» » Miten Lisätä Testosteronin?

Miten Lisätä Testosteronin?

Miten Lisätä Testosteronin?Ei ole mikään salaisuus, jos olet urheilija, kuntosali-rotta tai joku, joka haluaa näyttää hieman paremmin korkeampi voit lisätä testosteroni tulee paremmin; Testosteroni on tärkein anabolisia hormoneja.

Kun me yritämme lisätä testosteronin ensimmäinen asia, joka tulee usein mieleen on anabolisia steroideja, koska tämä on yksi ensisijainen rooli, mutta on olemassa todella monia asioita emme voi lisätä testosteronin lisäksi säännöllisesti insuliiniruiskeita.

Ei pidä erehtyä, jos tarvitsee tai haluaa lisätä testosteronin anabolisia steroideja tulee aina olla paras-kannalta kyky, mitään muuta ei tule sulkea, mutta voimme tietenkin tarjota pieniä vähitellen lisää jos noudatamme tiettyjä periaatteita.

Kuitenkin grand järjestelmässä asioita, vaikka näistä hakemuksista osoittautuu hyödylliseksi jos ne todella paistaa on avustaisivat staving pois alhainen testosteroni; ei, se ei takaa, mutta suuresti parantaa kertoimet.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

Lisätä testosteroni ruokaa

Olet kuullut vanhan sanonnan, mikään ei ole enemmän anabolinen kuin ruokaa ja se on aivan totta; Kun se johtua kasvua ja suorituskyvyn ei ensinkään maapallolla voi voittaa tai korvata ko.

Tässä valossa on olemassa tiettyjä elintarvikkeita, jotka on todettu olevan positiivinen vaikutus luonnollista testosteronin tasoa ja monet tutkimukset ovat osoittaneet, että henkilöt, jotka kuluttavat ruokavalion runsaasti näitä elintarvikkeita usein lisätä testosteronin tuotantoa. Sama pätee päinvastainen; tietyt elintarvikkeet ovat osoittautuneet olla päinvastainen vaikutus, ja jos yrität lisätä testosteroni tai ainakin säilyttää ne elintarvikkeita haluat välttää.

Henkilö, joka on kasvissyöjä tämän seuraavan osan tulee todennäköisesti olemaan melko ikäviä uutisia; Jos etsit lisätä testosteronin syöt ruokaa aiot ei voi tehdä sen kautta tyyli kasvisruokaa. Ei, lihat eivät ole vain elintarvikkeita, jotka lisäävät testosteronin, mutta asiat kuten punaista lihaa ja munia ovat yhä perustyökalut.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää
Paras elintarvikkeet lisätä luonnollista testosteronin tuotantoa ovat:

  • Punainen liha
  • Kokonaisia munia
  • Porsaan
  • Lohi
  • Pähkinät ja palkokasvit
  • Parsakaali (lisäksi ole yksin)
  • Kaali (lisäksi ole yksin)
  • Kukkakaali (lisäksi ole yksin)
Tarkasteltaessa luetteloa voit voi olla hieman huolissaan kolesterolia, kun ajattelemme punaista lihaa ja kokonaisia munia kaksi elintarvikkeita lähteinä. Älä anna sydämesi tuskailla, nämä elintarvikkeet on epäystävällinen kolesterolia ajatuksena on kauan sitten ohi ja ei lisätä LDL taso; olettaen, että sinulla ei kattavat pihvi ja munat ja öljyt, voita, juustoa runsaasti, jne.

Seuraava askel tulee olemaan välttää tiettyjä ruokia; ei, me haluamme näitä pois tai lukevansa kolmen ja puolen viikon lista mutta voimme antaa sinulle melko hyvä käsitys. Tyydyttynyttä rasvaa on osoittautunut jotain, sinun täytyy lisätä testosteronin mutta täytyy tulla oikea lähteistä kuten edellä; tyydyttyneitä rasvoja saat suosikki pikaruokaketju ei ole tällainen rasva.

Edelleen, jalostettuja elintarvikkeita yleensä on osoittautunut järkyttävän siitä, miten ne vaikuttaa testosteronin tuotantoa, joten moraalinen-lta juoni on yksinkertainen; Älä syö niin paljon ja pysyä poissa jalostettuja elintarvikkeita; on todella helppoa ja ei ole paljon sanottavaa.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

Lisätä testosteroni elämäntapavalintoja

On olemassa kolme merkittäviä tekijöitä kuin ruoka, joka voi suuresti vaikuttaa testosterone laakea; liikunnan taso, stressin ja alkoholin kulutus, tärkein on fyysinen aktiivisuus. Miehet ovat aktiivisempia kuin muut miehet luonnollisesti säilyttämään korkeampi testosteronin ja on käynyt ilmi, että liikunta, erityisesti voimaharjoittelun suuresti lisätä testosteronin tuotantoa.

Henkilöä, joka tarvitsee tai haluaa lisätä testosteronin tuotannon alusta säännöllisesti ja säännöllistä workout rutiini on yksi ensimmäinen esityslistamme.

Stressi ja alkoholi; Meillä on stressiä elämässä ja joten juoda vähentää vielä alkoholin on osoitettu yksi haitallisimpia asioita tässä maailmassa testosteronin tuotantoa, kun kulutetaan säännöllisesti; se vahingoittaa tuotanto paitsi se edistää rasvaa saada ja tuhoaa lihaskudosta.

Vastuullisen alkoholinkäytön on kuitenkin helppo asia valvoa stressi voi olla hieman hankala. Stressi ei merkitse vain huolehtia tai haittaa; Vaikka tämä on parlamentaaristen olemme enemmän huolissaan fyysisen rasituksen puute nukkua ja levätä ja fyysisen rasituksen, voi aiheuttaa juuri näitä asioita.

Kun kehomme on stressiä päädymme vapautuu suurempia määriä Stressihormonit tunnetaan glukokortikoidien steroideja ja jos yrität lisätä testosteroni tämä on menossa väärään suuntaan.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää

Johtopäätös

Tärkeintä on yksinkertainen; ei ole mitään maagista noin lisää testosteronitasoja, ei ole salaisuus ei ole kerrottu, ei ole erityisiä harjoitus tai piilotettu salainen vain eliitti tietää.

Jos haluat tuottaa korkeamman tason testosteroni tai ainakin säilyttää, mitä sinulla jo on yksinkertaisesti seuraava terveiden elämäntapojen tekee sinulle enemmän kuin mitään muuta, in-itse asiassa, lyhyt suonensisäisten ensisijainen anabolisten androgeeni steroidi testosteronin, tämä on melko vain kannattava vaihtoehto.

Kyllä, se on kannattavaa ja paljon, mutta sinun täytyy ymmärtää. Ymmärtää, miten maksimoida ravitsemus jokapäiväisessä elämässä ja nähdä testosteronin tasoa parempi kuin ystäviä.

Klikkaa tästä ostaa testosteroni täydentää