» » Grönt Te Recensioner

Grönt Te Recensioner

Nya vetenskapliga studier har bekräftar något som kineserna har känt i över 4000 år...Grönt te är en av de hälsosammaste sakerna på planeten.

Vad betyder det exakt? Tja, visar fler och fler bevis att grönt te är packad med en mängd fördelar för hälsan. Även måttlig konsumtion av grönt te kan ge dig dessa positiva effekter. Här är bara några saker som grönt te kan göra:

  • Öka din ämnesomsättning
  • Öka energi
  • Blockera fett absorption
  • Stärka immunförsvaret
  • Främja friskare hud
  • Förbättra fokus och mentala funktion
  • Bekämpa åldrandet
  • Främja munhälsa
  • Skydda kroppen mot sjukdomar
Klicka här för att köpa TavaTea från officiella hemsida

Vad är grönt te?

Grönt Te Recensioner – Grönt Te För ViktminskningAlla teer kommer från samma fabrik (Camellia sinensis), och kan delas in i fyra huvudtyper: vitt te (som utan tvekan skulle kunna kallas grönt te), grönt te, oolongte och svart te.

Te typ bestäms av en process som kallas oxidation. Vi ska bespara er tråkiga detaljer, vet bara att den mer oxidation te genomgår under bearbetning, ju mörkare det blir. Kraftigt oxiderat te är mycket mörk med fler smaker och mer koffein. Grönt te är ooxiderade. Detta innebär att den har mindre arom och koffein, men behåller det mycket mer av dess kraftfulla näringsämnen och antioxidanter.

Smak & utbud

Grönt te har färre smaker än Oolong och svart te, men som gör inte det något mindre läckra. Dess smak beskrivs bäst som fräscha och lätta, och är underbart uppfriskande över is (du inte behöver att dricka varm!). På tal om smaker, finns det så många olika sorter och smaker av grönt te att det skulle ta en livstid att prova dem alla!

Klicka här för att köpa TavaTea från officiella hemsida

Grönt te & viktminskning

En av de mer spännande och väl kända fördelarna med grönt te är dess förmåga att hjälpa i viktminskning. Samt ger dig en extra energikick, stimulerar grönt te ämnesomsättningen och samtidigt blockerar fettupptag.

Du bör veta att det finns vissa vikt förlust påståenden om grönt te som inte har testats ordentligt av vetenskapliga studier. Men trots detta bevis är att lägga. Det finns säkert nog för oss att tryggt säga att grönt te bör drycken av val för alla som försöker att förlora pounds.

Grönt Te Recensioner – Grönt Te För Viktminskning

Klicka här för att köpa TavaTea från officiella hemsida

Green Tea hälsofördelar

2006 Hittade en studie publicerad i Journal of Clinical Nutrition att te är ett hälsosammare alternativ än nästan någon dryck, inklusive vatten. Ja, du läste rätt. Grönt te är hälsosammare för dig än rent vatten!

Inte bara grönt te hydrat kroppen som vatten gör, det ger också näringsämnen och kraftfulla antioxidanter som skyddar mot en mängd olika sjukdomar såsom: sjukdomar, cancer, stroke, hjärtproblem, virus och mycket mer.

Brygga & dricka grönt te

Så nu är du sålt på idén att dricka grönt te (naturligtvis!), och du vill veta var du ska börja. Det är lätt. Grönt te är billig och lättillgänglig. Du kan få det i tepåsar eller, om du menar allvar, som lösa blad te. Bryggning det är lätt, och du kan dricka det i stället för ditt morgonkaffe eller över isen som en uppfriskande ersättning för ohälsosamma läsk.

Klicka här för att köpa TavaTea från officiella hemsida

Grönt Te Recensioner – Grönt Te För Viktminskning