» » Najboljši Anaboličnih Steroidov Za Povečanje Moči

Najboljši Anaboličnih Steroidov Za Povečanje Moči

Najbolj androgeni so najbolj pogosto najboljši anaboličnih steroidov za povečanje moči. To ima opraviti z dejstvom, da so običajno androgenim droge najmočnejše nevronske modulatorji krčenje mišic. Kaj to pomeni je, da komponento androgenih anaboličnih steroidov ima način spodbuja nevronov do mišic.

So snovi, ki se imenuje nevronske rastni faktorji in androgenim drog spodbujanje teh snovi. Ko se to zgodi proizvodnjo teh snovi povečuje in so osveščanje živce sposobnost povedati mišic pogodbe. Biomechanists in fiziologi oklic to, “ povečala učinkovitost Živčnomišični ”. V bistvu, pri uporabi zdravil, androgene, živce, da postanejo boljši (stimuliran nevronske rastni faktorji) imeti bolj natančen in močan sposobnost sklepanja pogodb mišičnih vlaken, ki jih innervate. Ste praktično v trenutku močnejši!

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani

Najboljši anaboličnih steroidov za povečanje moči

Najboljši Anaboličnih Steroidov Za Povečanje MočiPoskusite ob peščica Tajska d-bols pred vaš naslednji dan prsih in mi povej, da nimate boljše workout bench press. Enako velja za prekinitev testosterona. Quick asimilacije drog hitro zaide v sistem in povečuje sposobnost motornih nevronov do mišic fiber.

Bolj hitro deluje androgen, imate v vašem sistemu, večji učinek. To je, ko se resnično počutite “ juiced up ”. Morda boste tudi počutili precej pohoten. Slišal sem nepredstavljivo grozo zgodbe, ki vključujejo pets! Ni šala, Westchester juicebags so oreščki!

Obstaja nekaj podobnosti kako androgenih anabolics deluje na živce in kako stimulacijski drog delo na živce. Jaz nisem nikoli osebno medaled s rekreativnih drog veliko, vendar si lahko predstavljate, ob zajetne odmerek stimulans kot Fra nekaj vrstic in nato dobili pod težka bar in pritiskom da bedak. Velik, velik klopi. Problem je, velik, velik srčni napad preveč. Ne delaj tega, samo ponazarja točko na živec (Živčnomišični) vzbujanja na krčenje mišic.

Anabolični steroidi sam ne povzročajo sistemske in srčno-žilne poškodbe in stimulacije, ki povzročajo rekreacijske droge. Vendar čistejša primer od kokaina bi bilo efedrin. Veste, efedrin hitenja. Vi ste skoraj zagotovo močnejši če ste vzeli dober odmerek efedrin pred vadbo. Razlog za to še vedno drži Živčnomišični vzbujanja preko nevrotransmiterjev in modulatorji.

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani
Ok, torej kaj so najboljša zdravila za povečanje moči?

  • Testosterona vzmetenje
  • Testosteron propionat
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Trenbolon
Nad drogami so posplošitve. Vseh testosterona bo dobro delo za povečanje moči, saj bo vse oblike trenbolon. Vendar, vodenje s temo, ki smo jih prej izjavil: višjo raven androgenih drog, imate aktivni v vaš sistem v danem trenutku, višji živčne stimulacije in poznejše moč poveča. Boste opazili počasnejši kopičenje gor moči z Dalj¹i vd posameznih drog in ne toliko za takojšnjo androgen hitenja.

Za takojšnjo hitenja, dianabol in vzmetenja so najboljši. Tako je methyltestosterone, vendar je močno strupene in ne dober anabolični izbire. Lahko tudi piti nekaj mililitrov Reforvit-B ali snort nekaj tla finaplix peleti … intranazalno androstenedione spray kot nemški kopanje ekipo, ki se uporabljajo za uporabo na olimpijskih igrah bi presenetljivo dobro delo-oops … ne pozabite, to je le informativnega značaja, ampak wow, lahko to dobite zabavno!?

ja, tako nekako najboljši drog na splošno za povečanje moči so testosteron, dianabol, anadrol, trenbolona in z kreatin hrambe in sintezo, anavar. Anavar ne spodbujajo moč drugam kakor tiste, opisane v tem razdelku. To je samo omeniti, ker je, dejansko pomoč pridobijo moč, ki so boljši od mnogih drugih anabolics, (če zadostne odmerke; več kot 20-25mg/dan).

Moj najljubši pred treningom rush stack je 50 mg efedrina, 400 mg kofeina in 3-5 Tajska dianabol. Ne, da bi dobili pred sebe ampak aminokislina L-tirozina bo delo z lastno mehanizem stimualte neural žganjem in pridobijo takojšen moč (za to potrebujete najmanj 2, največ 4 grame). Poskrbite, da imate prazen želodec, dodamo nekaj karbonacije (kot Red Bull), in celo mix pride v vaš sistem veliko hitreje. ja, sanjala sem to enkrat, sem um … nikoli dejansko to storil. Ne pozabite tudi, sem dokaj mlada in čeprav sem lahko postavo/fiziologija, drog/bodybuilding obseden manijak – so brez kardiovaskularne dejavnike tveganja (visok krvni tlak, holesterol, zamašene arterije, itd).

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani