» » Testosteron Pentru Femei

Testosteron Pentru Femei

Testosteron Pentru FemeiAtât în domeniul medical şi de performanţă consolidarea este unul dintre subiectele cele mai tabu de toate; noi suntem vorbind, desigur de testosteron pentru femei şi natura tabu are sens; după toate, Testosteronul este principalul hormon sexual masculin şi, de asemenea, este un steroid anabolic androgen.

În timp ce este adevărat toate aceasta nu înseamnă că este un hormon de temut, într-adevăr testosteron pentru femei este de o mare importanţă pentru fără ea, ca si barbatii au de suferit foarte mult.

În timp ce cel mai frecvent motiv pentru punerea în aplicare terapeutică testosteron pentru femei se învârte în jurul nivelurile scăzute de multe femei suplimenta cu ea în scop de accesoriu de performanţă sau la cel puţin testosteron derivate.

Atunci când vorbeşte de testosteron non-terapeutice pentru femei ne vorbesc desigur de un nivel ridicat şi atunci când nivelurile obţine prea mare, în timp ce aceasta nu poate fi dezastruoase în sensul de nivel scăzut poate provoca trăsăturile negative să apară.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment

Testosteron pentru femei

Din păcate, atunci când sunteţi încercarea de a afla adevărul atunci când vine vorba de hormoni nesteroidiene este adesea foarte dificil de a găsi; ca testosteronul este vitală acesta este discutat încă adesea doar în sens emoţional datorita familiei de hormoni îi aparţine.

În timp ce există multe mituri şi minciuni cu privire la steroizi anabolizanţi în general, când noi suntem vorbind de testosteron pentru femeile atât în îmbunătăţirea performanţei şi naturale de producţie sens există destul de câteva minciuni prea, adesea de natură foarte ridicol. Fără testosteron femeile nu ar fi femei, au nevoie de hormon, doar ca un om nu dar acest lucru este în mare măsură înţeleasă greşit.

Avem unele dintre cele mai frecvente mituri şi prejudecăţi cu privire la testosteron luate pentru femei si ati ramas cu numai adevărul. Am luat aceste minciuni jos de pe diverse forumuri şi site-urile care se ocupă în aceste discuţii legate şi, sperăm, furnizat cu cel puţin un pic gândit. În timp ce veţi găsi încă mai mult mai mult să înveţe să sperăm că veţi găsi acest lucru să fie un bun punct de plecare.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment
MIT: Testosteron pentru femei este ridicol; ei au nevoie doar de estrogen şi progesteron.

Adevărul: Ambele bărbaţi şi femei produce în mod natural testosteron; cu toate acestea, bărbaţi produce în mod natural de aproape zece ori mai mult, presupunând că propriile lor de producţie este de până la par.Cu toate acestea, în ambele cazuri testosteron joacă un rol vital în funcţia sexuală; femeile care au un nivel scăzut va experienţă masiv prăbuşit în libidoului.

Cei care sufera de libido scăzut pot într-adevăr nevoie să caute terapeutice testosteron pentru femei, mai ales atunci când considerăm că avea multe alte efecte negative niveluri scăzute, cum ar fi: pierderea a muşchi ţesut, depresie şi câştig de grăsime, pierderea de putere, pierderea de energie, a slăbit sistemul imunitar şi chiar un lipsit de concentrare în unele cazuri.

MIT: Femeile care trece prin menopauza sunt servite cel mai bine prin completarea cu progesteron.

Adevărul: În multe cazuri leac pentru menopauza este testosteron, ca menopauza poate provoca scade de hormon cât mai mult de 80% şi chiar mai mare în unele cazuri. În cazul în care aceasta este o perioadă a vieţii în care-o testosteron de standuri pentru femei devine mai vitală decât vreodată în această perioadă o femeie auto intern poate fi transformat cu susul în jos.

MIT: controlul naşterilor nu afectează testosteron, aceasta afectează numai ovarele.

Adevărul: Cele mai multe toate contraceptivele distruge toate hormonale productii ale clasei de testosteron, estrogen şi progesteron; indiferent cum speciale credeţi că sunteţi va apărea. Din acest motiv, femeile care folosesc Anticoncepţionale puternic sunt îndemnate să păstreze un ochi pe nivelul lor de hormon totală şi în cazul în care nivelurile se încadrează terapeutice testosteron pentru femei este adesea foarte recomandat.

click aici pentru a cumpara testosteron supliment