Grøn Te For Vægttab

Se bag på flasken i mange populære kost piller og du vil se grøn te eller grøn te ekstrakt opført som en af ingredienserne.

Slankepiller er ofte farlige og pakket med andre usunde ingredienser, men der er en grund til de bruger grøn te. Grøn te hjælper du mister vægt. Selvfølgelig det vil ikke være 20 pounds i en uge eller andre ikke forstand, at marketing virksomheder gerne hævder, men grøn te er blevet videnskabeligt bevist at brænde kalorier og blokere fedt absorption.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Grøn te brænder fedt

Fødevarer (herunder sukker og fedt) er syntetiseret i et stof kaldet triglycerid i leveren og tyndtarmen. Det er derefter transporteres ind i blodbanen til andre væv i kroppen.

Triglycerid bruges som kilde til energi til respirator og fysiske aktiviteter, og er meget nødvendig. Problemet kommer når der er overskydende beløb af triglycerid, fordi så det er omdannet til fedt, som efterfølgende forårsager fedme.

Det er hvor grøn te kommer. Det indeholder store mængder af polyfenoler, som aktiverer det enzym, der er ansvarlig for opløse overskydende triglycerid. I det lange løb, betyder det at grøn te effektivt aids i brændende fedt.

Grøn te indeholder koffein, som er kendt for at øge termogenese (en biologisk proces med brænde kalorier). I en 2007 rapport fra den American Journal of Physiology: lovgivningsmæssige, Integrativ og sammenlignende fysiologi, videnskabsfolk sige, at grøn te kan kæmpe fald i stofskiftet, der typisk følger med vægttab. Ifølge rapportens forfattere, kan grøn te også hæmme virkningen af catechol-O-methyltransferase (et enzym kendt for at udløse opdeling af hjernen kemikalier involveret i regulering appetit).

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Grøn te stimulerer stofskiftet & accelererer vægttab

Grøn te indeholder kraftige antioxidanter kaldet katekin polyphenoler, der er ansvarlige for mange af de sundhedsmæssige fordele af grøn te. En af dem i særdeleshed epigallaokatekin LAT (eller EGCG for korte), har vist sig at stimulere stofskiftet og fremskynde vægttab.

EGCG, sammen med koffein i grøn te, stimulerer centralnervesystemet og forårsager fedt til at blive frigivet i blodbanen for kroppen til at bruge som brændsel. Denne proces af fedt bliver brugt til energi kaldes termogenese. Det giver ekstra energi, kaster overskydende vand og hjælper også til at brænde kropsfedt.

Selv om koffein alene kan stimulere stofskiftet på denne måde, er det vigtigt at bemærke, at forskere fandt, at de kombinerede ingredienser af grøn te var langt mere effektivt på denne proces end bare koffein i sig selv.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Grøn te hjælper dig motion længere

Alle ved, hvor vigtig motion at tabe. Det brænder kalorier, øger din energi og opbygger muskler, som igen øger dit stofskifte endnu højere. Catechin polyfenoler i grøn te synes at stimulere brugen af fedtsyrer af lever og muskelceller. Det efterfølgende reducerer den sats, at kulhydrater er brugt og giver mulighed for mere udholdenhed og længere motion gange.

Faktisk, øget en undersøgelse ved hjælp af grøn te ekstrakt på lab rotter mængden af tid dyrene kunne svømme før bliver udtømt med 24%.

Mere udholdenhed betyder mere motion, hvilket betyder flere kalorier brændt, og det hele tilføjer op til mere pounds tabt for dig.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Grøn te er effektiv

Visse antioxidanter findes i grøn te synes at have en “lille positiv effekt” på vægttab og vægt vedligeholdelse, ifølge en rapport offentliggjort i International Journal of Obesity i 2009. I deres analyse af 11 studier på grøn te og vægttab eller vægt vedligeholdelse, fandt forskerne, at grøn te antioxidanter kaldet catechiner kan hjælpe øge stofskiftet.

Stadig, forsigtighed National Institutes of Health (NIH), at der ikke er tilstrækkelig videnskabeligt belæg for at afgøre, om grøn te er effektive til vægttab. Dog kan epigallaokatekin LAT (en katekin findes i grøn te) hjælpe moderat overvægtige mennesker mister vægt, ifølge NIH.

Grøn te er sikkert

Grøn te er sandsynligt sikkert for de fleste voksne, kan drikker mere end fem kopper om dagen føre til koffein-relaterede bivirkninger (såsom hovedpine, nervøsitet, søvnproblemer og uregelmæssig hjerterytme). Koffein i grøn te kan også forværre nogle sundhedsmæssige betingelser, herunder angst, forhøjet blodtryk og diabetes.

Hvornår bør du bruge grøn te?

For de fleste voksne, kan moderat øget grøn te indtag give nogle vægt tab fordele uden at forårsage negative sundhedsvirkninger. Men for at opleve betydelige vægttab, er det vigtigt at kombinere en sund kost med regelmæssig motion (herunder mindst to og en halv time af moderat intensitet aerobe aktivitet og to styrke-træning sessioner per uge). Hvis du overvejer brugen af grøn te kosttilskud (eller enhver anden naturlige vægt tab støtte), Sørg for at konsultere din læge før du begynder behandling.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *