Groene Thee Beoordelingen

Recente wetenschappelijke studies hebben zijn bevestiging van iets dat de Chinezen hebben bekend om meer dan 4000 jaar…Groene thee is een van de gezondste dingen op de planeet.

Wat betekent dat precies? Nou, toont meer en meer bewijs aan dat groene thee is verpakt met een hele reeks voordelen voor de gezondheid. Zelfs de meest gematigde consumptie van groene thee kan u geven deze positieve effecten. Hier zijn slechts een paar dingen die groene thee kan doen:

  • Verhoog uw metabolisme
  • Verhoging van de energie
  • Blok vet absorptie
  • Stimuleren het immuunsysteem
  • Gezondere huid bevorderen
  • Versterken van focus en geestelijke functie
  • Strijd het verouderingsproces
  • Bevordering van mondelinge gezondheid
  • Het lichaam tegen ziekten beschermen
Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Wat is groene thee?

Alle theeën komen uit dezelfde fabriek (Camellia sinensis), en kunnen worden ingedeeld in vier hoofdtypen: witte thee (die aantoonbaar zou kunnen worden genoemd groene thee), groene thee, Oolong thee en zwarte thee.

Thee type wordt bepaald door een proces genaamd oxidatie. We sparen u de saaie details, weet alleen dat het meer oxidatie een thee ondergaat tijdens de verwerking, hoe donkerder het wordt. Zwaar geoxideerde thee is erg donker met meer smaken en meer cafeïne. Groene thee is niet-geoxideerde. Dit betekent dat er minder aroma en cafeïne, maar het behoudt veel meer van haar krachtige voedingsstoffen en antioxidanten.

Smaak & verscheidenheid

Groene thee heeft minder smaken dan Oolong en zwarte thee, maar dat maakt het niet minder heerlijk. Zijn smaak is best te omschrijven als fris en licht, en is heerlijk verfrissend over ijs (u hoeft niet te drinken het warme!). Spreken van smaken, zijn er zo veel verschillende soorten en smaken van groene thee dat het zou duren een leven om te proberen ze allemaal!

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Groene thee en Weight Loss

Een van de meer spannende en bekende voordelen van groene thee is de mogelijkheid om te helpen bij gewichtsverlies. Samen met geven u een extra energieboost, stimuleert groene thee de stofwisseling terwijl het tegelijkertijd blokkeren vet absorptie.

U zou moeten weten dat er sommige gewicht loss vorderingen over groene thee die nog niet goed door wetenschappelijke studies getest zijn. Maar toch het bewijs is optellen. Er is zeker genoeg voor ons om vol vertrouwen zeggen dat groene thee moet de drank van keuze voor iedereen die probeert om de ponden te verliezen.

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Groene thee voordelen voor de gezondheid

In 2006, een studie gepubliceerd in de Europese Journal of Clinical Nutrition gevonden dat thee een gezonder keuze dan bijna een drank is, met inbegrip van water. Ja, u leest dat recht. Groene thee is gezonder voor je dan zuiver water!

Niet alleen heeft groene thee hydrateren het lichaam zoals water doet, het biedt ook voedingsstoffen en krachtige antioxidanten die tegen een grote verscheidenheid van kwalen zoals beschermen: ziekten, kanker, beroertes, hartproblemen, virussen en meer.

Brouwen & drinken van groene thee

Dus nu je bent verkocht op het idee van het drinken van groene thee (natuurlijk!), en u wilt weten waar te beginnen. Dat is eenvoudig. Groene thee is goedkoop en gemakkelijk beschikbaar. U kunt krijgen in theezakjes, of, als je serieus, als losse blad thee. Het brouwen is gemakkelijk, en u kunt drinken het in plaats van je’s ochtends koffie of over ijs als een verfrissende vervanging voor ongezonde frisdranken.

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *