» » Hoe Meer Testosteron?

Hoe Meer Testosteron?

Hoe Meer Testosteron?Het is geen geheim, als je een atleet, een sportschool rat of iemand die gewoon wil kijken een beetje beter de hogere kunt u verhogen testosteron die hoe beter je worden zult; testosteron is immers de primaire anabole hormonen.

Wanneer we proberen om te verhogen van testosteron is het eerste ding dat vaak voor de geest komt anabole steroïden, als dit een van de primaire rollen is, maar er eigenlijk veel dingen die we doen zijn kunnen om het verhogen van testosteron naast regelmatige injecties.

Maak geen fout, als men moet of verlangens te verhogen van testosteron anabole steroïden zal altijd worden beste in termen van vermogen, niets anders zal komen sluiten maar we kunnen natuurlijk kleine incrementele verhoogt als we bepaalde principes volgen.

Echter, in de grote regeling van dingen, terwijl deze toepassingen blijken zal te zijn nuttig waar ze echt schijnen is helpend in staving off weinig testosteron; Nee, het is geen garantie, maar in sterk verbetert uw kansen.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

Verhoging van de testosteron met voedsel

Je hebt gehoord het oude gezegde, niets is meer anabole dan voedsel en dat is heel waar; Wanneer het gaat om groei en prestaties niets op aarde kan verslaan of vervangen van voedsel.

In dat licht er zijn bepaalde voedingsmiddelen die hebben aangetoond te hebben een positief effect op onze natuurlijke testosteron niveaus en veel studies hebben aangegeven dat mensen die diëten rijk aan deze voedingsmiddelen vaak consumeren verhoging van de testosteron productie. Hetzelfde kan worden gezegd in de tegenovergestelde richting; bepaalde voedingsmiddelen is aangetoond dat het tegenovergestelde effect hebben en als u probeert om te verhogen van testosteron of ten minste handhaven zij zullen het voedsel die u wilt vermijden.

Voor de persoon die een vegetariër is gaat dit volgende deel waarschijnlijk sommige vrij triest nieuws; Als u op zoek bent om te verhogen van testosteron via het voedsel dat je eet gaat je niet te kunnen doen via een vegetarisch stijl dieet. Nee, vlees is niet het enige voedsel dat van testosteron verhogen zal, maar dingen zoals rood vlees en eieren zijn onze primaire toenemende hulpmiddelen.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling
De beste voeding voor verhoging van de natuurlijke testosteron productie omvatten:

  • Rood vlees
  • Hele eieren
  • Varkensvlees
  • Zalm
  • Noten & peulvruchten
  • Broccoli (bovendien niet alleen)
  • Kool (bovendien niet alleen)
  • Bloemkool (bovendien niet alleen)
Van kijken naar de lijst kan u zijn een beetje bezorgd met cholesterol, vooral als we bedenken rood vlees en hele eieren als onze twee primaire voedselbronnen. Laat uw hart fret niet, het idee van deze voedingsmiddelen wordt onvriendelijke aan cholesterolgehalte allang verstreken en noch zal het verhogen van LDL niveaus; ervan uitgaande dat u niet bent die uw biefstuk en eieren met olie, boter, enorme hoeveelheden kaas, enz.

De volgende stap gaat worden om te voorkomen dat bepaalde levensmiddelen worden gebruikt; Nee, wij willen lijst die deze uit of u te voor de volgende drie en een halve week lezen zou, maar we kunnen geven u een vrij goed idee. Verzadigd vet heeft bewezen te zijn iets u wilt verhogen testosteron maar het moet komen van de juiste bronnen zoals die hierboven; de verzadigd vet die je op uw favoriete fast-food keten krijgt is niet een dergelijke vet.

Verdere, verwerkte levensmiddelen is in het algemeen gebleken te zijn gruwelijke op hoe ze invloed op testosteron productie dus de moraal van het verhaal eenvoudig is; niet zo veel eten en wegblijven van verwerkte levensmiddelen; het is echt zo eenvoudig en er is niet veel meer te zeggen.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

Verhoging van de testosteron met levensstijl keuzes

Er zijn drie belangrijke factoren buiten voedsel dat kan grote invloed hebben op onze testosteron niveaus; onze fysieke activiteit niveau, stress en alcohol consumptie, de belangrijkste fysieke activiteit. Mannen die zijn actiever dan andere mannen natuurlijk hogere niveaus van testosteron houden en het heeft aangetoond dat lichamelijke oefening, met name gewicht opleiding sterk boost testosteron productie.

Voor de persoon die moet of wenst te verhogen van testosteron productie begin moet een regelmatige en geplande trainingroutine een van de eerste orders van de werkzaamheden.

Stress en alcohol; We hebben spanning in ons leven en dus we drinken om te verlichten de last nog alcohol is aangetoond dat één van de meest schadelijke dingen op deze aarde om testosteron productie wanneer geconsumeerd op een regelmatige basis; niet alleen beschadigt het productie maar het bevordert vet te krijgen en vernietigt spierweefsel.

Echter is verantwoordelijk alcoholgebruik een gemakkelijk ding om controle overwegende dat stress kan een beetje lastig zijn. Stress betekent niet gewoon zorgen of betreffen; Hoewel dat is een rol zijn we meer bezig met fysieke spanning, het gebrek aan slaap en rust en fysieke stress die kan worden veroorzaakt door alleen die dingen.

Wanneer ons lichaam is in een staat van stress die we uiteindelijk het vrijgeven van grotere hoeveelheden van stresshormonen bekend als glucocorticoide steroïden en als je probeert te verhogen van testosteron gaat dit in de verkeerde richting.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling

Conclusie

De bottom line is eenvoudig; Er is niets magisch over het verhogen van testosteron niveaus, er is geen geheim dat je nog niet verteld, er is geen speciale training of verborgen geheim die alleen de elite op de hoogte.

Indien u wenst te produceren van een hoger niveau van testosteron of ten minste handhaving van wat je al hebt gewoon na een gezonde levensstijl meer voor u zal doen dan iets anders, in feite, korte van het injecteren van de primaire anabole androgene steroïden testosteron dit is vrij veel je alleen de moeite waard optie.

Ja, het is de moeite waard en zeer veel dus maar moet u inzicht hebben. Begrijpen hoe te maximaliseren uw voeding met uw dagelijks leven en zie uw testosteron niveaus beter af dan uw vrienden.

Klik hier om te kopen van testosteron aanvulling