» » Grønn Te Vurderingene

Grønn Te Vurderingene

Vitenskapelige studier har vært bekrefter noe som kineserne har kjent i over 4000 år...Grønn te er en av de sunneste tingene på planeten.

Hva betyr det egentlig? Vel, viser flere og flere bevis at grønn te er fullpakket med en hel rekke helsefordeler. Selv moderat forbruk av grønn te kan gi deg disse positive effekter. Her er noen ting som grønn te kan gjøre:

  • Øk metabolisme
  • Øke energi
  • Blokkere fett absorpsjon
  • Øke immunforsvaret
  • Fremme sunnere hud
  • Forbedre fokus og mental funksjon
  • Kampen aldringsprosessen
  • Fremme tannhelse
  • Beskytte kroppen mot sykdommer
Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Hva er grønn te?

Grønn Te Vurderingene – Grønn Te For VekttapAlle te kommer fra den samme planten (Camellia sinensis), og kan grupperes i fire hovedtyper: hvit te (som kanskje kunne kalles grønn te), grønn te, Oolong te og svart te.

Te er bestemmes av en prosess som kalles oksidering. Vi vil spare dere for kjedelig detaljene, bare vet at mer oksidering te gjennomgår under behandlingen, jo mørkere blir. Tungt oksidert te er veldig mørk med flere smaker og mer koffein. Grønn te er unoxidized. Dette betyr at den har mindre aroma og koffein, men beholder mye mer kraftige næringsstoffer og antioksidanter.

Smaken og utvalg

Grønn te har færre smaker enn Oolong og svart te, men som gjør ikke det noe mindre deilig. Smaken er best beskrevet som frisk og lett, og er fantastisk forfriskende over isen (du ikke trenger å drikke den varme!). Snakker av smaker, er det så mange forskjellige varianter og smaker av grønn te at det ville ta et helt liv å prøve dem alle!

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Grønn te og vekttap

En av de mer spennende og kjente fordelene av grønn te er dens evne å hjelpe i vekttap. Gir deg en ekstra energi boost, stimulerer grønn te stoffskiftet mens samtidig blokkerer fett absorpsjon.

Du bør vite at det er noen vekttap krav om grønn te som ikke har blitt skikkelig testet av vitenskapelige studier. Men likevel bevisene er legge opp. Det er sikkert nok for oss å trygt si at grønn te skal drikke av valget for alle som prøver å miste pounds.

Grønn Te Vurderingene – Grønn Te For Vekttap

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Grønn te er helsefordeler

I 2006 fant en studie publisert i European Journal of Clinical Nutrition at te er en sunnere valg enn nesten noen drikke, inkludert vann. Ja, du leste det riktig. Grønn te er sunnere for deg enn rent vann!

Ikke bare gjør grønn te hydrat kroppen som vann gjør, gir den også næringsstoffer og kraftige antioksidanter som beskytter mot en rekke plager som: sykdommer, kreft, slag, hjerteproblemer, virus og mer.

Brygget & drikke grønn te

Så nå du er solgt på ideen om å drikke grønn te (selvfølgelig!), og du vil vite hvor du skal begynne. Det er enkelt. Grønn te er billig og lett tilgjengelig. Du kan få det i teabags eller, hvis du er seriøs, som løse blad te. Brygget det er enkelt, og du kan drikke det i stedet for din morgenkaffe eller over isen som en forfriskende erstatning for usunn brus.

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Grønn Te Vurderingene – Grønn Te For Vekttap