Grøn Te Anmeldelser

Nylige videnskabelige undersøgelser har bekræfter noget, kineserne har kendt i over 4000 år…Grøn te er en af de sundeste ting på planeten.

Hvad betyder det præcist? Nå, viser flere og flere beviser, at grøn te er pakket med en lang række sundhedsmæssige fordele. Selv moderat forbrug af grøn te kan give dig disse positive virkninger. Her er lige et par ting, at grøn te kan gøre:

  • Øge dit stofskifte
  • Øge energi
  • Blok fedt absorption
  • Boost immunsystemet
  • Fremme sundere hud
  • Øge fokus og mental funktion
  • Kæmpe aldringsprocessen
  • Fremme oral sundhed
  • Beskytte kroppen mod sygdomme
Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Hvad er grøn te?

Alle te kommer fra den samme plante (Camellia sinensis), og kan inddeles i fire hovedtyper: hvid te (som formentlig kunne kaldes grøn te), grøn te, Oolong te og sort te.

Te type bestemmes af en proces, der kaldes oxidation. Vi vil spare dig de kedelige detaljer, bare ved at den flere oxidation en te gennemgår under behandling, jo mørkere bliver det. Stærkt oxideret te er meget mørke med mere smag og mere koffein. Grøn te er uoxiderede. Det betyder den har mindre aroma og koffein, men det bevarer meget mere af sin magtfulde næringsstoffer og antioxidanter.

Smag & udvalg

Grøn te har færre varianter end Oolong eller sort te, men det gør det ikke noget mindre velsmagende. Dens smag er bedst beskrives som frisk og let, og er vidunderligt forfriskende over isen (du ikke behøver at drikke det varmt!). Tale af varianter, er der så mange forskellige sorter og varianter af grøn te, det ville tage en levetid at prøve dem alle!

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Grøn te & vægttab

En af de mere spændende og kendte fordele af grøn te er dens evne til at støtte i vægttab. Sammen med giver dig en ekstra energi-boost, stimulerer grøn te stofskiftet og samtidig blokerer fedt absorption.

Du skal vide, at der er nogle vægt tab påstande om grøn te, der ikke har været ordentligt testet af videnskabelige undersøgelser. Men ikke desto mindre beviset er addere. Der er sikkert nok for os trygt sige, at grøn te skulle drikke valg for enhver, der forsøger at miste pounds.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

Grøn te sundhedsmæssige fordele

I 2006 fandt en undersøgelse offentliggjort i Journal of Clinical Nutrition, at te er et sundere valg end næsten alle drikkevarer, herunder vand. Ja, du læste denne ret. Grøn te er sundere for dig end rent vand!

Ikke kun betyder grøn te hydrat kroppen, som vandet gør, det giver også næringsstoffer og kraftige antioxidanter, der beskytter mod en lang række lidelser såsom: sygdomme, kræft, slagtilfælde, hjerteproblemer, virus og meget mere.

Brygning & drikke grøn te

Så nu du er sælges på tanken om at drikke grøn te (naturligvis!), og du ønsker at vide hvor man skal begynde. Det er let. Grøn te er billige og let tilgængelige. Du kan få det i teposer, eller hvis du er seriøs, som loose leaf te. Brygning det er nemt, og du kan drikke det i stedet for din morgenkaffe eller over is som en forfriskende erstatning for usunde læskedrikke.

Klik her for at købe TavaTea fra officielle hjemmeside

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *