Hallon Keton Biverkningar

FDA (Food and Drug Administration) klassificerar hallon ketoner som säker i små mängder om de används som kosttillskott.

Dock mängden hallon keton i en diet piller är sannolikt högre än detta, och eftersom det inte har funnits några tester på människor, det finns inte tillräckligt med information för att se hur säkert det är när den används som ett komplement för mänsklig konsumtion.

Det sägs ofta att om du inte har en allergi mot hallon du inte bör uppleva några biverkningar genom att ta några kosttillskott som innehåller denna kemisk förening.

Det har varit oro över säkerheten ta hallon ketoner på att det är kemiskt besläktade med en stimulerande kallas Synefrin.

Synefrin används i kosttillskott för viktminskning för att ersätta efedrin, som förbjöds av FDA på grund av oro att efedrin orsakade hjärt-toxicitet. Det har också funnits farhågor att Synefrin på grund av sin likhet med efedrin kan också vara en risk.

Klicka här för att köpa RaspberryKetonePlus

Med detta, det finns en möjlighet att du kan uppleva några biverkningar med hallon keton, låt oss undersöka dessa.

Stimulering:

De ketoner som liknar Synefrin, kunde man uppleva en ökning av hjärtslag, en ökning av blodtryck, och du kan också uppleva oregelbunden hjärtrytm (arytmi).

Panik:

Vissa människor har rapporterat att de efter att ha tagit hallon ketoner upplevde en darrig eller skakig effekt. Det är inte ett stimulantia som koffein men det kan snabba upp din ämnesomsättning.

När ämnesomsättningen körs kommer att för fort det bränna mer kalorier och producera mer energi som du är van vid. Resultatet av detta orsakar darrningar och nervositet som människor har upplevt.

Överhettning:

Den termogena effekten av tillägget kan få dig att svettas mer än du är van vid, vilket kan vara ganska obehagligt i början.

Klicka här för att köpa RaspberryKetonePlus

Fettförbränning:

När du bränner upp fettceller gifter kan släppas tillbaka in i kroppen, vilket kan orsaka en negativ effekt. För mycket fettförbränning kan orsaka huvudvärk, yrsel och med dålig andedräkt.

Dessa biverkningar har inte bevisats. Det har bara gjorts studier på möss att bevisa biverkningar av detta särskilt tillägg, därför chansen att uppleva samma biverkningar när ta hallon ketoner är låg.

Det kemiska likheter mellan hallon keton till Synefrin och capsaicin, bör patienter med hjärt-villkor undvika att ta några kosttillskott som innehåller hallon keton.

Så medan det finns inga bevisade belägg att genom att ta hallon ketoner kommer du att uppleva biverkningar bör du ändå vara försiktig speciellt om du lider av några problem med hjärtat eller andra medicinska tillstånd. Om du inte redan kolla gärna in våra hallon ketoner granska.

Klicka här för att köpa RaspberryKetonePlus

Hur gör hallon ketoner arbete?

De fungerar på två sätt. För det första ökar hjärnan kemiska som kallas norepinephine, vilket är ett ämne som naturligt utgivet nervceller.

Ökningen av denna kemikalie slutligen bryter ner fettet i fettcellerna som kallas fettceller, som är en cell som styr fett om det skall tillverkas eller lagras.

Det andra sättet att hallon ketoner arbete är att de ökar utsöndringen av adiponectin, detta är ett protein, som är skapad av fettceller, som hjälper till att bryta ner fett, reglera blodsockernivåer och reglerar ämnesomsättningen. Det har konstaterats att många överviktiga människor faktiskt har låga nivåer av adiponectin.

Det har sagts att effekterna av hallon keton endast fungerar när extraktet används, är i sin renaste form och liknande lönegrad och dosen till vad användes i kliniska prövningar.

Klicka här för att köpa RaspberryKetonePlus

Hälsofördelar med hallon keton

Viktminskning är inte den enda fördelen av att ta hallon ketoner; man rekommenderar för att hjälpa många hälsoproblem som kroppen kolesterolsänkande, kampen mot cancer, det kan också hjälpa till med smärta upplevt efter intensiv träning.

Låt oss titta närmare på dessa extra fördelar. Det spelar en viktig roll i att kontrollera blodsockernivån och kolesterolnivåer i kroppen utan att påverka de stora funktionerna i hjärt-kärlsystemet.

Hallon ketoner innehåller salicylsyra så det kan också hjälpa mot åderförkalkning och hjärt-och kärlsjukdomar.

Studier har visat att hallon ketoner har anti-cancer fördelar som möjligt för dem att bekämpa olika typer av cancer.

Detta beror på de stora mängder fytokemikalier som finns rikligt i anti-cancerogena, kemikalie som minskar förekomsten av cancer, egenskaper.

Det skyddar kroppens celler som innehåller naturliga antioxidanter. Antioxidantegenskaper som ingår i denna förening skyddar mot sjukdom och skador.

Dess anti-inflammatoriska egenskaper kan också minska inflammation, vilket Lindrar muskelsmärtor som kan upplevas efter ansträngande träning.

Klicka här för att köpa RaspberryKetonePlus

Det ökar också produktionen av omega 3-fettsyror, som ansvarar för att förebygga hudsjukdomar, öka nivåer av HGH, tillväxthormon, förbättra hjärnans funktioner och öka produktionen av tillväxthormon.

Det finns många andra fördelar, såsom hallon ketoner kan också hjälpa människor som lider av alopecia. Dock har ingen av dessa fördelar studerats grundligt nog för att bevisa sin effektivitet.

Bevisar detta att hallon ketoner är en allround hälsomässigt, och att det är en viktminskning mirakel piller?

Ja Nej det inte. Det har ännu inte tester på människor för att se om genom att ta detta kemisk förening kan du förlora vikt utan biverkningar.

Dessutom många av hallon keton tabletterna bara enbart innehåller inte hallon ketoner, som kastar tvivel om nyttan av det, och till försök på människa har ägt rum där är ingen garanti för att de fungerar.

Människan har många mer komplexa anledningar att äta då gnagare göra, så för att tackla över äta detta måste övervägas.

Klicka här för att köpa RaspberryKetonePlus

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *