» » Paras Anabolisia Steroideja Voiman

Paras Anabolisia Steroideja Voiman

Paras anabolisia steroideja lihasvoimat ovat usein kaikkein androgeeni. Tämä on siitä, että androgeeni huumeet ovat yleensä tehokkain neuraalilaskennan modulaattorit lihaksen supistumisen. Mitä tämä tarkoittaa, että Anaboliset steroidit androgeeni komponentti on tapa edistää neuronien sopimus lihas.

On aineiden kutsutaan neuraalilaskennan kasvutekijät ja androgeeni huumeita edistää näitä aineita. Kun tämä tapahtuu näiden aineiden tuotanto kasvaa ja herkistää hermoja kyky kertoa lihasten sopimuksen. Tutkijaryhmien ja physiologists kutsua tätä, “ aiheuttama hermo ”. Periaatteessa kun androgeeni huumeita hermot paremmin (ovat kannustanut neuraalilaskennan kasvutekijät) on tarkempi ja voimakas kyky sopimus lihassyiden, jotka ne hermottavat. Olet käytännössä välittömästi vahvempi!

Klikkaa tästä ostaa steroideja kotisivut

Paras anabolisia steroideja voiman

Paras Anabolisia Steroideja VoimanKokeile ottaa kourallinen Thaimaa d-bols ennen rintakehän seuraavana ja kertoa minulle, että sinulla ei ole penkkipunnerrus harjoittelua. Tämä pätee myös Testosteroni keskeyttäminen. Quick assimilaatio lääke saa järjestelmään nopeasti ja parantaa moottori neuronien kykyä sopimus lihassyyn.

Lisää nopeasti toimivat androgeenisesti on järjestelmään, sitä enemmän vaikuttaa. Tämä on, kun todella tunnet “ virtalisävarusteilla ”. Saatat myös tuntea melko kiimainen. Olen kuullut käsittämätöntä kauhutarinoita, joissa lemmikki! Ei vitsi, Westchester juicebags ovat pähkinät!

On joitakin yhtäläisyyksiä miten androgeeni anabolics työtä hermoja ja miten stimuloiva lääkkeitä työtä hermoja. Minä olen koskaan henkilökohtaisesti medaled kanssa vapaa-ajan huumeet paljon, mutta voitte kuvitella, kun mojova annos nautintoaine kuten nuuskaaminen muutaman rivin ja saada alle raskas Baari ja painamalla että tikkari. Iso, Iso penkki. Ongelma on iso, Iso sydänkohtaus. Tee tämä vain ilmenee kohta hermo (hermo) magnetointi lihaksen supistumisen.

Anabolisia steroideja yksin eivät aiheuta systeeminen ja sydän vahinko ja kannustaminen, jotka vapaa-ajan huumeet aiheuttavat. Mutta puhtaampaa esimerkkiä kuin kokaiinin efedriiniä. Tiedät efedriini rush. Ovat lähes varmasti vahvempi jos otat hyvän annoksen efedriini ennen workout. Syy tähän vielä pitää hermo magnetointi välittäjäaineiden ja muuntimia.

Klikkaa tästä ostaa steroideja kotisivut
Okei, mitkä ovat parhaita lääkkeitä voiman?

  • Testosteroni keskeyttäminen
  • Testosteroni propionaatti
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Trenbolonin
Edellä lääkkeet ovat yleistyksiä. Kaikista testosteroni toimii hyvin voiman tulee kaikenlaista Trenbolonin. Kuitenkin, pitää aiemmin totesimme teema: androgeeni huumeiden toimintahäiriöitä on aktiivinen järjestelmässä koska tahansa korkeampi hermo stimulaatio ja myöhemmin vahvuus kasvaa. Huomaat hitaampi rakentaa jopa voimaa enää toimivat versiot niiden huumeita ja ei niinkään välittömästi androgeenisesti rush.

Välittömästi kiire dianabol ja jousitus ovat parhaita. Siis methyltestosterone, mutta se on voimakkaasti myrkyllisiä ja ei hyvältä anabolisia valinta. Voit myös juoda pari millilitraa Reforvit-B tai puhina pellettejä maahan finaplix … intranasaalisella androsteenidionin spray kuten tapana käyttää olympialaisissa Saksan uimauraansa toimisi hyvin näyttävästi-Oho … muista tämä on vain tiedoksi, mutta wow, voi tämä saada viihdyttävä!?

Joo, niin joka tapauksessa paras lääkkeiden yleensä lihasvoimat ovat testosteroni, dianabol, anadrol, Trenbolonin ja kreatiini säilyttäminen ja synteesi, anavar. Anavar ei stimuloi vahvuus tässä kohdassa kuvatuissa mekanismeilla. On vain syytä mainita, koska se ei, itse asiassa tuki voimaa saada parempi kuin monien muiden anabolics (jos riittävä annostus yli 20-25mg/day).

Minun suosikki pre-workout rush pino on 50 mg efedriiniä, 400 mg kofeiinia ja 3-5 Thaimaa dianabol. Ei saada ennen itseäni mutta aminohappo L-tyrosiini toimii oma mekanismi stimualte neuraalilaskennan ampumisen ja välitöntä voimaa saada (tähän tarvitset vähintään 2, enintään 4 grammaa). Varmista, että sinulla on tyhjällä vatsalla, lisätä joitakin karbonaattien (kuten Red Bull) ja koko yhdistelmän saa järjestelmästä paljon nopeammin. Kyllä, olen unelmoinut tästä kerrankin olen um … oikeastaan koskaan tehnyt. Muistakaa myös, että olen melko nuori ja vaikka voi olla fysiikka/fysiologia, huumeiden Bodaus pakkomielle maniac – on ei kardiovaskulaarisia riskitekijöitä (korkea verenpaine, kolesteroli, tukkeutunut valtimo, jne).

Klikkaa tästä ostaa steroideja kotisivut