» » Sundhedsmæssige Fordele Af Grøn Te

Sundhedsmæssige Fordele Af Grøn Te

Grøn te sundhedsmæssige fordele.Så vægt tab styrke kvaliteter af grøn te alene er ikke nok til at få dig til at droppe kaffe og sodavand? Tag et kig på denne gigantiske liste over sundhedsmæssige fordele, der kommer fra at drikke grøn te, og du ønsker at sige farvel til java til gode.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Beskytter mod kræft og sygdomme

Grøn te er fyldt med potente antioxidanter kaldet polyfenoler og catechiner. Disse er bemærkelsesværdigt effektive på at bekæmpe frie radikaler, som er grimme lille toksiner ansvarlig for at forårsage cellulære skader, sygdom, aldring og cancer.

Fremmer sunde hud & forhindrer rynker

De samme frie radikaler, der forårsager kræft og sygdom også angribe hudceller og bidrage til tegn på ældning i form af rynker og hud pletter. Grøn te finder og afslutter disse frie radikaler og bidrager til at fremme sund, glat hud.

Sundhedsmæssige Fordele Af Grøn Te

Bekæmper aldrende

Sammen med bekæmpe ældningstegn, hjælper grøn te også med mindre åbenbare former for aldring samt. En japansk University undersøgelse viste, at drikke mere end 2 kopper grøn te om dagen skåret odds for kognitiv svækkelse hos ældre patienter med 64%. Der er en forbløffende antal, og virkelig viser styrken af grøn te mod kognitiv svækkelse, hukommelsestab, demens og Alzheimers sygdom.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Øger Mental fokus

Grøn te indeholder milde niveauer af koffein, der har en stimulerende virkning på nervesystemet. Det er ikke så fantastisk i sig selv, men...Grøn te indeholder også aminosyren L-theanine, som findes næsten udelukkende i te plante. Theanine påvirker hjernens neurotransmittere og øger alpha hjerne bølge aktivitet. I enkle vendinger resulterer i en roligere, men mere vågen, sindstilstand.

Øger immunforsvaret

Apropos theanine, fandt en 2003 undersøgelse ved Brigham and Women's Hospital, at theanine kan hjælpe kroppens immunsystem, når kampene infektion. Undersøgelsen sammenlignede kaffedrikkere at Tedrikkere og fandt, at produktionen af anti-bakterielle proteiner var op til fem gange højere i Tedrikkere, en indikator for stærkere immunrespons.

En anden undersøgelse, offentliggjort i November 2005-udgaven af antivirale forskning, fandt, at en af katekin antixoidants i grøn te (EGCG) dramatisk hæmmede influenza virus replikering. Jep, det betyder at grøn te bekæmper den fælles influenza også.

Fremmer Oral sundhed

Forskere ved University of Illinois i Chicago fundet at polyfenoler i grøn te hæmmer væksten af bakterier, der forårsager dårlig ånde. Disse antibakterielle egenskaber også hjælpe tænder og tandkød. Faktisk, fandt et japansk Universitet, at regelmæssig indtagelse af te styrket deltagers tænder og bidraget til at forhindre huller i tænderne.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Andre fordele ved grøn te

Begyndt at få en idé om de fantastiske sundhedsmæssige fordele af grøn te? Der er meget mere for. Her er et par ting, at grøn te kan gøre, at vi ikke har nævnt hidtil:

 • Kampe leddegigt
 • Bekæmper infektion
 • Lavere stress
 • Beskytte mod hjertesygdomme
 • Hæmme åreforkalkning
 • Bygge knogletæthed
 • Minimerer risikoen for hjerteanfald
 • Hastigheder restitutionstid efter et hjerteanfald
 • Beskytter fra hjerneskade
 • Sænker blodtrykket
 • Beskytter nyrer
 • Beskytter leveren
 • Øger udholdenhed
 • Beskytter mod diabetes
Denne side vil vi ende med en af vores favorit green tea undersøgelser. Undersøgelsen, der begyndte i Japan i 1994, fulgte 40,530 voksne op til 11 år. Det fandt, at kvinder der drak 5 eller flere kopper grøn te om dagen havde en 23% lavere risiko for at dø af enhver årsag! Hvis der ikke er incitament til at begynde at drikke grøn te, ved vi ikke hvad er.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside
Sundhedsmæssige Fordele Af Grøn Te