» » Testosteron For Kvinder

Testosteron For Kvinder

Testosteron For KvinderI både det medicinske område og af ydeevne styrkelse er et af de mest tabu emner af alle; Vi taler selvfølgelig af testosteron for kvinder og tabu art giver mening; Testosteron er det primære mandlige kønshormon og det er også en anabolske androgene steroid.

Mens Thats alle sandt det ikke betyder, at det er et hormon til at frygte, er i-faktisk testosteron for kvinder en stor betydning for uden det, ligesom mænd, de udsættes for stærkt.

Mens den mest almindelige årsag til at gennemføre terapeutiske testosteron for kvinder kredser om lavt niveau mange kvinder supplere med det formål af ydeevne ekstraudstyr eller på mindst testosteron derivater.

Når man taler om ikke-terapeutisk testosteron for kvinder taler vi naturligvis høje niveauer og når niveauer bliver for højt, mens det ikke kan være katastrofale i følelsen af lavt niveau kan det medføre negative træk skal vises.

Klik her for at købe testosteron supplement

Testosteron for kvinder

Desværre når du prøver at lære sandheden, når det kommer til steroide hormoner er det ofte meget svært at finde; Testosteron er afgørende diskuteres det stadig ofte kun i en følelsesmæssig forstand på grund af familien af hormoner det tilhører.

Mens der er mange myter og direkte løgne med hensyn til anabolske steroider i almindelighed, når vi taler af testosteron for kvinder i både performance forbedring og naturlige produktion fornemmer der er også en hel del løgne og ofte meget latterlige karakter. Uden testosteron kvinder ville ikke være kvinder, de har brug for hormonet ligesom en mand gør, men dette er i vid udstrækning misforstået.

Vi har taget nogle af de mest almindelige myter og misforståelser om testosteron for kvinder og forladt dig med kun sandheden. Vi har taget disse løgne ned af forskellige opslagstavler og websteder, der handler med sådanne relaterede diskussion og forhåbentlig givet dig med i det mindste lidt stof til eftertanke. Mens du vil finde der vil stadig være meget mere at lære forhåbentlig vil du finde det at være et godt udgangspunkt.

Klik her for at købe testosteron supplement
Myte: Testosteron for kvinder er latterligt; de har kun brug for østrogen og progesteron.

Sandhed: Både mænd og kvinder naturligt producerer testosteron; men mænd naturligt producerer næsten ti gange så meget, ud fra deres egen produktion er op til par.Men i begge tilfælde testosteron spiller en afgørende rolle i seksuel funktion; kvinder, der har lave niveauer vil opleve massive nedbrud i libido.

Dem, der lider af nedsat sexlyst kan faktisk nødt til at opsøge terapeutiske testosteron for kvinder, især når vi tænker på de mange andre negative effekter lavt niveau kan have, såsom: tab af muskel væv, depression og fedt gain, tab af styrke, tab af energi, svækket immunforsvar og endda en mangler koncentration i visse tilfælde.

Myte: Kvinder, der gennemgår overgangsalderen er bedst tjent ved at supplere med progesteron.

Sandhed: I mange tilfælde kur for overgangsalderen er testosteron, da overgangsalderen kan forårsage afvisninger af hormonet med 80% og endnu højere i nogle tilfælde. Hvis dette er en periode af livet i-som bliver en står testosteron for kvinder mere afgørende end nogensinde som det er i denne periode en kvindes indre selv kan være vendt op og ned.

Myte: prævention påvirker ikke testosteron, det påvirker kun æggestokkene.

Sandhed: De fleste alle prævention ødelægge alle hormonelle produktioner af testosteron, østrogen og progesteron klasse; uanset hvor speciel du tror du er vil det ske. Af denne grund, kvinder, der bruger prævention opfordres kraftigt til at holde øje med deres samlede hormonniveauer og hvis niveauet falder terapeutiske testosteron for kvinder er ofte stærkt tilrådes.

Klik her for at købe testosteron supplement