» » Hindbær Keton Bivirkninger

Hindbær Keton Bivirkninger

FDA (Food and Drug Administration) klassificerer hindbær ketoner som sikkert i små mængder anvendes som kosttilskud. Hindbær Keton BivirkningerMen beløbet på hindbær keton i en kost pille er tilbøjelige til at være højere end dette, og da der ikke har været nogen undersøgelser på mennesker, der er ikke tilstrækkelige oplysninger til at se, hvor sikkert det er når det anvendes som et supplement til konsum.

Det er ofte sagt, at medmindre du har en allergi over for hindbær bør du ikke opleve nogen bivirkninger ved at tage eventuelle tillæg, der indeholder denne kemisk forbindelse.

Der har været tvivl om sikkerheden af tager hindbær ketoner på grund af det er kemisk beslægtet med en stimulerende, kaldet synephrin.

Synephrin bruges i kosttilskud til vægttab til at erstatte efedrin, som blev forbudt af FDA som følge af betænkeligheder at efedrin forårsaget hjerte-kar-toksicitet. Der har også været frygt at synephrin på grund af sin lighed med efedrin kan også være en risiko.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus
På grund af dette, er der mulighed for at du kunne opleve nogle bivirkninger ved at tage hindbær keton, lad os undersøge hver af disse.

Stimulering:

Ketoner bliver ligner synephrin, du kunne opleve en stigning i puls, en stigning i blodtrykket, og du kan også opleve uregelmæssig hjerterytme (arytmier).

Rystesyge:

Nogle mennesker har rapporteret, at efter at have taget hindbær ketoner de oplevede en nervøs eller rystende effekt. Det er ikke en stimulanser som koffein, men det kan fremskynde dit stofskifte.

Når stofskiftet kører, vil for hurtigt det brænde flere kalorier og producere mere energi, at du er vant til. Resultatet af dette forårsager rysten og nervøsitet, som folk har oplevet.

Overophedning:

Termogeniske virkning af tillægget kan få dig til at svede mere end du er vant til, som kan være ganske ubehagelig i første omgang.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Fedtforbrænding:

Når du brænder op fedtceller toksiner kan blive frigivet tilbage i kroppen, hvilket kan forårsage en negativ effekt. For meget fedt brænding kan forårsage hovedpine, svimmelhed og endda dårlig ånde.

Disse bivirkninger er ikke blevet bevist. Der har kun været undersøgelser på mus at bevise bivirkninger af dette særlige tillæg, derfor chancer for at opleve de samme bivirkninger når tager hindbær Ketoner er lav.

På grund af de kemiske ligheder mellem hindbær keton til synephrin og capsaicin, bør patienter med hjerte-kar-betingelser undgå at tage enhver kost supplement, der indeholder hindbær keton.

Så mens der er ingen dokumenterede beviser, at du vil opleve bivirkninger ved at tage hindbær ketoner skal du stadig være forsigtig, især hvis du lider af nogen hjerteproblemer eller andre medicinske tilstande. Hvis du ikke allerede har venligst tjek vores hindbær ketoner anmeld.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Hvordan gør hindbær ketoner arbejde?

De arbejder på to måder. For det første øger de hjernen kemisk kaldet norepinephine, som er et stof, der er frigivet naturligt af nervecellerne.

Forhøjelsen af dette kemikalie i sidste ende nedbryder fedt i fedt celler kaldet adipocytter, hvilket er en celle, der styrer niveauer af fedt, hvad enten det er fremstillet eller gemt.

Den anden måde, som hindbær ketoner arbejde er, at de øger udskillelsen af adiponectin, dette er et protein, som er lavet af fedt celler, der hjælper til at nedbryde fedt, regulerer blodsukker og regulerer stofskiftet. Det er blevet konstateret, at mange overvægtige mennesker faktisk har lave niveauer af adiponectin.

Det er blevet sagt, at virkningerne af hindbær keton kun fungere når ekstrakt bruges, og er i sin reneste form, og lignende grade og dosis til hvad der blev brugt i de kliniske forsøg.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus
Hindbær Keton Bivirkninger

Sundhedsmæssige fordele af hindbær keton

Vægttab er ikke den eneste fordel af at tage hindbær ketoner; man anbefaler for at støtte mange sundhedsproblemer såsom sænke kroppens kolesterol, bekæmpelse af kræft, kan det også hjælpe med smerter opleves efter intens træning.

Lad os se nærmere på disse ekstra fordele. Det spiller en vigtig rolle i at kontrollere blodsukker og kolesterolniveauer uden at påvirke de vigtigste funktioner af det kardiovaskulære system.

Hindbær ketoner indeholder salicylsyre, så det kan også hjælpe bekæmpe åreforkalkning og hjertesygdomme.

Undersøgelser har vist, at hindbær ketoner har anti-cancer fordele, som aktiverer dem til at bekæmpe forskellige former for kræft.

Dette er på grund af de store mængder af fytokemikalier , der er rigelige i anti-kræftfremkaldende, et kemikalie, som reducerer forekomsten af kræft, egenskaber.

Det beskytter kroppens celler, som det indeholder naturlige antioxidanter. De antioxidante egenskaber indeholdt i denne sammensatte beskytter mod sygdom og celle skade.

Dens anti-inflammatoriske egenskaber kan også reducere inflammation, som lindrer muskelsmerter, der kan opleves efter anstrengende motion.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus
Det øger også produktionen af omega 3 fedtsyrer, som er ansvarlig for at forebygge hudlidelser, stigende niveauer af HGH, humant væksthormon, forbedre hjernefunktioner og øge produktionen af væksthormoner.

Der er mange andre fordele, såsom hindbær ketoner kan også hjælpe mennesker, der lider af alopecia. Men ingen af disse fordele er blevet undersøgt grundigt nok til at bevise sin effektivitet.

Viser det sig at hindbær Ketoner er en all round sundhedsmæssig fordel, og at det er et vægttab mirakel pille?

Nå nej det ikke. Der har endnu ikke været forsøg på mennesker at se hvis ved at tage denne kemisk forbindelse du kan tabe sig uden bivirkninger.

Også, mange af hindbær keton tabletter bare udelukkende indeholder ikke raspberry ketoner, som sår tvivl om nytten af det, og indtil menneskelige forsøg har fundet sted der er ingen garanti for, at de arbejder.

Mennesker har mange mere komplekse grunde til at spise så gnavere gør, så for at tackle over spise dette skal tages i betragtning.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus
Hindbær Keton Bivirkninger