Grøn Kaffebønne Ekstrakt Til Vægttab

Vægttab forskningsresultater for Green Coffee Bean uddrag er en af årets største opmærksomhed grabbers på grund af dens stigende popularitet og evnen til at levere vigtige fordele for at forbedre energi-niveauer og fedtstofskiftet.

Hvilke naturlige kosttilskud brænde op kalorier så hurtigt, som det er at tiltrække fremtrædende læger som Dr. Oz og Dr. Lindsey Duncan til at gå på tv som en del af en kampagne til bevidstgørelse og varmt anbefale det?

Hvem ville have nogensinde troet, vægttab og kaffe kunne faktisk bære merit sammen og være i den samme sætning med en legitim lovende fremtid til at fremskynde vægttab? Er den hemmelige vægt tab ingrediens endelig her fra rå grønne kaffebønner, der indeholder en ren ekstrakt af chlorogenic syre?

Ren grønne kaffebønner breaking news i sundhedsplejen og vægt tab felter, som kilden for et potentielt gennembrud uddrag i den meget efterspurgte efter quest for kontrollerende og øge menneskelige stofskifte. Den tidlige, løbende forskning i grøn kaffebønne ekstrakt har hidtil udråbt det som et værktøj til sikker, hurtig vægttab, sammen med fremme af øget hjerte-kar-sundhed og fedtstofskiftet.

Grøn kaffebønne ekstrakt refererer til behandling af ikke-Ristede kaffebønner for det næringsstof udvinding i stedet for de typiske ristede, brun kaffebønner, der bruges som en drik til brygning og forbrugende. Ristning proces ændrer den naturlige kemiske sammensætning af kaffebønne, og ødelægger de mest værdifulde antioxidanter findes i grøn kaffe uddrag: Chlorogenic syre.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag

Vægt tab undersøgelse med grøn kaffe ekstrakt

Aktivering af fedtforbrænding hormoner og metaboliske processer er den mest markant sammenhæng mellem ren grøn kaffebønne ekstrakt og vægt tab.

Kroppen fedt reduktion resultaterne af en nylig kliniske pilotundersøgelse blev præsenteret på American Chemical Societys årlige møde, og resultaterne var bredt gennemgået af sundhed nyhedskanaler såsom WebMD og lignende. På bare 22 uger havde undersøgelser aktive deltagere en gennemsnitlige vægttab af 17 pounds, der repræsenterede en gennemsnitlig organ vægtreduktion af over en svimlende 10%. En interessant bivirkning var at kropsfedt, faldt med 16%, et endnu større beløb end 10% samlet vægttab.

To forskellige dosering beløb blev testet i denne undersøgelse sammen med placebo, og i begge tilfælde ført til større og hurtigere vægttab. Doser bestod af et 700 mg supplement af ren grøn kaffe uddrag, eller en højere dosering af 1.050 mg. Den højere dosering supplement givet de bedste resultater, og var mere effektiv end 700 mg dosis, eller et placebo supplement.

Motion effekter under denne undersøgelse blev anslået som et gennemsnit på 400 kalorier brændt en dag. Og deltagerne forbruges ca 2400 kalorier om dagen på en ubegrænset kost. Så uddrag Undersøgelsens konklusion, samt at andre læger, der har gennemgået undersøgelsen, er, at de imponerende resultater i vægttab kan sandsynligvis tilskrives den ren grøn kaffe.

Chlorogenic syre er den naturlige plante sammensatte i uddrag, der skaber de fleste spændingen fra denne undersøgelse, da det er en polyphenol. Antioxidant effekten af mange polyfenoler har været forsket flittigt, og navnlig de har vist sig at neutralisere visse kræftfremkaldende forbindelser før mere alvorlige sundhedsmæssige udfordringer begynde at udvikle.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag

Chlorogenic syre ekstrakt vægttab fordele

I tests med Chlorogenic syre og dens virkning på hjerte-kar-sundhed, har kliniske forsøg vist en reduktion i risikoindikatorer indeholdt i blodbanen. Neutralisering af frie radikaler (metaboliske affald) hjælper kroppen til at regenerere vitamin E, og vigtigere, reducerer low-density lipoprotein (LDL) og lipid nedbrydning. Grønne kaffebønner ren ekstrakt af chlorogenic syre viser sig afgørende i at opnå en optimal blod kemi for hjerte-kar-wellness.

Forbedringer fra den sundere blod-kemi forårsaget af grøn kaffe bean uddrag også positiv indvirkning blodtryk. Begge diastolisk og systolisk blodtryk aflæsninger viste signifikante forbedringer i Chlorogenic syre test. Effekterne syntes at være begrænset til de sundere blodtryk niveauer, uden at forårsage en ændring i test motivets puls eller body mass index.

En anden blodbanen forbedring fundet er testpersoner i Chlorogenic syre undersøgelser er i realm af blodsukkeret. Dette er en afgørende indikator for sandsynligheden for at udvikle diabetes, og Chlorogenic syre fremmer udnyttelsen af fedt celler til energi, og reducerer niveauet af blodsukker i blodet. Det er nemt at se at forbrænde fedt i stedet for at gemme det, er, hvad giver de utrolige vægt tab forbedringer.

Nogle læger, ligesom Dr. Duncan, anbefaler at vælge ren grøn kaffe ekstrakt i en kapsel format, snarere end i tabletform. Han advarer mod et produkt, som indeholder fyldstoffer, i særlige calciumstearater, silica eller cellulose. Den dosis, som Dr. Duncan føler er mest gavnlige er to 400 mg kapsler af ren grøn kaffe ekstrakt, dette er skal tages to gange dagligt med masser af vand og mindst 30 minutter før måltiderne.

1600 Mg dosis pr dag er højere end selv den højere dosis, der blev testet i anvendt mad videnskab studere nævnt ovenfor. Dr. Duncan understreger, at rene grønne kaffebønner er en naturlig superfood, og perfekt sund tilføjes til kosten. Mængden af koffein er væsentligt mindre end du ville få i en kop kaffe, og de grønne kaffebønner fremme ro, og et lavere blodtryk, snarere end de nervøse effekter, der brygges kaffe kan producere.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag

Doctors tage på grønne kaffebønner ekstrakt

Dr. Oz er også en stor tilhænger af ren grøn kaffebønne ekstrakt, og han for nylig præsenteret Dr. Duncan og nyheder af denne spændende nye supplement på sit tv-program. Han kalder ren grøn kaffe bean uddrag en af sin top 5 fedt-kampe formler for succes, og han anbefaler, den samme dosis på 800 mg tages to gange om dagen, at Dr. Duncan gør. Begge af lægerne understreger, at rå kaffebønner er meget bitter, så det er klogt at drikke rigeligt med vand når man tager supplementet. Og som han sagde på TV, en af de bedste ting om ren grøn kaffebønne ekstrakt er at der er nogen negative bivirkninger.

Så er løfte til nemt at tabe sig uden at foretage nogen ændringer i livsstil, ud over at tage ren grøn kaffebønne ekstrakt kosttilskud, et af de mest spændende fremskridt, som videnskaben har afsløret inden for vægttab. Mere forskning der foregår i et rasende tempo at forstå mekanismerne på bare hvordan kroppen udnytter Chlorogenic syre for at opnå disse resultater, men det forunderlige er denne superfood synes at arbejde hurtigt, og med enhver kropstype.

Nogen af disse sundhedsmæssige fordele nævnt ovenfor ville være en stor grund nok til at tilføje grønne kaffebønner ekstrakt kosttilskud til ens kost. Og ved at kombinere forebyggelse, vægttab, sund blodsukker og bedre hjerte-kar-sundhed er bare den naturlige løsning at vende dit liv i en sund retning, hurtigt og nemt.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *