» » Testosteron För Kvinnor

Testosteron För Kvinnor

Testosteron För KvinnorI både det medicinska området och prestanda öka är det en av de mest tabubelagda ämnena av alla; Vi talar naturligtvis av testosteron för kvinnor och tabu natur gör avkänningen; Trots allt är det viktigaste manliga könshormonet testosteron och det är också en Anabol androgen steroid.

Medan det är alla sant det inte betyder att det är ett hormon att frukta, är i-faktiskt testosteron för kvinnor en stor betydelse för utan det som män som de utsätts för kraftigt.

Medan den vanligaste anledningen att genomföra terapeutiska testosteron för kvinnor kretsar kring låga nivåer många kvinnor komplettera med det för att prestanda förbättring eller på minst testosteron derivat.

När man talar om icke-terapeutisk testosteron för kvinnor talar vi naturligtvis hög och när nivåerna blir för hög, medan det inte kan vara förödande i avkänningen av låga nivåer kan det orsaka negativa egenskaper visas.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott

Testosteron för kvinnor

Tyvärr när du försöker att lära sig sanningen när det gäller steroida hormoner är det ofta mycket svårt att hitta; eftersom testosteron är avgörande diskuteras det fortfarande ofta bara i en emotionell känsla på grund av familjen av hormoner som den tillhör.

Det finns många myter och rena lögner om anabola steroider i allmänhet, när vi talar av testosteron för kvinnor i både prestanda öka och naturliga produktionen känsla finns det en hel del lögner också och ofta av en mycket löjlig karaktär. Utan testosteron kvinnor skulle inte vara kvinnor, de behöver hormonet precis som en människa gör men detta är till stor del missförstådd.

Vi har tagit några av de vanligaste myter och missuppfattningar om testosteron för kvinnor och lämnade dig med bara sanningen. Vi har tagit dessa lögner från olika forum och hemsidor som handlar med sådana besläktade diskussion och förhoppningsvis gett dig åtminstone en liten tankeställare. Medan du hittar kommer det fortfarande finnas mycket mer att lära sig förhoppningsvis hittar du att det är en bra utgångspunkt.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott
Myt: Testosteron för kvinnor är löjliga; de behöver bara östrogen och progesteron.

Sanningen: Både män och kvinnor producerar naturligt testosteron; dock producerar män naturligt nästan tio gånger så mycket, förutsatt att deras egen produktion är upp till par.Men i båda fallen spelar testosteron en viktig roll i sexuell funktion; kvinnor som har låga nivåer kommer att uppleva massiva krascher i libido.

De som drabbas av minskad sexlust kan verkligen behöva söka terapeutisk testosteron för kvinnor, särskilt när vi ser att många andra negativa effekter låga nivåer kan ha, till exempel: förlust av muskel vävnad, depression och fet vinst, förlust av styrka, förlust av energi, försvagat immunförsvar och även en bristande koncentration i vissa fall.

Myt: Kvinnor som går igenom menopaus serveras bäst genom att komplettera med progesteron.

Sanningen: I många fall är botemedlet för klimakteriet testosteron, som klimakteriet kan orsaka nedgång av hormonet med så mycket som 80% och ännu högre i vissa fall. Om detta är en period av liv i-som blir ett stativ testosteron för kvinnor mer viktig än någonsin eftersom det är under denna period en kvinnas inre jaget kan vändas upp och ner.

Myt: preventivmedel påverkar inte testosteron, det påverkar bara äggstockarna.

Sanningen: De flesta alla preventivmedel förstöra alla hormonella produktion av testosteron, östrogen och progesteron klassen; oavsett hur speciell du tror du är kommer att det inträffa. Av denna anledning kvinnor som använder preventivmedel uppmanas starkt att hålla ett öga på deras totala hormonnivåer och om sjunker terapeutiska testosteron för kvinnor är ofta mycket klokt.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott