» » Hogyan Lehet Növelni A Tesztoszteron?

Hogyan Lehet Növelni A Tesztoszteron?

Hogyan Lehet Növelni A Tesztoszteron?Nem titok, ha egy sportoló, egy kigyúrt, vagy valaki, aki egyszerűen csak azt akarja, hogy egy kicsit jobban néz ki a magasabb növelheti a tesztoszteron, annál jobb lesz; Végtére is a tesztoszteron az elsódleges anabolikus hormon a.

Amikor megpróbáljuk, hogy növelje a tesztoszteron az első dolog, ami gyakran jut eszembe az anabolikus szteroidok, mint ez az egyik elsődleges feladata, de valójában sok dolog, amit tehetünk, hogy növelje a tesztoszteron mellett rendszeres injekciót.

Félreértés ne essék, ha egy szükséges vagy vágyak, hogy növelje a tesztoszteron anabolikus szteroidok mindig legyen a legjobb a feltételek képesség, semmi jön zár, de természetesen biztosítjuk kis növekményes növeli, ha bizonyos elveket követjük.

Azonban a nagy dolgok rendjében, míg ezek az alkalmazások bizonyítja, hogy hasznos ahol tényleg ragyog az Segélyező-ban azért utasítják el alacsony tesztoszteron; nem, nincs garancia, de nagyban javítja a odds.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron-kiegészító

Növeli a tesztoszteron az élelmiszer

Hallottátok a mondást, nincs több anabolikus mint étel, és ez nagyon igaz; Amikor a növekedés és a teljesítmény semmi a földön verni, vagy cserélje ki az élelmiszer.

Hogy a fény vannak olyan élelmiszerek, amelyek kimutatták, pozitív hatással a természetes tesztoszteron szint, és számos tanulmány jelezte, hogy azok az egyének, akik fogyasztanak ezek az élelmiszerek gazdag táplálkozás gyakran növelje a tesztoszteron termelést. Ugyanez elmondható az ellenkező irányba; egyes élelmiszerek már kimutatták, hogy volna a ellentétes hatás-, és ha megpróbálja növelni a tesztoszteron, vagy legalább megtartásához lesz az élelmiszerek szeretné elkerülni.

Az a személy, aki a vegetáriánus ez következő elválaszt van talán gonna kell elég szomorú hírt; Ha keres, hogy növelje a tesztoszteron révén az élelmiszereket eszel nem lesz képes megtenni egy vegetáriánus stílusú diéta keresztül. Nem, húsok nem csak az élelmiszerek, hogy növeli a tesztoszteron, de dolgok, mint például a vörös hús és a tojás a mi elsődleges fokozódó eszközök.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron-kiegészító
A legjobb élelmiszerek a fokozott természetes tesztoszteron termelést a következők:

  • Vörös hús
  • Egész tojás
  • Sertés
  • Lazac
  • Diófélék és hüvelyesek
  • Brokkoli (ráadásul nem egyedül)
  • Káposzta (ráadásul nem egyedül)
  • Karfiol (ráadásul nem egyedül)
A ránézünk a listáját lehet, hogy egy kicsit érintett, a koleszterin, főleg ha figyelembe vesszük, vörös hús és egész tojást, hogy a két elsődleges élelmiszer-források. Ne hagyja, hogy a szíved, bosszankodik, a eszme-ból ezek az élelmiszerek, hogy barátságtalan-hoz koleszterin szintet már rég lejárt, és nem növeli az LDL-szint; feltételezve, hogy Ön éppen nem terjed ki, a steak és a tojás, olaj, vaj, sajt, nagy mennyiségű, stb.

A következő lépés lesz elkerülni bizonyos élelmiszerek; nem, azt akarjuk, hogy ezeket ki, vagy lenne olvasni a következő három és fél hétig lista, de adhatunk egy nagyon jó ötlet. Telített zsír bizonyítottan valami kell növelni a tesztoszteron, de szüksége van a megfelelő forrásokból, mint aki egyek fenti; a telített zsír, kapsz a kedvenc gyorsétterem-lánc nincs ilyen kövér.

További, a feldolgozott élelmiszerek általában már kimutatták, hogy borzalmas a milyen hatással tesztoszteron termelést, így a morális-ból történet egyszerű; nem eszik meg annyira, és maradj távol a feldolgozott élelmiszerek; Ez tényleg ilyen egyszerű, és nincs túl sok mondanivalóm.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron-kiegészító

Növeli a tesztoszteron az életmóddal kapcsolatos választási lehetőségek

Három fő tényező túl élelmiszer, amely nagyban befolyásolhatja a tesztoszteron szint; a fizikai aktivitás szintje, a stressz és az alkohol fogyasztás, a legfontosabb fizikai tevékenység. Férfiak, akik aktívabbak, mint más férfiak természetesen fenntartja a magasabb tesztoszteron szint, és ez már kimutatták, hogy a testmozgás, leginkább súly képzés nagymértékben fokozza a tesztoszteron termelést.

Az egyén, aki arra vágyik, hogy növelje a tesztoszteron termelés kezdete, vagy szükség van egy rendszeres és jegyzékbe vett próbamunka megszokott legyen az egyik az első megrendelések az üzlet.

Stressz és az alkohol; van a stressz az életünkben, és így iszunk, enyhíteni a terhelés még alkohol kimutatták, hogy az egyik legkárosabb dolog, ezen a földön, a tesztoszteron-termelés során fogyasztott rendszeresen; nemcsak csinál ez kár-termelés, hanem elősegíti a zsír nyereség és elpusztítja a izomszövet.

Felelős alkoholfogyasztás azonban egy egyszerű dolog, hogy mivel a stressz is lehet egy kicsit trükkös. Nem egyszerűen azt jelenti, stressz aggódni, vagy érintik; Bár ez a szerep weâ € ™ re több érintett-val fizikai stressz, a kevés alvás és a pihenés és a fizikai stressz, hogy csak azokat a dolgokat is okozhatja.

Amikor a testünk a stressz, a végén felszabadító nagyobb mennyiségű stressz hormonok glukokortikoid szteroid ismert állapotban van, és ha növelni a tesztoszteron ez lesz a rossz irányba.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron-kiegészító

Következtetés

A lényeg az egyszerű; nincs semmi mágikus körülbelül tesztoszteron szint növelése, nincs titok, még nem mondták, nincs speciális edzés vagy rejtett titok, csak az elit tudni.

Ha ön kívánság-hoz termel a tesztoszteron magasabb szintű, vagy legalább megőriznie, amit már csak a következő egészséges életmód fog többet, mint bármi mást, a tény, rövid, az injekciós az elsődleges anabolikus androgén szteroidok tesztoszteron, ez nagyjából a csak lehetőség.

Igen, érdemes, és nagyon, de van szüksége, hogy megértsék. Megérteni, hogyan, hogy maximalizálja a táplálkozás, a mindennapi életben, és a tesztoszteron szint, jobb, mint a barátok.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron-kiegészító