» » Neželeni Učinki Testosterona

Neželeni Učinki Testosterona

Neželeni Učinki TestosteronaOd vseh anaboličnih steroidov na voljo, za zdravega odraslega moškega obstaja zelo malo kot dobro prenašali v testosterona. Čeprav je to res, tam arepossible stranski učinki testosterona , ki se lahko pojavijo zaradi eksogenega uporabe.

Na srečo, za zdravega odraslega moškega stranski učinki testosterona uporabo so zelo obvladljiv; v-fact, z odgovorno uporabo tam nobenega razloga, zdravi odrasli moški naj postanejo žrtve ena.

Za človeka, ki prejemajo testosterona nadomestno zdravljenje, ti neželeni učinki bo zelo malo skrb; Konec koncev, v njegovem primeru on bo samo se nadomešča kaj je pomanjkljiva. Za ojačevalec uspešnosti, to je kjer igro spremeni, saj bo supraphysiological odmerkih, ki lahko odprete vrata za težave.

Supraphysiological odmerki lahko zelo varno uporablja, vendar pa obstaja nekaj pomembnega, morate imeti v mislih. Ker je z večine anaboličnih steroidov, je močno tveganje za reward razmerje; več si, večja nagrada, vendar bolj boste vzeli, večje je tveganje. Let's razpravljali o možnih stranskih učinkov testosterona uporaba.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

Možni neželeni učinki testosterona

Ko smo jo dopolnjujejo testosterona v zneskih, ki nas odpelje daleč presega naše povprečni obseg, obstaja pet možnih stranskih učinkov, ki se lahko pojavijo. Again, moramo poudariti besedo "mogoče" kot to nikakor ne pomeni zagotovljeno. Skupno doziranje in več pomembno je posameznikov odziv narekujejo skupni izid bolj kot karkoli drugega, ampak tako bo tisti splošne splošno lifestyle.

V vsakem primeru razlog taki učinki lahko pojavijo je v veliki meri posledica aromataze proces, tako, ki Testosteron pretvori v estrogen. Taki učinki vključujejo:

  • Ginekomastija
  • Presežne zadrževanje vode
  • Visok krvni tlak
  • Visoke LDL holesterola
  • Nizek HDL holesterol
Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

Boju proti neželeni učinki testosterona

Za boj proti neželeni učinki testosterona , obstaja nekaj stvari, kar lahko naredimo. Najpomembneje je dopolnjuje z na aromataze Inhibitor (AI) kot je Arimidex ali letrozol. AI je naredil točno tisto, kar njegovo ime pomeni, zavirajo proces aromataze, kar pomeni, da zavirajo prehod k estrogen.

Nadalje, po svoji naravi, AI je tudi zmanjšanje celotne količine estrogena v telesu, s čimer bi preprečili tisto, kar ne obstaja od povzroča težave. V vsakem primeru, AI je ostala primarna obrambna linija.

Beyond AI, in to bo močno zaščititi vaš krvni tlak in raven holesterola, mi govorimo naše celotne prehrane. Jedo živila, ki spodbujajo zdrave ravni in izogibanje dejavnosti, kot so kajenje in pitje, ki imajo negativen vpliv močno vas bo ščitil. Izogibanje consumptionand težke alkohol, zagotavljanje vaše prehrane je poln veliko Omega maščobne kisline bo naredil čudeže za vas in močno zaščito proti neželeni učinki testosterona.

Nadalje obstaja še ena stvar, moramo omeniti, in to se vrti okoli presežne zadrževanje vode. Kot Testosteron aromatizes, pogosto je kriva za zadrževanje vode, pridobljene in absolutno, to je problem. Z AI's je zlahka nadzorujejo, vendar tudi z AI vode zadrževanje lahko še vedno pojavljajo, vendar pa devetkrat od desetih gre za enega preprostega razloga.

Če ste dopolnjuje z testosterona, dopolnjuje s kakovostno AI še vedno drži vodo, odds so jeste preveč ogljikovih hidratov. Če boste jedli več ogljikovih hidratov, kot ga potrebujete, ga boš bloat, to ne pomeni, Testosteron je problem, to preprosto pomeni, vi ste prenajedanje.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

Zagotovljena stranski učinki testosterona

Obstajata dve stranski učinki testosterona uporabe, ki so absolutno zagotovljena v vse moške, ki dopolnjujejo in so med seboj povezani. Ko smo jo dopolnjujejo z anaboličnih steroidov, tudi testosterona, bo ukinjen naše naravno proizvodnjo testosterona.

Ni važno kako posebno menite, da ste, ni važno, kaj vaš prijatelj ali neki velik fant v telovadnici povedati; Če jih dopolnijo svoje naravne ravni bo padel. Seveda, če se dopolnjuje s testosterona to je malo skrb, kot so zagotavljanje vaše telo s kar potrebuje.

Kot Testosteron ravni se ukine, kot proizvodnjo pojavi v modih in več pojavlja vaše moda bo krčila. To ne pomeni Zgrčiti in izginejo, to preprosto pomeni, izgubijo nekatere svoje polnosti, vendar je dobra novica. Ko je anabolični steroid uporabo prekiniti in vseh hormonov so zapustili vaš sistem naravnih proizvodnjo testosterona začel spet in vaša moda bo vrnil na normalno velikost.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

Resnica o testosterona

Resnica je tako preprosta, da je skoraj grozljivo. Kaj ste bili povedali svoje celotno življenje glede anaboličnih steroidov, in v tem primeru Testosteron v večini primerov je vse bilo laž. Testosteron je eden od najbolj koristnih hormonov bom kdaj dopolniti z, in z dodatnim uporabo lahko bistveno izboljša vaše življenje.

Medtem ko so stranski učinki testosterona uporaba pravi, to ni tujih snovi v telesu, to ni nekaj vaše bodywill Poglej si kot nasprotnika. Testosteron je pozdravil telo, in z odgovorno uporabo stranski učinki testosterona lahko hranijo v zaliv.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek