» » Sådan Forhøjelse Testosteron?

Sådan Forhøjelse Testosteron?

Sådan Forhøjelse Testosteron?Det er ingen hemmelighed, hvis du er en atlet, en gym-rotte eller en person, der blot ønsker at se lidt bedre, jo højere du kan øge testosteron bedre off du vil være; Testosteron er det primære anabolske hormon.

Når vi forsøger at øge testosteron er den første ting, der ofte kommer til at tænke anabolske steroider, da dette er en af de primære roller, men der er faktisk mange ting vi kan gøre for at øge testosteron udover regelmæssige indsprøjtninger.

Tag ikke fejl, hvis man har brug for eller ønsker at øge testosteron anabolske steroider vil altid være bedst i-form af evne, intet andet kommer tæt, men vi kan naturligvis give små trinvise forhøjelser, hvis vi følger visse principper.

Men i det store arrangement med ting, mens disse programmer vil vise sig for at være nyttig hvor de virkelig skinne medvirken i staving ned lav testosteron; Nej, det er ingen garanti, men i høj grad forbedrer dine odds.

Klik her for at købe testosteron supplement

Øge testosteron med mad

Du har hørt det gamle ordsprog, er intet mere anabolske end mad og det er ganske sandt; Når det kommer til vækst og ydeevne intet på jorden kan slå eller erstatte mad.

I lys der er visse fødevarer, der har vist sig at have en positiv effekt på vores naturlige testosteronniveauer og mange undersøgelser har vist, at personer, som indtager kost rig på disse fødevarer ofte øge testosteronproduktion. Det samme kan siges i den modsatte retning; visse fødevarer har vist sig at have den modsatte virkning og hvis du forsøger at øge testosteron eller i det mindste bevare det vil de være de fødevarer, du ønsker at undgå.

For den person, der er en vegetar denne næste del sandsynligvis vil være nogle temmelig trist nyhed; Hvis du søger for at øge testosteron gennem de fødevarer, du spiser vil du ikke være i stand til at gøre det gennem en vegetarisk stil kost. Nej, kød er ikke de eneste fødevarer, der vil øge testosteron, men ting som rødt kød og æg er vores primære stigende værktøjer.

Klik her for at købe testosteron supplement
De bedste fødevarer for at øge naturlige testosteronproduktion omfatter:

  • Rødt kød
  • Hele æg
  • Svinekød
  • Laks
  • Nødder & bælgplanter
  • Broccoli (hertil kommer, ikke alene)
  • Kål (i øvrigt, ikke alene)
  • Blomkål (hertil kommer, ikke alene)
Ved at kigge på listen kan du være lidt bekymret med kolesterol, især når vi tænker på rødt kød og hele æg at være vores to primære fødekilder. Lad ikke dit hjerte ærgre sig, idéen om disse fødevarer er uvenlige til kolesterolniveauer har længe siden passeret og hverken vil øge LDL niveauer; forudsat, at du ikke dækker din bøf og æg med olier, smør, enorme mængder af ost, osv.

Det næste skridt vil være at undgå visse fødevarer; Nej, vi vil liste disse ud eller du ville læsning for de næste tre og en halv uge, men vi kan give dig en rigtig god idé. Mættet fedt har vist sig for at være noget du har brug at øge testosteron, men det skal komme fra de rigtige kilder som dem ovenfor; mættet fedt du får på din foretrukne fastfood-kæden er ikke så fedt.

Yderligere, forarbejdede fødevarer har generelt vist sig at blive rædselsvækkende på hvordan de påvirker testosteronproduktion så moralen af historien er simpel; ikke spise så meget og holde sig væk fra forarbejdede fødevarer; Det er virkelig så simpelt og der er ikke meget mere at sige.

Klik her for at købe testosteron supplement

Øge testosteron med valg af livsstil

Der er tre vigtige faktorer ud over mad, kan i høj grad påvirke vores testosteronniveauer; vores fysiske aktivitet niveau, stress og alkohol forbrug, de vigtigste er fysisk aktivitet. Mænd, der er mere aktive end andre mænd naturligvis opretholde højere niveauer af testosteron og det har vist sig at fysisk træning, vægt især uddannelse høj grad øge testosteronproduktion.

For den enkelte, der har brug for eller ønsker at øge testosteron produktion begyndelsen bør en regelmæssig og planlagt workout rutine være et af de første ordrer af arbejdsplanen.

Stress og alkohol; Vi har stress i vores liv og så vi drikker for at lette belastningen endnu alkohol har vist sig at være en af de mest ødelæggende ting på denne jord til testosteronproduktion når forbruges regelmæssigt; ikke kun skader det produktion men det fremmer fedt gain og ødelægger muskelvæv.

Dog er ansvarlig alkoholforbrug en nem ting at kontrollere stress kan være lidt tricky. Stress betyder ikke blot bekymre dig eller betænkeligheder; selv om det er en rolle er vi mere optaget med fysisk stress, manglende søvn og hvile og fysisk stress, som kan være forårsaget af netop disse ting.

Når vores krop er i en tilstand af stress vi ender slippe større mængder af stresshormoner kaldet glukokortikoid steroider, og hvis du forsøger at øge testosteron det går i den forkerte retning.

Klik her for at købe testosteron supplement

Konklusion

Den nederste linje er simpel; der er ikke noget magisk over øge testosteronniveauer, der er ikke nogen hemmelighed, du ikke har fået at vide, er der ingen særlig træning eller skjulte hemmelighed kun eliten kender.

Hvis du ønsker at producere et højere niveau af testosteron eller i det mindste bevare det, du allerede har, blot at følge en sund livsstil vil gøre mere for dig end noget andet, i-fact, kort af indsprøjte den primære anabolske androgene steroid testosteron dette er stort set din kun valgmulighed.

Ja, det er umagen værd og meget så, men skal du have forståelse. Forstå, hvordan at maksimere din ernæring med din daglige liv og se din testosteronniveauer bedre stillet end dine venner.

Klik her for at købe testosteron supplement