» » Terveys Edut Vihreää Teetä

Terveys Edut Vihreää Teetä

Green Tea Terveys edut.Joten paino tappio parantavia ominaisuuksia vihreää teetä yksin eivät ole tarpeeksi sinut ojaan kahvia ja virvoitusjuomia? Katsotte tämän valtavan luettelo terveyshyötyjä, jotka tulevat juominen vihreää teetä ja haluat sanoa hyvästit java hyvää.

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Suojaa syöpää ja sairauksia

Vihreä tee on täynnä voimakkaita antioksidantteja nimeltään polyfenolit ja catechins. Nämä ovat erittäin tehokkaita pyritään torjumaan vapaita radikaaleja, jotka ovat ikäviä pikku toksiinien aiheuttavan soluvauriot, tauti, ikääntyminen ja syöpä.

Edistää tervettä ihoa ja ehkäisee ryppyjä

Sama vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat syöpää ja sairauksia hyökkäävät ihosolukkoa ja osaltaan merkkejä ikääntymisestä muodossa ryppyjä ja ihon täpliä. Vihreä tee löytää ja lopettaa nämä vapaat radikaalit ja auttaa edistää tervettä, sileä iho.

Terveys Edut Vihreää Teetä

Taistelee ikääntyminen

Yhdessä torjua ikääntymisen merkkejä, vihreä tee auttaa myös vähemmän ilmeinen muotoja ikääntyminen samoin. Japanilaisen yliopiston tutkimuksessa todettiin, että juominen 2 kuppia vihreää teetä päivässä leikanneet kognitiivinen heikentyminen iäkkäillä potilailla kertoimet 64 %. Tämä on hämmästyttävä määrä ja todella osoittaa tehoa vihreää teetä kognitiivista heikkenemistä, muistin heikkeneminen, dementia ja Alzheimerin tauti.

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Parantaa henkistä keskittyä

Vihreä tee sisältää lieviä tasoa Kofeiini on piristävä vaikutus hermostoon. Se ei ole niin mahtava, mutta...Vihreä tee sisältää aminohappo L-Teaniini, jota tavataan lähes yksinomaan teetä kasvi. Teaniini vaikuttaa aivojen välittäjäaineiden ja lisää alpha neronleimaus toimintaa. Yksinkertaisesti sanottuna tämä johtaa rauhallisempi, mutta enemmän varoittaa, mielentila.

Parantaa immuunijärjestelmää

Puhuminen Teaniini, Brigham and Women's sairaalan 2003 tutkimuksessa todettiin, että Teaniini voi auttaa kehon immuunijärjestelmää taistelussa infektio. Tutkimuksessa verrataan kahvia juovat teetä juovat ja totesi, että tuotantoa antibakteerinen proteiineja on viisi kertaa suurempi teetä juovat osoitus vahvempi immuunivasteen.

Toisessa tutkimuksessa julkaistiin marraskuussa 2005 kysymystä antiviraalinen tutkimus todettiin, että yksi catechin antixoidants vihreää teetä (EGCG) merkittävästi estyy influenssan viruksen replikaation. Jep, tämä tarkoittaa, että vihreää teetä taistelee yhteisen flunssa.

Edistää suun terveyttä

Tutkijat University of Illinois Chicago todettiin, että polyfenolit vihreä tee estää bakteerien jotka aiheuttavat pahanhajuisen hengityksen. Antibakteerinen ominaisuudet myös auttaa hampaat ja ikenet. Itse asiassa japanilaisen yliopiston todettu että säännöllinen kulutus Kahvin osallistujan hampaat, sekä auttanut ehkäisemään hampaiden reikiintymistä.

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Muut edut vihreää teetä

Alkaa saada käsityksen amazing Terveys edut vihreää teetä? On paljon enemmän liikaa. Seuraavassa on muutamia asioita, että vihreä tee voi tehdä, meillä ei ole toistaiseksi mainittu:

 • Taistelee nivelreuma
 • Taistelee infektio
 • Alentaa korostaa
 • Suojata sydänsairaus
 • Estää ateroskleroosin
 • Rakentaa luuntiheyttä
 • Minimoi riski sydänkohtaus
 • Nopeudet elpymisen jälkeen sydänkohtauksen
 • Suojaa aivovaurioita
 • Alentaa verenpainetta
 • Suojaa munuaisia
 • Suojaa maksan
 • Lisää kestävyyttä
 • Suojaa diabetes
Meidän päättyy tämän sivun yksi suosikki vihreä tee tutkimuksia. Tutkimuksessa, joka alkoi Japanissa vuonna 1994, seurannut 40,530 aikuista jopa 11 vuotta. Todettiin, että naisilla, jotka joivat vähintään viisi kupillista vihreää teetä päivässä oli 23 % pienempi riski kuolla mistä tahansa syystä! Jos se ei kimmokkeen juominen vihreää teetä, emme tiedä mikä on.

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut
Terveys Edut Vihreää Teetä