» » Grønn Te For Vekttap

Grønn Te For Vekttap

Se baksiden av flasken av mange populære slankepiller og du vil se grønn te eller grønn te-ekstrakt som er oppført som en av ingrediensene.

Slankepiller er ofte farlig og pakket med andre usunn ingredienser, men det er en grunn de bruker grønn te. Grønn te hjelper deg å miste vekt. Selvfølgelig det ikke vil være 20 pounds i en uke eller andre ikke forstand at markedsføring selskaper som å kreve, men grønn te er vitenskapelig bevist å brenne kalorier og blokkere fett absorpsjon.

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Grønn te brenner fett

Grønn Te For VekttapMat (inkludert sukker og fett) er syntetisert i et stoff som heter triglyserider i leveren og tynntarmen. Det er deretter gjennomført i blodet til andre organer i kroppen.

Triglyserider brukes som energikilde for livet støtte og fysiske aktiviteter, og er svært nødvendig. Problemet kommer om når det er overflødig mengder triglyserider, fordi da det er omgjort til fett som forårsaker fedme senere.

Det er der grønn te kommer. Den inneholder store mengder polyfenoler som aktiverer enzymet som er ansvarlig for å løse opp overflødig triglyserider. I det lange løp, betyr dette at grønn te effektivt aids i brenne fett.

Grønn te inneholder koffein, som øker termotilblivelsen (en biologisk prosess involvert i brenner kalorier). I en 2007 fra den American Journal of Physiology: forskrifter, Integrative og komparativ fysiologi, forskere staten at grønn te kan bekjempe nedgangen i stoffskiftet som vanligvis følger med vekttap. Ifølge rapportens forfattere, kan grønn te også hemme effekten av catechol-O-methyltransferase (et enzym kjent for å utløse nedbryting av hjernen kjemikalier som er involvert i å regulere appetitten).

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Grønn te stimulerer stoffskiftet og akselererer vekttap

Grønn te inneholder kraftige antioksidanter som kalles catechin polyfenoler som er ansvarlig for mange av de helsemessige fordelene av grønn te. En av dem spesielt epigallocatechin gallate (eller EGCG for kort), har blitt funnet å stimulere stoffskiftet og akselerere vekttap.

EGCG, sammen med koffein i grønn te, stimulerer sentralnervesystemet og forårsaker fett å bli sluppet inn i blodet for kroppen å bruke som drivstoff. Denne prosessen av fett brukes for energi kalles termotilblivelsen. Det gir ekstra energi, kaster overskytende vann og bidrar også til å brenne kroppsfett.

Selv koffein alene kan stimulere stoffskiftet på denne måten, er det viktig å merke seg at forskere fant at de kombinerte ingrediensene av grønn te var mye mer effektiv på denne prosessen enn bare koffein selv.

Grønn Te For Vekttap

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Grønn te hjelper deg trening lenger

Alle vet hvor viktig trening er å miste vekt. Det brenner kalorier, øker energi og bygger muskel som igjen øker stoffskiftet enda høyere. Catechin polyfenoler i grønn te synes å stimulere bruk av fettsyrer av leveren og muskelceller. Dette senere reduserer hastigheten at karbohydrater brukes og gir mer utholdenhet og lengre øvelse ganger.

Faktisk, økte en studie bruker grønn te ekstrakt på lab rotter tiden dyrene kunne svømme før bli utmattet av som 24%.

Mer utholdenhet betyr mer mosjon, som betyr mer kalorier brent, og det legger til flere pund tapt for deg.

Grønn Te For Vekttap

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside

Grønn te er effektiv

Visse antioksidanter finnes i grønn te synes å ha en "liten positiv effekt" på vekttap og vekt vedlikehold, ifølge en rapport publisert i International Journal of Obesity i 2009. I sin analyse av 11 studier av grønn te og vekttap eller vekt vedlikehold, forskerne fant at grønn te antioksidanter kjent som katekiner kan hjelpe øke stoffskifte.

Likevel, National Institutes of Health (NIH) forsiktig som det ikke er nok vitenskapelig bevis for å fastslå om grønn te er effektive for vekttap. Men kan epigallocatechin gallate (en catechin finnes i grønn te) hjelpe moderat overvektig folk mister vekt, i henhold til NIH.

Grønn te er trygt

Mens grønn te er trolig trygt for de fleste voksne, kan drikker mer enn fem kopper om dagen føre til koffein-relaterte bivirkninger (for eksempel hodepine, nervøsitet, søvnproblemer og uregelmessig hjerterytme). Koffein i grønn te kan også forverre noen helsemessige forhold, inkludert angst, høyt blodtrykk og diabetes.

Når bør du bruke grønn te?

For de fleste voksne, kan moderat øke grønn te inntak gi litt vekt fordeler uten å forårsake negative helseeffekter. Men for å oppleve betydelig vekttap, er det viktig å kombinere et sunt kosthold med regelmessig mosjon (inkludert minst to og en halv timer med moderat intensitet aerobic aktivitet og to styrketrening økter per uke). Hvis du vurderer bruk av grønn te tilskudd (eller noen andre naturlig vekttap Hjelpemiddel), må du konsultere legen din før du starter behandlingen.

Klikk her for å kjøpe TavaTea fra offisielle hjemmeside