Steroizi Anabolizanti, Derivați De Testosteron

Steroizi anabolizanti sunt derivate din testosteron, hormonul masculin. Ce înseamnă acest lucru este că steroizi anabolizanţi sunt veri chimice de testosteron, dar punct de vedere tehnic, nu sunt de testosteron. Cu alte cuvinte, ele sunt uşor chimic diferite de testosteron în corpurile noastre.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial

Steroizi anabolizanti, derivați de testosteron

Întreaga Motivul steroizi anabolizanţi au făcut vreodată în laborator a fost de a reduce pontency androgen şi de a creşte procentul de anabolic (ţesut clădire/întinerire) abilităţi de droguri. În acest fel puteţi avea mai puţin model masculin chelie (androgen alopecie), mai puţin şansa de hipertrofie de prostată, mai puţin probleme ale pielii, şi mai puţin steroizi anabolici globale asociate efecte secundare.

Imagine două scale de rating de anabolic steroizi, merge de la 0 puncte la 1000 de puncte. O scara este pentru potenta androgen, iar celălalt este pentru anabolice (musculare clădire) potenţa. Fiecare medicament are o raţie de anabolic: proprietate androgen. Testosteronul este standardul de aur cu o raţie de 1:1. Testosteronul are un punct 1000 rating în categoria anabolic, şi un punct 1000 de evaluare în categoria androgen. Acest lucru ne dă raţia de 1:1.

Steroizi anabolizanţi au fost sintetizate iniţial pentru a reţine cât mai multe de 1000 puncte anabolic punct în care este posibil, în timp ce minimalizarea puncte pe scara androgen. Făcând acest lucru, oamenii de ştiinţă teoretizat că tesuturile musculare clădire capacitatea ar fi mare, şi efectele secundare ale porţiunea androgen ar fi scăzut.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial

Lucru complicat cu adevărat steroizi anabolizanţi (nu testosteron-a se vedea esteri), este că proprietăţile anabolic si androgen reprezintă, de obicei, un dublu tăişuri. Acest lucru este în special adevărat cu privire la creşterea de tesut muscular şi potenţa globale de droguri. De exemplu, anadrol, d-bol, parabolan, etc, toate de droguri mai androgen, sunt de obicei mai puternic pentru stimularea dimensiunea şi puterea.

Există multe motive complexe de fiziologice pentru acest lucru, multe dintre care în prezent nu sunt cunoscute de om. Nu este atât de important pentru a înţelege de ce, cu toate acestea trebuie să fie conştienţi de faptul că acest lucru este adevărat. Aceşti factori intra in joc pentru utilizatorii de diferite deoarece este porţiunea androgen de medicamente diferite, care sunt responsabile pentru majoritatea efecte secundare asociate cu utilizarea de steroizi anabolizanţi.

De exemplu, dacă sunteţi un storcător în cauză cu pierderea parului, ar putea nu doriţi să se joace cu medicamente cum ar fi dianabol, anadrol, etc. Ei vor avea cea mai mare sansa la accelerare model masculin chelie, datorită faptului că androgen medicamente sunt mai susceptibile de a stimula sau simula DHT (dihidrotestosteron) şi duce la sex masculin androgen alopecie (caderii parului în sex masculin datorită excesive androgeni).

Spun Billy nu vrea să-şi piardă părul lui. Chelie se execută în familia sa, musculare nu, şi avem un storcător colegii experimentaţi. Billy crede că el va lua doar unele primobolan sau winstrol pentru a evita pierderea părului în timp ce stoarcere deoarece unii prieteni la sala de sport-l-a spus că acestea nu sunt androgeni. După cum ştim, fiecare singur steroizi anabolici are unele proprietăţi androgen. Acesta este doar cât de mult. Pentru a complica situaţia, Billy este conştient că primobolan şi winstrol sunt ambele derivate de DHT. Acest lucru înseamnă că ele sunt destul de aproape în structura chimică să acţioneze ca DHT în organism, chiar dacă acestea nu sunt cunoscute ca androgen medicamente.

Realitatea a ştiinţei este că primo şi Winnie sunt ambele alegeri săraci cu privire la pierderea parului. Este important să se cunoască acest, aceste fel de lucruri sunt esenţiale pentru evitarea afectează secundare nedorite, în special pentru utilizatorii de consistentă.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *