» » Malina Keton Neželeni Učinki

Malina Keton Neželeni Učinki

FDA (Food and Drug Administration) razvršča malina ketoni kot varen v majhnih količinah, če uporabljajo kot prehransko dopolnilo. Malina Keton Neželeni UčinkiZnesek malina keton v prehrana tabletke je verjetno višja, kot to, pa saj še ni bilo vseh preskušanj na ljudeh, ni dovolj informacij za prikaz, kako varno je, kadar se uporablja kot dodatek za prehrano ljudi.

Pogosto je navedeno, da če imate alergijo na maline ne bi smel doživeti nobenih stranskih učinkov jih ob kateri koli dodatek, ki vsebujejo te kemične spojine.

Obstajajo pomisleki glede varnosti jemanja malina ketoni, saj se kemično sorodne stimulans, ki se imenuje synephrine.

Synephrine se uporablja v prehranskih dopolnil za hujšanje zamenjati efedrin, ki je bila prepovedana z FDA zaradi skrbi, da je efedrin povzročil kardiovaskularno toksičnost. Prav tako so se boji da synephrine zaradi svoje podobnosti efedrin se lahko tudi tveganje.

Kliknite tukaj za nakup Raspberry Ketone Plus
Zaradi tega obstaja možnost, da z jemanjem malina keton lahko izkušnje nekaj stranskih učinkov, poglejmo v vsakega od teh.

Stimulacija:

Ketoni, podobno kot synephrine, bi lahko izkušnje povečanje srčnega utripa, dvig krvnega tlaka, in bi lahko tudi izkušnje nepravilnega bitja srca (aritmije).

Nervoza:

Nekateri ljudje so poročali, da po zaužitju malina ketoni so doživeli živčnosti ali Drhtav učinek. To ni stimulans kot kofein, vendar se lahko pospeši vaš metabolizem.

Ko metabolizem runs, prehitro bo opeklina več kalorij in več energije, ki se uporabljajo za proizvodnjo. Rezultat tega povzroča boleznimi vključujejo jitteriness in živčnost, ki so se pojavili ljudje.

Pregrevanja:

Thermogenic učinek dodatka lahko povzroči, da znoj več, kot ste vajeni, ki je lahko precej neprijetno na prvi.

Kliknite tukaj za nakup Raspberry Ketone Plus

Kurjenje maščob:

Ko boste spali gor maščobnih celic toksinov se lahko sprosti nazaj v telo, ki lahko povzročijo negativen učinek. Preveč kurjenje maščob lahko povzroči glavobol, omotica in celo slab zadah.

Ti neželeni učinki niso bile dokazane. Tam so bile samo študije na miših dokazati neželeni učinki ta poseben dodatek, torej možnosti, doživlja enake stranske učinke, ko ob ketoni malina je nizka.

Zaradi kemične podobnosti med keton malina v synephrine in kapsaicin, bolniki s katero koli ožilja izogibati pri čemer koli dodatek prehrani, ki vsebuje malina keton.

Tako pa ni dokazano dokazov, da s sprejetjem malina ketoni boste doživeli neželeni učinki še vedno Bodite previdni, še posebej, če imate kakršne koli težave s srcem ali druge zdravstvene pogoje. Če ga še niste preverite našo malina ketoni pregled.

Kliknite tukaj za nakup Raspberry Ketone Plus

Kako Does malina ketoni delo?

Delujejo na dva načina. Najprej povečujejo kemični možganov, imenovan norepinephine, ki je snov sprosti naravno živčne celice.

Povečanje te kemikalije na koncu razgrajuje maščobe v maščobne celice, imenovane adipocitih, ki je celica, ki nadzira vsebnosti maščob naj gre izdelani ali shranjeni.

Drugi način, da maline ketoni delo je, da povečajo izločanje adiponectin, to je protein, ki ga je ustvaril maščobnih celic, ki pomaga razgraditi maščob, uravnavajo raven sladkorja in uravnavajo presnovo. Ugotovljeno je bilo, da veliko debelih ljudi dejansko imajo nizko raven adiponectin.

Rečeno je bilo, da je učinke malin keton le delo, ko ekstrakt se uporablja, in je v svoji najčistejši obliki, in podoben razred in odmerek za kaj je bil uporabljen v kliničnih preskušanjih.

Kliknite tukaj za nakup Raspberry Ketone Plus
Malina Keton Neželeni Učinki

Zdravstvene koristi malina keton

Hujšanje ni edina prednost ob ketoni malina; To je bilo priporočam za pomoč številne zdravstvene težave, kot so znižanje holesterola v telo, boj proti raku, lahko pomaga tudi z bolečino, doživela po intenzivni vadbi.

Poglejmo še v teh dodatnih koristi. To igra pomembno vlogo pri nadzoru krvnega sladkorja in holesterola v telesu ne vpliva na glavne funkcije kardiovaskularnega sistema.

Malina ketoni vsebuje salicilne kisline, tako da lahko tudi pomaga boj ateroskleroze ter bolezni srca.

Študije so pokazale, da so maline ketoni proti raku koristi, ki jih za boj različnih vrst raka.

To je posledica velike količine phytochemicals , ki so bogata z anti-karcinogene, katero koli kemikalijo, ki zmanjšuje nastanek raka, lastnosti.

Varuje telesne celice, saj vsebuje naravni antioksidanti. Antioksidativne lastnosti, ki jih vsebuje ta spojina, ki varuje pred boleznijo in celic škode.

Njene protivnetne lastnosti lahko zmanjšajo tudi vnetje, ki lajša bolečino v mišicah, ki lahko doživeli po naporni vadbi.

Kliknite tukaj za nakup Raspberry Ketone Plus
Tudi povečuje proizvodnjo omega 3 maščobnih kislin, ki je odgovoren za preprečevanje kožnih bolezni, povečanje ravni HGH, človeški rastni hormon, izboljša možganske funkcije in povečati proizvodnjo rastnih hormonov.

Obstaja veliko drugih koristi, kot malina ketoni lahko tudi pomoč ljudi, ki trpijo zaradi alopecija. Vendar pa nobena od teh koristi so proučevali dovolj temeljito dokazati svojo učinkovitost.

Does to dokazuje, da maline ketoni vse krog zdravstvene koristi, in da je čudež tabletke hujšanje?

No no pa ne. Tam še niso bili testov na ljudeh, da vidim, če jih pri čemer ta spojina lahko izgubijo težo brez stranskih učinkov.

Tudi, veliko malina keton tablet ne samo izključno vsebuje malina ketoni, ki vzbuja dvom o uporabnost to, in dokler ne sprejmejo človeških poskusov tam ni nobenega zagotovila, da delajo.

Ljudje so veliko bolj kompleksnih razlogov jesti potem glodalci, tako za reševanje več jesti, to je treba upoštevati.

Kliknite tukaj za nakup Raspberry Ketone Plus
Malina Keton Neželeni Učinki