» » Green Tea Painonpudotus

Green Tea Painonpudotus

Tarkista takaisin monet suosituimmista ruokavalio pillereitä pullo ja näet vihreää teetä tai vihreää teetä uute mainittu yhtenä ainesosat.

Laihdutusvalmisteita ovat usein vaarallisia ja täynnä muita epäterveellisiä ainesosia, mutta ole syytä käyttää vihreää teetä. Vihreä tee auttaa laihtumaan. Tietenkin se ei ole 20 kiloa viikon tai muut ei tunne, että markkinointi yritykset haluavat väittää, mutta vihreä tee on tieteellisesti todistettu polttaa kaloreita ja estää rasvan imeytymistä.

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Vihreä tee polttaa rasvaa

Green Tea PainonpudotusElintarvikkeiden (mukaan lukien sokeria ja rasvaa) syntetisoidaan ainetta nimeltä triglyseridien maksassa ja ohutsuolen. Se on sitten kuljettaa verenkiertoon muihin kudoksiin.

Triglyseridien käytetään energianlähteenä sähkölaitteet ja liikuntaa ja on erittäin tarpeellista. Ongelma tulee siitä, milloin on perityn triglyseridien, koska sitten tuli rasvaa, joka myöhemmin ylipainoisuus.

Siellä vihreää teetä tulee. Se sisältää suuria määriä polyfenoleja, jotka aktivoivat entsyymiä, joka on vastuussa liuottamalla ylimääräinen triglyseridien. Pitkässä juoksussa Tämä tarkoittaa että vihreä tee tehokkaasti auttaa polttaa rasvaa.

Vihreä tee sisältää kofeiinia, joka tiedetään lisäävän thermogenesis (biologinen prosessi mukana polttaa kaloreita). Vuonna 2007 kertomus amerikkalainen lehti fysiologia: sääntely-, integroivaa ja vertailevasta, tutkijat toteavat, että vihreä tee voi taistella aineenvaihduntaa, joka yleensä liittyy laihtuminen väheneminen. Mukaan raportin tekijät vihreää teetä voi myös estää vaikutukset katekoli-O-metyylitransferaasin (entsyymi tiedossa aiheuttaa aivojen kemikaalien sääntelevien ruokahalu jakautuminen).

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Vihreä tee stimuloi aineenvaihduntaa ja nopeuttaa laihtuminen

Vihreä tee sisältää voimakkaita antioksidantteja nimeltään catechin polyfenolit, jotka ovat vastuussa monista terveyshyödyt vihreää teetä. Yksi niistä erityisesti epigallocatechin gallate (tai EGCG lyhyitä) on todettu edistää aineenvaihduntaa ja nopeuttaa laihtuminen.

EGCG, sekä vihreä tee, Kofeiini stimuloi keskushermostoa ja aiheuttaa vapautuu verenkiertoon käyttää polttoaineena kehon rasvaa. Tätä prosessia rasvaa käytetään energiaa kutsutaan thermogenesis. Se tarjoaa ylimääräistä energiaa, vajat ylimääräinen vesi ja auttaa myös polttaa rasvaa.

Vaikka kofeiinia yksin voi edistää aineenvaihduntaa tällä tavalla, on tärkeää huomata, että tutkijat havaitsivat, että vihreä tee yhdessä ainekset olivat paljon tehokkaampaa tässä prosessissa kuin vain kofeiini itse.

Green Tea Painonpudotus

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Vihreä tee auttaa liikuntaa pidemmän

Kaikki tietävät miten tärkeää liikunta on laihdutus. Se polttaa kaloreita, lisää energiaa ja rakentaa lihas, joka puolestaan lisää aineenvaihduntaa jopa korkeampi. Catechin polyfenolit vihreä tee näkyvät edistää rasvahappojen maksa ja lihassoluissa. Tämä myöhemmin vähentää hiilihydraatteja käyttää ja antaa lisää kestävyyttä ja pidempi harjoitus kertaa.

Tutkimuksessa käytetään Guarana lab rotilla lisääntynyt aika eläimet voisi uida ennen pukeen uupunut 24 %.

Enemmän kestävyyttä tarkoittaa enemmän liikuntaa, mikä tarkoittaa enemmän kaloreita paloi, ja se kaikki lisää jopa enemmän kiloa menettänyt sinulle.

Green Tea Painonpudotus

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Vihreä tee on tehokas

Tietyt Antioksidantit löytyy vihreää teetä näyttävät "pieni positiivinen vaikutus" laihtuminen ja huolto laihtuminen mukaan raportti julkaistiin International Journal of Obesity vuonna 2009. Niiden analyysi 11 tutkimuksia vihreä tee ja laihtuminen tai painon ylläpitoon, tutkijat havaitsivat, että vihreä tee antioksidantteja eli catechins voi auttaa lisätä aineenvaihduntaa.

Kuitenkin National Institutes of Health (NIH) varoitus, että ei ole riittävästi tieteellistä näyttöä, onko vihreä tee on tehokas painon lasku. Kuitenkin epigallocatechin gallate (catechin löytyy vihreää teetä) voi auttaa kohtalaisen ylipainoinen ihmisiä laihtua, mukaan NIH.

Vihreä tee on turvallinen

Vaikka vihreä tee on todennäköisesti turvallinen useimmille aikuisille, juominen yli viisi kuppia päivässä voi johtaa kofeiinia liittyvät sivuvaikutuksia (kuten päänsärky, hermostuneisuus, unihäiriöt ja epäsäännöllinen). Vihreä tee kofeiinia voi myös pahentaa jotkin terveysongelmat, kuten ahdistuneisuus, korkea verenpaine ja diabetes.

Milloin pitäisi käyttää vihreää teetä?

Useimmille aikuisille kohtalaisen lisätä vihreää teetä saanti voi tuottaa painoa etuja aiheuttamatta negative health aikaansaada. Mutta jotta kokea merkittävä laihtuminen, on tärkeää yhdistää terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta (mukaan lukien vähintään kaksi ja puoli tuntia kohtalaisen aerobista toimintaa ja kaksi voimaa koulutustilaisuutta viikossa). Jos harkitset käyttö vihreää teetä (tai jokin muu luonnollinen laihtuminen tukea), varmista, että lääkärisi kanssa ennen hoidon aloittamista.

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut