk lijden.

Terwijl de meest voorkomende reden om uit te voeren therapeutische testosteron voor vrouwen om lage niveaus draait veel vrouwen vullen met het voor het doel van prestatieverbetering of op minste testosteron derivaten.

Wanneer spreken van niet-therapeutische testosteron voor vrouwen zijn we natuurlijk spreken van hoge niveaus en wanneer de niveaus te hoog, krijgen hoewel het misschien niet rampzalig in de zin van lage niveaus dat leiden tot negatieve neigingen die kan moet worden weergegeven.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

Testosteron voor vrouwen

Helaas wanneer u probeert om te leren de waarheid als het gaat om steroïdale hormonen is het vaak zeer moeilijk te vinden; zoals testosteron is van vitaal belang is het nog steeds vaak alleen besproken in een emotionele gevoel als gevolg van de familie van hormonen die het behoort tot.

Terwijl er vele mythes en regelrechte leugens over anabole steroïden in het algemeen zijn, wanneer we spreken van testosteron voor vrouwen in zowel de prestatieverhogende en natuurlijke productie zin dat er zijn ook heel wat leugens en vaak van zeer belachelijk aard. Zonder testosteron vrouwen niet zou zijn vrouwen, ze moeten het hormoon, net als een man doet, maar dit grotendeels onbegrepen is.

Wij hebben enkele van de meest voorkomende mythen en misvattingen over testosteron genomen voor vrouwen en verlaten u met alleen de waarheid. We hebben genomen deze leugens off van verschillende messageboards en websites die in dergelijke bijbehorende discussie behandelen en hopelijk u voorzien van ten minste een beetje stof tot nadenken. Terwijl u er zullen nog veel meer vindt te leren Hopelijk vindt u dit als een goed uitgangspunt.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

Mythe: Testosteron voor vrouwen is belachelijk; ze hoeft alleen maar oestrogeen en progesteron.

Waarheid: Beide mannen en vrouwen natuurlijk produceren testosteron; echter, mannen natuurlijk produceren bijna tien keer zo veel, uitgaande van dat hun eigen productie is up-to-par.Echter, in beide gevallen testosteron speelt een vitale rol in seksuele functie; vrouwen die lage niveaus hebben beleeft massale crashes in libido.

Degenen die last van verminderde seksuele drang hebben kunnen inderdaad moet zoeken naar therapeutische testosteron voor vrouwen, met name als we kijken naar de vele andere negatieve effecten lage niveaus kunnen hebben, zoals: verlies van spier weefsel, depressie en vet winst, verlies van kracht, verlies van energie, verzwakt immuunsysteem en zelfs een ontbreken van concentratie in sommige gevallen.

Mythe: Vrouwen die gaan door menopauze zijn het best gediend door aanvulling met progesteron.

Waarheid: In veel gevallen de remedie voor menopauze is testosteron, zoals menopauze leiden dalingen van het hormoon met maar liefst 80% en in sommige gevallen nog groter tot kan. Als dit een periode van het leven in-die is wordt één staat testosteron voor vrouwen belangrijker dan ooit omdat er in deze periode een vrouw interne zelf kan worden ondersteboven gedraaid.

Mythe: Birth control heeft geen invloed op testosteron, het heeft alleen invloed op de eierstokken.

Waarheid: De meeste alle anticonceptiva vernietigen alle hormonale producties van de testosteron, oestrogeen en progesteron klasse; geen kwestie hoe speciaal u denkt dat u bent zal het gebeuren. Om deze reden, vrouwen die gebruik maken van geboortebeperking sterk worden aangespoord om een oogje houden op hun totale hormoonniveaus en indien niveaus therapeutische dalen testosteron voor vrouwen is vaak zeer aan te raden.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *