» » Legjobb Anabolikus Szteroidok A Növekvő Erejét

Legjobb Anabolikus Szteroidok A Növekvő Erejét

A legjobb anabolikus szteroidok, a növekvő erejét a leggyakrabban a legtöbb androgén. Ennek oka az a tény, hogy androgén gyógyszerek általában a leghatásosabb neurális modulátorai izom-összehúzódás. Ez azt jelenti, hogy az anabolikus szteroidok a androgén összetevője olyan módon serkenti az idegsejtek, hogy szerződést az izom.

Nevezett idegi növekedési faktorok, és androgén gyógyszerek serkentik ezeket az anyagokat. Mikor ez történik, az ilyen anyag növeli, és ezek érzékennyé az idegek képességét, hogy elmondja az izmok szerződést. Biomechanists és Fiziológusok hívja, “ neuromuszkuláris hatékonyságnövelés ”. Alapvetően, androgén kábítószerek használatakor az idegek jobban (is serkenti az idegi növekedési faktorok), hogy, hogy egy pontos és erős szerződést az izomrostok azok beidegző. Te gyakorlatilag azonnal erősebb!

Kattintson ide, hogy vásárlás szteroidok hivatalos honlapja

A legjobb anabolikus szteroidok, a növekvő erejét

Legjobb Anabolikus Szteroidok A Növekvő ErejétMegpróbál bevétel egy maroknyi Thaiföld d-bols előtt a mellkasi másnap, és mondd el, hogy nem kell egy jobb pad sajtó edzés. Ugyanez a tesztoszteron a felfüggesztés. A kábítószer-gyors asszimiláció bejut a rendszer gyorsan, és javítja a motoros neuronok képesek izomrost szerződést.

A több gyors hatású androgén van a rendszer, annál nagyobb a befolyásolja. Ez az, amikor valóban úgy érzi “ juiced fel ”. Akkor is érzem nagyon kanos. Hallottam, hogy elképzelhetetlen rémtörténetek érintő pets! Nem vicc, Westchester juicebags a dió!

Van néhány hasonlóság, hogy hogyan androgén anabolikák munka az idegeket, és hogyan serkentő gyógyszerek munka az idegeket. Én már soha nem személyesen medaled rekreációs drogok sokat, de el lehet képzelni, hogy egy izmos adag egy stimuláns, mint horkol egy pár sort, majd egyre nehéz sáv alatt, és nyomja meg, hogy balek. Nagy, nagy pad. A probléma is, nagy, nagy szívroham. Ne csináld ezt, csak bemutatják a pont ideg (neuromuszkuláris) gerjesztés a izom-összehúzódás.

Anabolikus szteroidok egyedül nem okoz a szisztémás és a szív-és érrendszeri károsodás és a stimuláció, rekreációs drogok okoznak. De egy tisztább példa, mint a kokain efedrin. Tudod, hogy az efedrin rohanás. Akkor szinte biztos, hogy erősebb, ha veszel egy jó adag efedrin edzés előtt. Az ok mögött ez még mindig tart, neuromuszkuláris gerjesztés neurotranszmitterek és modulátorok keresztül.

Kattintson ide, hogy vásárlás szteroidok hivatalos honlapja
Oké, tehát mi a legjobb gyógyszerek a növekvő erejét?

  • Tesztoszteron-szuszpenzió
  • Tesztoszteron propionát
  • Dianabol
  • Anadrol
  • Trenbolon
A fenti gyógyszerek általánosításai. Minden tesztoszteron működnek, valamint a növekvő erejét, mint minden formáját trenbolon. Azonban, tartva a téma, azt már korábban jeleztük: a magasabb androgén kábítószer szintű van aktív a rendszer bármely adott időpontban, a magasabb a neurális stimuláció és a későbbi erejét növeli. Lesz észrevesz egy lassabb épít fel hosszabb hatású változata a kábítószer, és nem annyira, hogy egy azonnali androgén rohanás erőt.

Egy azonnali rush dianabol, és a felfüggesztés a legjobb. Így methyltestosterone de ez erősen mérgező, és nem egy jó választás anabolikus. Ön is inni egy pár milliliter, a Reforvit-B, vagy fújni egy földi finaplix pellet … egy intranasalis androsztenedion spray, mint a német úszni csapat olimpiai használni kíván látványosan jól működik-Hoppá … ne feledje, ez csak tájékoztató, de wow, lehet ez kap szórakoztató!

igen, így egyébként a legjobb gyógyszerek általában a növekvő erejét a tesztoszteron, dianabol, anadrol, trenbolon és kreatin visszatartás és a szintézis, a anavar. Anavar nem ösztönzése erő ugyanazokat a mechanizmusokat, ebben a szakaszban leírt. Azért csak érdemes megemlíteni, mert valóban, támogatást erős nyereség jobb, mint sok más anabolikák, (ha azt elegendő adag; több, mint 20-25mg/nap).

Az én-m kedvenc edzés előtti rush stack az efedrin 50 mg, 400 mg koffein és 3-5 Thaiföld dianabol. Hogy nem kap magam előtt, de az aminosav, L-tirozin működni fog a saját mechanizmussal stimualte neurális égetés és azonnali erős nyereség (Ehhez szüksége lesz legalább 2, legfeljebb 4 gramm). Győződjön meg róla, van egy üres gyomor, adjunk hozzá néhány karbonátosodás (mint a Red Bull), és a teljes mix bejut a rendszer sokkal gyorsabb. igen, azt álmodtam, ez egyszer, én um … valójában soha nem tette. Ne feledje, is, én vagyok elég fiatal, és bár lehet, hogy a fizikum/élettani, kábítószer/testépítő megszállottja mániákus – nem szív-és érrendszeri kockázati tényezők (magas vérnyomás, koleszterin, eltömődött artériák, stb.).

Kattintson ide, hogy vásárlás szteroidok hivatalos honlapja