» » Helsemessige Fordeler Av Grønn Te

Helsemessige Fordeler Av Grønn Te

Grønn te helsefordeler.Så vekt tap styrke kvaliteter av grønn te alene er ikke nok å lage du grøft kaffe og brus? Ta en titt på denne gigantiske liste over helsefordeler som kommer fra å drikke grønn te og du ønsker å si farvel til java for godt.

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Beskytter mot kreft og sykdommer

Grønn te er fullpakket med potente antioksidanter som kalles polyfenoler og catechins. Dette er utrolig effektiv i å bekjempe frie radikaler, som er ekkel liten giftstoffer ansvarlig for å forårsake cellular skade, sykdom, aldring og kreft.

Fremmer sunn hud & hindrer rynker

De samme frie radikalene som forårsaker kreft og sykdom også angripe hudceller og bidra til tegn på aldring i form av rynker og huden flekker. Grønn te finner og avslutter disse frie radikaler og hjelper fremme sunn, glatt hud.

Helsemessige Fordeler Av Grønn Te

Kamper aldring

Sammen med slåss tegn på aldring, hjelper grønn te også med mindre opplagt former for aldring også. En japansk University studie fant at drikke mer enn 2 kopper grønn te per dag slashed oddsen for kognitiv svekkelse i eldre pasienter med 64%. Det er en fantastisk nummer, og virkelig viser kraften i grønn te mot kognitiv svekkelse, minnet tap, demens og Alzheimers sykdom.

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Forbedrer Mental fokus

Grønn te inneholder mild nivåer av koffein som har en stimulerende effekt på nervesystemet. Det er ikke så fantastisk i seg selv, men...Grønn te inneholder også aminosyren L-theanine, som finnes nesten utelukkende i te anlegget. Theanine påvirker hjernens nevrotransmittere, og øker alpha hjernen-wave aktivitet. Enkelt sagt resulterer dette i en roligere, men mer våken, sinnstilstand.

Øker immunforsvaret

Snakker av theanine, fant en 2003 studie av Brigham and Women's Hospital at theanine kan hjelpe kroppens immunsystem når kampene infeksjon. Studien sammenlignet kaffedrikkere til te drikker og fant at produksjonen av anti-bakterielle proteiner var opptil fem ganger høyere i te-drikker en indikator på sterkere immunforsvar.

En annen studie, publisert i November 2005-utgaven av antivirale Research, fant at en av catechin antixoidants i grønn te (EGCG) dramatisk hemmet influensa virus replikering. Jepp, det betyr at grønn te kjemper vanlig influensa også.

Fremmer tannhelse

Forskere ved University of Illinois i Chicago fant at polyfenoler i grønn te hemmer veksten av bakterier som forårsaker dårlig ånde. Disse antibakterielle egenskaper også hjelpe tennene og gums. Faktisk, fant en japansk University at vanlig forbruk av te styrket deltakerens tenner og bidratt til å forebygge tannråte.

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Andre fordeler av grønn te

Begynner å få en idé om de fantastiske helsemessige fordelene av grønn te? Det er mye mer også. Her er noen ting som grønn te kan gjøre at vi ikke har nevnt så langt:

 • Kamper revmatoid artritt
 • Kamper infeksjon
 • Lavere belastning
 • Beskytte mot hjertesykdom
 • Hemme åreforkalkning
 • Bygge bentetthet
 • Minimerer risikoen for hjerteinfarkt
 • Hastigheter utvinning etter et hjerteinfarkt
 • Beskytter mot hjerneskade
 • Senker blodtrykket
 • Beskytter nyrene
 • Beskytter leveren
 • Øker utholdenhet
 • Beskytter mot diabetes
Denne siden vil vi ende med en av våre favoritt grønn te studier. Studien, som startet i Japan i 1994, fulgt 40,530 voksne i opp til 11 år. Den fant at kvinner som drakk 5 eller flere kopper grønn te døgnet hadde en 23% lavere risiko for å dø fra noen sak! Hvis det ikke er incentiv til å begynne å drikke grønn te, vet vi ikke hva er.

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside
Helsemessige Fordeler Av Grønn Te