Suplimente De Colagen

Care sunt beneficiile pentru sănătate şi efecte secundare de colagen Suplimente? Derulaţi în jos pentru a găsi informaţii pe pastile de colagen.

Colagenul este o proteina fibroasa care sprijină mai moale ţesuturilor din organism. Din cauza ei mare la tracţiune, formează sistemul de sprijin pentru mai multe ţesuturi corporale precum oasele, tendoanele, cartilaj, muşchii şi pielea. El ajută la formarea tesuturilor si da fermitate le. Acesta susţine, de asemenea, structura externă a celulelor. Aceasta dă o formă sau la ţesuturile corpului şi le face puternic şi flexibil.

Corpul nostru produce această proteină în cantităţi adecvate în mod natural, dar aşa cum am vârstă, sale de producţie a acestei proteine începe să scadă. Efectele vizibile de scăderea producţiei sale sunt dezvoltarea de riduri, sagging piele, unghii casante şi dureri articulare. Aceste zile mulţi oameni sunt luaţi pastile de colagen pentru a compensa scăderea producţiei de aceasta proteina fibroasa.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Tipuri de pastile de colagen

Cele mai multe dintre noi doresc să-şi păstreze aspectul nostru tineresc, dar începe ridurile si liniile fine să apară ca inaintam in varsta. Oamenii care sunt conştient despre aspectul lor sunt, de obicei, cei care simt nevoia de a scăpa de riduri. Nu e de mirare, piaţa este inundat cu colagen Suplimente pentru piele. Aceste produse de înfrumuseţare sunt disponibile sub forma de pastile, creme si injectii.

Efectele pe care aceste Suplimente va avea pe corpul tau va depinde de tipul de colagen care conţin. Cei care suferă de probleme osoase sau artrita, în general, trebuie să luaţi suplimente care conţin glucosamine si colagen II. Colagenul II este componenta principală a cartilaj hialin.

Acest cartilajul linii capetele oaselor si formeaza suprafata articulatiilor. Prin urmare, acest supliment se crede că pentru a ajuta la alinarea dureri articulare. Cei care doresc pentru a lua aceste pastile pentru a întineri pielea lor şi inversa procesul de imbatranire, va trebui să ia suplimente care conţin colagen I şi III.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Beneficii si efecte secundare de colagen Suplimente

Cercetare a relevat faptul că cei care suferă de artrita reumatoida si osteoartrita pot beneficia de a lua aceste suplimente. Aceste suplimente pot ajuta la îmbunătăţirea mobilităţii şi va oferi scutire de la durere. Aceste suplimente pot creşte mobilitatea articulaţiilor şi, de asemenea, ajută la reducerea inflamaţiei.

Aşa cum am vârstă, scade producţia de aceasta proteina fibroasa. Acest lucru poate duce la slăbirea de ţesutul conjunctiv şi articulaţiilor. Acest lucru ne face predispus la accidente. Se crede cá suplimentarea acestei proteine ar întări ţesuturile conjunctive şi accelera procesul de vindecare. Se crede că aceste suplimente pot ajuta la intarirea vaselor de sânge şi de a îmbunătăţi circulaţia. Se crede că colagen tip II poate juca un rol pozitiv in reducerea bolilor de inima.

Deşi producătorii de pastile de colagen pentru piele face creanţelor inalt despre produsul lor, anumite studii au relevat aceste pastile nu poate fi foarte eficient. Unele studii au relevat faptul că colagen molecule nu pot fi absorbite de piele datorita structurii lor moleculare complexe.

Asimilarea acestei proteine din aceste suplimente cu colagen natural al organismului, de asemenea, ridică anumite probleme. Deoarece acestea sunt prelucrate din ţesuturi de vaci, porci si pui, în primul rând ar trebui să asiguraţi-vă că nu sunteţi alergic la oricare dintre aceste produse alimentare. Injectii cu colagen, uneori, poate provoca reacţii alergice cum ar fi greaţă, dureri de cap şi vărsături.

Trebuie să consulte un medic pentru a şti dacă ar trebui să ia aceste suplimente sau nu. Urmati un regim alimentar sănătos şi păstraţi-vă hidrataţi. Face schimbările necesare legate de stilul de viaţă pentru a păstra sănătatea dumneavoastră în stare bună.

Dacă sunteţi de planificare pentru a lua aceste suplimente, asiguraţi-vă că vă consultă un medic. Deşi aceste Suplimente au fost de ajutor în a da dureri de relief pentru pacienţii cu artrită, nu există dovezi suficiente pe alte beneficii de aceste suplimente. În ceea ce privește imbatranire, un stil de viaţă sănătos va face o mare diferenţă.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *