» » Hur Att öka Testosteron?

Hur Att öka Testosteron?

Hur Att öka Testosteron?Det är ingen hemlighet, om du är en idrottsman, ett gym råtta eller någon som helt enkelt vill se lite bättre ju högre kan du öka Testosteron desto bättre du blir; Trots allt är testosteron det primära anabola hormonet.

När vi försöker öka Testosteron är den första sak som ofta kommer att tänka anabola steroider, eftersom detta är en av de primära rollerna men det finns faktiskt många saker vi kan göra för att öka Testosteron förutom regelbundna injektioner.

Gör inga misstag, om ett behov eller önskan att öka Testosteron anabola steroider kommer alltid vara bäst i termer av förmåga, inget annat kommer nära men vi kan naturligtvis erbjuda små stegvisa ökningar om vi följa vissa principer.

Dock i grand systemet saker, medan dessa program kommer att visa sig vara användbart där de verkligen shine medhjälp i staving off låg testosteron; Nej, det är ingen garanti men i hög grad förbättrar dina odds.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott

Öka Testosteron med mat

Du har hört det gamla talesättet, ingenting är mer anabol än mat och det är ganska sant; När det gäller tillväxt och prestanda ingenting på jorden kan slå eller ersätta mat.

I det ljuset finns vissa livsmedel som har visat sig ha en positiv effekt på våra naturliga testosteronnivåer och många studier har visat att personer som konsumerar kost rik på dessa livsmedel ofta öka produktionen av testosteron. Detsamma kan sägas i motsatt riktning. vissa livsmedel har visat sig ha motsatt effekt och om du försöker att öka Testosteron eller åtminstone behålla det kommer de att de livsmedel som du vill undvika.

För den enskilde som är vegetarian denna nästa del förmodligen kommer att bli några ganska tråkiga nyheter; Om du vill öka Testosteron genom de livsmedel du äter kommer du inte att kunna göra det via en vegetarisk stil kost. Nej, kött är inte de enda livsmedel som kommer att öka Testosteron men saker som rött kött och ägg är vår primära ökande verktyg.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott
Det bästa livsmedel för att öka naturliga testosteronproduktion inkluderar:

  • Rött kött
  • Hela ägg
  • Fläsk
  • Lax
  • Nötter & baljväxter
  • Broccoli (i tillägg, inte ensam)
  • Kål (i tillägg, inte ensam)
  • Blomkål (i tillägg, inte ensam)
Från att titta på listan kan du vara lite oroad med kolesterol, särskilt när vi tänker på rött kött och hela ägg som våra två huvudsakliga föda källor. Låt inte ditt hjärta fret, tanken på att dessa livsmedel är fientlig mot kolesterolnivåer har sedan länge passerat och varken kommer att öka LDL nivåer. förutsatt att du inte som täcker din biff och ägg med oljor, smör, massiva mängder av ost, etc.

Nästa steg kommer att vara att undvika vissa livsmedel; Nej, vi vill ha lista dessa ut eller om du vill att läsa för de närmaste tre och en halv veckorna men vi kan ge dig en ganska bra idé. Mättat fett har visat sig vara något du behöver öka Testosteron men det måste komma från rätt källor som som ovan. mättat fett du får på din favorit snabbmatskedja är inte ett sådant fett.

Ytterligare, bearbetade livsmedel har i allmänhet visat sig vara fruktansvärda på hur de påverkar produktionen av testosteron så moraliskt av historien är enkel; inte äta så mycket och hålla sig borta från bearbetade livsmedel. Det är verkligen så enkelt och det finns inte mycket mer att säga.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott

Öka Testosteron med livsstilsval

Det finns tre viktiga faktorer utöver mat som kraftigt kan påverka våra testosteronnivåer; vår fysisk aktivitet nivå, stress och alkohol konsumtion, de viktigaste är fysisk aktivitet. Män som är mer aktiva än andra män naturligtvis behålla högre nivåer av testosteron och det har visat att fysisk träning, styrketräning främst kraftigt öka produktionen av testosteron.

För den enskilde som behöver eller önskar att öka testosteron produktion början bör en regelbunden och regelbunden träning rutin vara en av de första order av affärer.

Stress och alkohol. Vi har stress i vårt liv och så vi dricker för att lindra belastningen än alkohol har visat sig vara en av de mest skadliga sakerna på denna jord till testosteronproduktion när konsumeras regelbundet; inte bara skadar det produktion men det främjar fett vinna och förstör muskelvävnad.

Ansvarsfull alkoholkonsumtion är dock en lätt sak att kontrollera stress kan vara lite knepigt. Stress betyder inte bara oroa sig eller rör; även om det är en roll är vi mer intresserade av fysisk stress, bristen på sömn och vila och fysisk stress som kan orsakas av just dessa saker.

När vår kropp är i ett tillstånd av stress som vi till slut släppa större mängder av stresshormoner som kallas glukokortikoid steroider och om du försöker öka Testosteron kommer detta i fel riktning.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott

Slutsats

Summan av kardemumman är enkel; Det finns inget magiskt om att öka testosteronnivåer, det är ingen hemlighet som du inte har sagt, det finns ingen särskild träning eller dolda hemligheten bara eliten vet om.

Om du vill producera en högre nivå av testosteron eller åtminstone behålla vad du redan har helt enkelt följa en hälsosam livsstil kommer att göra mer för dig än något annat, i-faktiskt, kort injicerat det primära anabola androgena steroider testosteron detta är ganska mycket bara värdefullt alternativ.

Ja, det är givande och mycket så men du måste ha förståelse. Förstå hur till maximera din kost med ditt dagliga liv och se din testosteronnivåer bättre än dina vänner.

Klicka här för att köpa testosteron tillskott