» » Groene Thee Voor Weight Loss

Groene Thee Voor Weight Loss

Controleer aan de achterzijde van de fles van veel populaire dieetpillen en je ziet groene thee of groene theeuittreksel vermeld als één van de ingrediënten.

Dieetpillen zijn vaak gevaarlijke en vol met andere ongezonde ingrediënten, maar er is een reden dat zij gebruik maken van groene thee. Groene thee helpt u gewicht verliezen. Natuurlijk het 20 pond zal niet in één week of andere niet gevoel dat marketing bedrijven houdt van te beweren, maar groene thee is wetenschappelijk bewezen te verbranden calorieën en vet absorptie te blokkeren.

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Groene thee verbrandt vet

Groene Thee Voor Weight LossVoedsel (met inbegrip van suiker en het vet) wordt gesynthetiseerd in een stof genaamd triglyceride in de lever en de dunne darm. Het is vervolgens uitgevoerd in de bloedbaan voor andere weefsels in het lichaam.

Triglyceride wordt gebruikt als bron van energie voor life support en fysieke activiteiten en is zeer noodzakelijk. Het probleem komt over de vraag wanneer er overtollige hoeveelheid triglyceriden, omdat dan het wordt omgezet in vet waardoor vervolgens obesitas.

Dat is waar de groene thee binnen komt. Het bevat grote hoeveelheden van polyfenolen die het enzym dat verantwoordelijk is activeren voor het oplossen van overtollige triglyceride. Op de lange termijn, betekent dit dat groene thee effectief aids in het verbranden van vet.

Groene thee bevat cafeïne, waarvan bekend is dat het verhogen van de thermogenese (een biologisch proces die betrokken zijn bij het verbranden van calorieën). In een verslag van 2007 van de American Journal of Physiology: regelgevende, Integrative en vergelijkende fysiologie, wetenschappers zeggen dat de groene thee de afname van de stofwisseling die meestal gewichtsverlies begeleidt kan vechten. Volgens het verslag auteurs, kan groene thee ook remmen de effecten van catechol-O-methyltransferase (een enzym bekend om de verdeling van chemicaliën in de hersenen betrokken bij het reguleren van eetlust trigger).

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Groene thee stimuleert de stofwisseling & versnelt verlies van het gewicht

Groene thee bevat krachtige antioxidanten genoemd polyfenolen catechin die verantwoordelijk voor veel van de gezondheidsvoordelen van groene thee zijn. Een van hen in het bijzonder epigallocatechin gallate (of EGCG voor korte), heeft gevonden stimuleren de stofwisseling te versnellen van verlies van het gewicht.

EGCG, samen met de cafeïne in groene thee, het centrale zenuwstelsel stimuleert en zorgt ervoor dat vet in de bloedstroom voor het lichaam te gebruiken als brandstof worden vrijgegeven. Dit proces van vet voor energie wordt gebruikt wordt genoemd thermogenese. Het biedt extra energie, werpt overtollig water, en ook helpt om lichaamsvet te verbranden.

Hoewel cafeïne alleen de stofwisseling op deze manier stimuleren kan, is het belangrijk op te merken dat onderzoekers vonden dat de gecombineerde ingrediënten van groene thee veel effectiever bij dit proces dan gewoon cafeïne door zelf waren.

Groene Thee Voor Weight Loss

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Groene thee helpt u oefening langer

Iedereen weet hoe belangrijk oefening is tot het verliezen van gewicht. Het calorieën verbrandt, verhoogt uw energie, en bouwt spier die op zijn beurt uw stofwisseling zelfs hoger verhoogt. De polyfenolen catechin in groene thee verschijnen ter stimulering van het gebruik van vetzuren door lever en de spiercellen. Dit vervolgens vermindert het tarief dat koolhydraten worden gebruikt en zorgt voor meer uithoudingsvermogen en langere oefening tijden.

In feite, vergroot een studie met behulp van groene thee-extract op lab ratten de hoeveelheid tijd die de dieren zwemmen kunnen voordat steeds uitgeput door maar liefst 24%.

Meer uithoudingsvermogen betekent meer oefening, wat meer calorieën verbrand betekent, en dit alles voegt tot meer pond verloren voor u.

Groene Thee Voor Weight Loss

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Groene thee is effectief

Bepaalde antioxidanten in groene thee lijkt te hebben een 'kleine positieve effect' op gewichtsverlies en het gewicht onderhoud, volgens een rapport gepubliceerd in de International Journal van obesitas in 2009. In hun analyse van 11 studies over groene thee en gewichtsverlies of gewicht onderhoud, vonden de onderzoekers dat groene thee antioxidanten bekend als catechines kunnen helpen verhogen metabolisme.

Nog steeds, de National Institutes of Health (NIH) voorzichtigheid dat er niet voldoende wetenschappelijk bewijs om te bepalen of groene thee effectief voor het verlies van het gewicht is. Echter, epigallocatechin gallate (een catechin gevonden in groene thee) kan helpen bij het matig overgewicht mensen verliezen gewicht, volgens de NIH.

Groene thee Is veilig

Terwijl de groene thee is waarschijnlijk veilig bij de meeste volwassenen, kan drinken meer dan vijf kopjes per dag leiden tot bijwerkingen cafeïne-gerelateerde (zoals hoofdpijn, nervositeit, slaapproblemen en onregelmatige hartslag). De cafeïne in groene thee kan ook verergeren sommige hygiënische omstandigheden, met inbegrip van angst, hoge bloeddruk en diabetes.

Wanneer moet u groene thee gebruiken?

Bij de meeste volwassenen, kan matig verhoging van groene thee inname opleveren wat gewicht verlies voordelen zonder negatieve gezondheidseffecten. Maar om te ervaren aanzienlijke gewichtsverlies, het is belangrijk om het combineren van een gezond dieet met regelmatige lichaamsbeweging (met inbegrip van ten minste twee en een half uur van gematigde intensiteit aërobe activiteit en twee-krachttraining sessies per week). Als u overweegt het gebruik van groene thee supplementen (of elke andere natuurlijke gewicht verlies steun), zorg ervoor dat uw arts te raadplegen voordat u begint met behandeling.

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website