» » Hälsofördelarna Med Grönt Te

Hälsofördelarna Med Grönt Te

Green Tea hälsofördelar.Så vikt förlust förbättra kvaliteter av grönt te ensam inte är tillräckligt för att du dike kaffe och läsk? Ta en titt på denna gigantiska lista hälsofördelar som kommer från att dricka grönt te och ska du säga adjö till java för gott.

Klicka här för att köpa TavaTea från officiella hemsida

Skyddar mot Cancer & sjukdomar

Grönt te är packad med potenta antioxidanter som kallas polyfenoler och Katekiner. Detta är anmärkningsvärt effektivt till att bekämpa fria radikaler, vilket är otäcka lilla gifter som är ansvarig för att orsaka cancer, sjukdom, åldrande och cellulära skador.

Främjar frisk hud & förhindrar rynkor

Samma fria radikaler som orsakar cancer och sjukdomar också angripa hudceller och bidra till ålderstecken i form av rynkor och hud fläckar. Grönt te finner och avslutar dessa fria radikaler och hjälper främja frisk, smidig hud.

Hälsofördelarna Med Grönt Te

Slagsmål åldrande

Tillsammans med bekämpa ålderstecken, hjälper grönt te också med mindre självklara former av åldrande samt. En japansk University studie fann att dricka mer än 2 koppar grönt te per dag uppskurna oddsen för kognitiv svikt hos äldre patienter med 64%. Som är en fantastisk siffra, och verkligen visar kraften i grönt te mot kognitiv svikt, minnesförlust, demens och Alzheimers sjukdom.

Klicka här för att köpa TavaTea från officiella hemsida

Förbättrar Mental fokus

Grönt te innehåller mild halter av koffein som har en stimulerande effekt på nervsystemet. Det är inte så fantastiskt i sig, men...Grönt te innehåller också aminosyran L-Theanin, som finns nästan uteslutande i teplanta. Theanin påverkar hjärnans signalsubstanser och ökar alfa hjärnan-wave aktivitet. Enkelt uttryckt resulterar detta i ett lugnare, men ändå mer alert, sinnestillstånd.

Stärker immunförsvaret

På tal om Theanin, fann ett 2003 studie av Brigham and Women's Hospital att Theanin kan hjälpa kroppens immunförsvar när striderna infektion. Studien jämförde kaffedrickare till tedrickare och fann att produktionen av anti-bakteriella proteiner var upp till fem gånger högre i tedrickare, en indikator på starkare immunsvar.

En annan studie, publicerad i November 2005 av antivirala forskning, fann att en av de catechin antixoidants i grönt te (EGCG) dramatiskt hämmade influensa virusreplikation. Japp, det betyder att grönt te bekämpar den gemensamma influensan också.

Främjar Oral hälsa

Forskare vid University of Illinois i Chicago hittade att polyfenoler i grönt te hämmar tillväxten av bakterier som orsakar dålig andedräkt. Dessa antibakteriella egenskaper hjälper också tänder och tandkött. I själva verket fann ett japanska universitet att regelbunden konsumtion av te förstärkte deltagarens tänder och bidragit till att förhindra karies.

Klicka här för att köpa TavaTea från officiella hemsida

Andra fördelar med grönt te

Börjar få en uppfattning om fantastiska hälsofördelarna med grönt te? Det finns mycket mer också. Här är några saker som grönt te kan göra att vi inte har nämnts hittills:

 • Slagsmål reumatoid artrit
 • Bekämpar infektion
 • Lägre stress
 • Skydda mot hjärtsjukdom
 • Hämma åderförkalkning
 • Bygga bentäthet
 • Minimerar risken för hjärtinfarkt
 • Snabbare återhämtning efter en hjärtinfarkt
 • Skyddar mot hjärnskador
 • Sänker blodtrycket
 • Skyddar njurarna
 • Skyddar levern
 • Ökar uthållighet
 • Skyddar mot diabetes
Vi kommer att avsluta denna sida med en av våra favorit grönt te studier. Studien, som inleddes 1994 i Japan, följt 40,530 vuxna upp till 11 år. Det fann att kvinnor som drack 5 eller flera koppar grönt te per dag hade en 23% lägre risk för att dö av någon orsak! Om detta inte är incitament att börja dricka grönt te, vet vi inte vad.

Klicka här för att köpa TavaTea från officiella hemsida
Hälsofördelarna Med Grönt Te