Hvordan øke Testosteron?

Det er ingen hemmelighet, hvis du er en idrettsutøver, rotte gym eller noen som bare ønsker å se litt bedre høyere kan du øke testosteron bedre du vil være; tross alt, er testosteron primære anabole hormonet.

Når vi prøver å øke testosteron er det første som ofte kommer til hjernen anabole steroider, som dette er en av de viktigste rollene, men det er faktisk mange ting vi kan gjøre for å øke testosteron foruten regelmessige injeksjoner.

Gjør ingen feil, hvis man trenger eller ønsker å øke testosteron anabole steroider vil alltid være best-gjelder evne, ingenting annet vil kommer tett, men vi kan selvsagt tilby små inkrementelle øker hvis vi følger visse prinsipper.

Men i den store sammenhengen, er mens disse programmene vil vise seg for å være nyttig der de virkelig skinne hjelpe staving av lav testosterone; Nei, det er ingen garanti, men i stor grad forbedrer dine odds.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Øke testosteron med mat

Du har hørt det gamle ordtaket, ingenting er mer anabole enn maten, og det er helt sant; Når det gjelder vekst og resultatfremgang ingenting på jorden kan slå eller erstatte mat.

Mange studier har vist at personer som bruker dietter rike på disse matvarene ofte øke testosteronproduksjonen i det lyset det er visse matvarer som har vist seg å ha en positiv effekt på våre naturlig testosteron nivåer. Det samme kan sies i motsatt retning; visse matvarer har vist seg å ha motsatt effekt, og hvis du prøver å øke testosteron eller minst opprettholde det vil de være matvarer du ønsker å unngå.

For enkelt som er vegetarianer er dette neste delen sannsynligvis kommer til å være noen ganske trist nyheter; Hvis du ønsker for å øke testosteron gjennom maten du spiser skal du ikke kunne gjøre det gjennom en vegetarisk stil diett. Nei, kjøtt er ikke bare mat som vil øke testosteron men som rødt kjøtt og egg er våre viktigste økende verktøy.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Den beste maten for å øke naturlig testosteronproduksjonen omfatter:

  • Rødt kjøtt
  • Hele egg
  • Svinekjøtt
  • Laks
  • Nøtter og belgfrukter
  • Brokkoli (i tillegg ikke alene)
  • Kål (i tillegg ikke alene)
  • Blomkål (i tillegg ikke alene)

Fra ser på listen kan du være litt bekymret kolesterol, spesielt når vi tenker på rødt kjøtt og hele egg som våre to primære mat kilder. La ikke ditt hjerte bånd, ideen om disse matvarene er unfriendly til kolesterol nivåer har forlengst passert og verken vil øke LDL nivå; antar du ikke dekker biff og egg med oljer, enorme mengder av ost, smør, etc.

Neste skritt vil være å unngå visse matvarer; Nei, vi vil liste disse ut eller du ville lese for de neste tre og en halv uke, men vi kan gi deg en god ide. Mettet fett har vist seg for å være noe du trenger å øke testosteron men det må komme fra de riktige kildene som de ovenfor; mettet fett du får på din favoritt fast food-kjede er ikke slik en feit.

Videre, bearbeidet mat vist generelt seg å være fryktelig på hvordan de påvirker testosteronproduksjonen så moralen i historien er enkel; ikke spise ute så mye og hold deg unna behandlet mat; Det er virkelig enkelt og det er ikke mye mer å si.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Øke testosteron med livsstilsvalg

Det er tre store faktorer utenfor mat som kan sterkt påvirke våre testosteronnivå; våre fysisk aktivitet nivå, stress og alkohol forbruk, det viktigste blir fysisk aktivitet. Menn som er mer aktive enn andre menn naturlig opprettholde høyere nivåer av testosteron og det har vist at fysisk trening, vekt særlig trening sterkt øke testosteronproduksjonen.

For enkelt som trenger eller ønsker å øke testosteron produksjon begynnelsen skal en regelmessig og planlagte workout rutine være en av den første ordre av virksomheten.

Stress og alkohol; Vi har stress i våre liv og så vi drikker for å lette belastningen ennå alkohol har blitt vist å være en av de mest ødeleggende tingene på denne jorden til Testosteron produksjon når fortært på regelmessig basis; ikke bare gjør det skade produksjon, men det fremmer fett gevinst og ødelegger muskelvev.

Imidlertid er ansvarlig alkoholforbruk en enkel ting å kontroll mens stress kan være litt vanskelig. Stress betyr ikke bare bekymre eller bekymring; Selv om det er en rolle er vi mer opptatt av fysisk stress, mangel på søvn og resten og fysisk stress som kan være forårsaket av bare de tingene.

Når kroppen er i en tilstand av stress vi ende opp slipper større mengder stresshormoner kalles glukokortikoid steroider, og hvis du prøver å øke testosteron kommer dette i feil retning.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

Konklusjon

Poenget er enkel; Det er ikke noe magisk med å øke testosteron nivåer, det er ingen hemmelighet du ikke har blitt fortalt, det er ingen spesielle trening eller skjult hemmelighet bare eliten vet om.

Hvis du ønsker å produsere et høyere nivå av testosteron eller minst opprettholde det du allerede har bare etter en sunn livsstil vil gjøre mer for deg enn noe annet, i faktisk, kort sprøytebruk det primære Anabole androgene steroide testosteron dette er ganske mye det eneste verdt alternativet.

Ja, det er verdt og veldig mye slik, men du må ha forståelse. Forstå hvordan maksimere ernæring med hverdagen og se testosteron nivåer bedre enn venner.

Klikk her for å kjøpe testosteron supplement

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *