Kako Povečati Testosterona?

Ni skrivnost, če ste športnik, telovadba podgana ali nekdo, ki preprosto želi pogledati malo bolje višjo povečate testosterona boste bolje; Konec koncev, testosterona je primarni anabolični hormon.

Ko poskušamo povečati Testosteron je prva stvar, ki pogosto prihaja na misel anaboličnih steroidov, kot je ena primarnih nalog, ampak tam so dejansko veliko stvari lahko storimo za povečanje testosterona poleg rednih injekcije.

Da ne bo pomote, če ena potrebe ali želje povišati Testosteron Anabolični steroidi bo vedno biti najboljši v smislu sposobnosti, nič drugega bo približal, vendar smo lahko seveda majhnih primarnih povečanje če sledimo nekatera načela.

Vendar pa v veliki shemi stvari, medtem ko te aplikacije bo izkazalo za koristno kjer pošteno soj je pomoč pri zmečkati ne sveže nizko testosterona; ne, to ni zagotovljeno, vendar v močno izboljša vaše možnosti.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

Povečanje testosterona s hrano

Ste slišali Star pregovor, nič ni bolj anabolični kot hrane in to je čisto zvest; Ko pride do rasti in uspešnosti nič na zemlji lahko premagati ali zamenjavo hrane.

V tej luči obstajajo nekatera živila, ki so pokazale, da imajo pozitiven učinek na naše naravno raven testosterona in številne študije so pokazale, da posamezniki, ki uživajo prehrane lanove ta živila pogosto poveča proizvodnjo testosterona. Enako lahko rečemo v nasprotni smeri; nekaterih živil, je izkazalo, da imajo nasprotni učinek in če ste poskušali povečati Testosteron ali vsaj ohranjati bodo živila, ki jo želite izogniti.

Za posameznika, ki je vegetarijanec to naslednji del se verjetno bo nekaj precej žalostna novica; Če iščete za povečanje testosterona z živili jeste ne boš lahko storite s pomočjo style vegetarijanska prehrana. Ne, mesa, ne le živila, ki bo povečanje testosterona, vendar stvari, kot so rdeče meso in jajca so naša primarna večje orodja.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

Najboljša hrana za povečanje naravnih testosterona proizvodnje vključujejo:

  • Rdeče meso
  • Cela jajca
  • Svinjina
  • Losos
  • Oreški in stročnice
  • Brokoli (poleg tega, ne sam)
  • Zelje (poleg tega, ne sam)
  • Cvetača (poleg tega, ne sam)

Od videti na seznamu morda malo ukvarjajo z holesterola, še posebej, če upoštevamo rdečega mesa in celih jajc biti naše dveh virov primarne hrane. Ne pustite, da vaše srce fret, idejo o teh živil se neprijazno holesterola že zdavnaj minilo in niti povečanje ravni LDL; ob predpostavki, da ste ne zajema zrezek in jajca, olja, maslo, ogromne količine sira, itd.

Naslednji korak bo treba za preprečitev nekaterih živil; ne, želimo seznam teh out ali bi branje za naslednjih treh in pol tednov, vendar smo vam lahko zelo dobra ideja. Nasičene maščobe dokazano nekaj, kar potrebujete za povečanje testosterona, vendar to mora priti iz pravih virih, kot so tisti zgoraj; nasičenih maščob, ste dobili vaš najljubši fast food verige ni takih maščob.

Nadaljnje, predelanih živil na splošno je izkazalo, da se grozljivo na kako vplivajo na proizvodnjo testosterona torej Nauk zgodbe je preprost; ne toliko jesti in bivanje stran od predelane hrane; To je res tako preprosto in ni veliko več za povedati.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

Povečanje testosterona z izbire življenjskega stila

Obstajajo trije glavni dejavniki preko hrane, ki lahko močno vplivajo na naše testosterona; naše telesne dejavnosti ravni, stres in uživanje alkohola, najpomembnejši so telesno dejavnost. Moški, ki so bolj aktivni kot drugi moški ohraniti naravno višjo stopnjo testosterona in je bilo dokazano, da telesna vadba, predvsem utezima močno povečanje testosterona proizvodnje.

Za posameznika, ki potrebuje ali želi povečati testosterona proizvodnje začetek rednih in načrtovanih Uvježbavanje rutinsko mora biti ena od prva naročila za podjetja.

Stres in alkohola; Imamo stresa v našem življenju in tako pijemo olajšati breme še alkohol dokazano eden od najbolj škodljivih stvari na tem svetu za proizvodnjo testosterona, ko zaužiti redno; ne poškoduje proizvodnjo šele spodbuja pridobivanje maščobe in uničuje mišičnega tkiva.

Uživanje alkohola odgovoren pa lahka stvar nadzor ker je stres lahko precej zapleteno. Stres ne preprosto pomeni skrbi ali zaskrbljenost; Čeprav je vlogo smo bolj ukvarjajo z fizični stres, pomanjkanje spanja in počitka in fizični stres, ki lahko povzročijo samo tiste stvari.

Ko naše telo v stanju stresa, smo na koncu sprošča večje količine hormonov stresa, znan kot glukokortikoidi steroidov, in če ste poskušali povečati Testosteron to gre v napačno smer.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

Zaključek

Bottom line je preprost; Nič magično o povečanje ravni testosterona, ni skrivnost, vam niso povedali, ni posebne vadbe ali skrito skrivnost, ve samo elita.

Če želite, da proizvajajo višjo raven testosterona ali vsaj ohranjanje, kaj že imate preprosto po zdravega načina življenja bo storiti več za vas, kot karkoli drugega, v-fact, kratek vbrizgavanja primarni anaboličnim androgenim steroidov testosterona, to je zal veliko samo vredno možnost.

Ja, to je vredno in zelo veliko tako, vendar morate imeti razumevanje. Razumeti, kako bi povečali vaše prehrane z vaše vsakdanje življenje in videti bolje, kot vaši prijatelji vašega testosterona.

Kliknite tukaj za nakup testosterona dodatek

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *