Testosteron For Kvinner

I både det medisinske feltet og at ytelse styrke er det en av de mest tabu emnene av alle; Vi snakker selvfølgelig av testosteron for kvinner og tabu innholdet er fornuftig; tross alt, testosteron er det primære mannlige kjønnshormonet og det er også en Anabole androgene steroider.

Mens det er alle sant det ikke betyr at det er et hormon å frykte, er i faktisk testosteron for kvinner av en stor betydning for uten som menn lide sterkt.

Mens den vanligste årsaken til å implementere terapeutiske testosteron for kvinner dreier lave nivåer mange kvinner supplere med det for formålet ytelse ekstrautstyr eller i minst testosteron derivater.

Når vi snakker om ikke-terapeutiske testosteron for kvinner snakker vi selvfølgelig av høye nivåer og når nivåene blir for høyt, mens det ikke kan være katastrofale i forstand av lave nivåer kan det føre til negativ personlighetstrekk vises.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Testosteron for kvinner

Dessverre når du prøver å lære sannheten når det gjelder steroid hormoner er det ofte svært vanskelig å finne; som testosteron er viktig er det fortsatt ofte bare omtalt i en emosjonell følelse på grunn av familien av hormoner den tilhører.

Det finnes mange myter og direkte løgner om steroider generelt, når vi snakker av testosteron for kvinner i både ytelse styrke og naturlige produksjon forstand det er ganske mange ligger også og ofte en veldig latterlig natur. Uten testosterone kvinner er ikke kvinner, de trenger hormonet akkurat som en mann gjør, men dette er i stor grad misforstått.

Vi har tatt noen av de vanligste myter og misoppfatninger om testosteron for kvinner og venstre kan med bare sannheten. Vi har tatt disse løgnene av ulike oppslagstavler og nettsteder som behandler i slike relatert diskusjon og forhåpentligvis gitt deg minst litt mat for tanken. Når du finner det vil fortsatt være mye mer å lære forhåpentligvis finner du dette er et godt utgangspunkt.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Myte: Testosteron for kvinner er latterlig; de trenger bare estrogen og progesterone.

Sannhet: Både menn og kvinner produserer naturlig testosteron; men produserer menn naturlig nesten ti ganger så mye, forutsatt egen produksjon er opp til PARI.Men i begge tilfeller spiller testosteron en viktig rolle i seksuell funksjon; kvinner som har lave nivåer vil oppleve massive krasjer i libido.

De som lider av redusert seksualdrift måtte faktisk oppsøke terapeutiske testosteron for kvinner, spesielt når vi betrakter mange andre negative effekter lave nivåer kan ha, slik: tap av muskel vev, depresjon og fett gevinst, tap av styrke, tap av energi, svekket immunsystem og aften en mangler konsentrasjon i noen tilfeller.

Myte: Kvinner som går gjennom overgangsalder er best tjent med å supplere med progesteron.

Sannhet: I mange tilfeller en kur for overgangsalder er testosteron, som overgangsalderen kan forårsake reduksjon av hormon med så mye som 80% og enda større i noen tilfeller. Hvis dette er en periode av livet i-som blir en står testosteron for kvinner mer vital enn noen gang som det er i denne perioden en kvinnes indre selv kan bli snudd på hodet.

Myte: prevensjon påvirker ikke testosteron, det påvirker bare eggstokkene.

Sannhet: De fleste alle piller ødelegge alle hormonelle produksjoner av testosteron, østrogen og progesteron klassen; Uansett hvor spesiell du tror du er vil det skje. Derfor kvinner som bruker prevensjon oppfordret sterkt til å holde et øye på deres totale hormonnivået og hvis nivåer faller terapeutiske testosteron for kvinner er ofte svært anbefales.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *