Kolagena Dopolnila

Kakšne so zdravstvene koristi in stranski učinki kolagena dopolnila? Pomaknite se navzdol do dostopne informacije o kolagena kapsul.

Kolagen je vlakneni protein, ki podpira mehkejših tkiv v telesu. Zaradi veliko natezno trdnost, tvori sistem podpore za več telesnih tkiv, kot so kosti, kite, hrustanec, mišice in kožo. Pomaga pri oblikovanju tkiva in jim daje trdnost. Tudi ohranja zunanje strukture celice. Daje obliko ali obliko v telesnih tkivih in jih naredi močne in prilagodljive.

Naše telo proizvaja te beljakovine v zadostne količine naravno, ampak kot smo starosti, svojo proizvodnjo te beljakovine začne upadati. Vidne učinke zmanjšanja proizvodnje so za razvoj gube, povešanje kože, krhki nohti in bolečine v sklepih. Te dni veliko ljudi so ob kolagena kapsul kot nadomestilo za zmanjšanje proizvodnje tega vlaknastih beljakovin.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Vrste kolagena kapsul

Večina od nas želijo ohraniti naše mladosten videz, ampak gube in fine linije začeti pojavljajo kot smo starosti. Ljudi, ki so zavestno o svojih izgleda so ponavadi tisti, ki čutijo potrebo po znebi gub. Ni čudno, trg je poplavljena z kolagena dodatkov za kožo. Te kozmetični izdelki so na voljo v obliki tablete, kreme in injekcije.

Učinkov, ki bo na telesu teh dodatkov bo odvisna od vrste kolagena, ki jih vsebujejo. Tiste, ki trpijo težave s kostmi ali artritis običajno morali sprejme dopolnila, ki vsebujejo glukozamin in kolagena II. Kolagen II je glavna sestavina hialina hrustanca.

Ta hrustanca linije koncih kosti in tvori površini sklepov. Zato ta dodatek je verjel, da pomagajo pri lajšanju bolečine v sklepih. Tiste, ki želijo imeti te tablete, da pomladiti svojo kožo in obrniti proces staranja, hoteti potreba zavzeti dodatke, ki vsebujejo kolagena I in III.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Koristi in stranske učinke dopolnil kolagena

Raziskave so pokazale, da lahko tiste, ki trpijo zaradi revmatoidnega artritisa in osteoartritisa koristi, ki jih ob tem dopolnila. Ti dodatki lahko pomagajo pri izboljšanju mobilnosti in bo zagotovila oprostitvijo bolečine. Ti dodatki lahko poveča gibljivost sklepov in tudi pomaga pri zmanjševanju vnetja.

Ko se staramo, zmanjša proizvodnjo ta vlaknastih beljakovin. To lahko privede do oslabitve vezivnega tkiva in sklepov. To nas je dovzetna za poškodbe. Domneva se, da dopolnitev tega beljakovin bi krepitvi vezivnega tkiva in hitrejši proces celjenja. Zato je menila, da ti dodatki lahko pomagajo pri krepitvi krvne žile in izboljša pretok. Prav tako je menil kolagena tipa II lahko igrajo pozitivno vlogo pri zmanjševanju bolezni srca.

Čeprav proizvajalci kolagena tablete za kožo, da visok trditve o njihovih izdelkov, nekatere študije so pokazale, teh tablet ne sme biti zelo učinkovito. Nekatere študije so pokazale, da dejstvo, da ne more biti kolagen molekule absorbira v kožo, zaradi svoje kompleksne molekularno strukturo.

Sprejemanje te beljakovine iz teh dodatkov skupaj s telesa naravni kolagen predstavlja tudi določene težave. Ker ti obdelajo iz tkiv, krave, prašičev in piščanca, naj najprej se prepričajte, da niste alergični na katero koli od teh živilo reč. Kolagen injekcije lahko včasih povzroči alergijske reakcije, kot so slabost, glavoboli in bruhanje.

Mora posvetovati z zdravnikom, da veš, ali bi si ti dodatki, ali ne. Slediti zdrave prehrane in sami hidrirani. Naredite potrebne spremembe povezane z vaše zdravje vzdrževati v dobrem stanju.

Če vi ste planiranje, da teh dodatkov, poskrbite, da se posvetujete z zdravnikom. Čeprav teh dodatkov je bilo koristno pri nudenju lajšanje bolečin artritisa bolnikov, ne obstaja dovolj dokazov o drugih koristi teh dodatkov. Kar se tiče staranja, zdravega načina življenja bo velika razlika.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *