» » Green Tea Arvostelut

Green Tea Arvostelut

Viimeaikaiset tieteelliset tutkimukset on vahvistettu jotain, että kiinalaiset ovat tienneet jo yli 4000 vuotta...Vihreä tee on yksi terveellisin asioista tällä planeetalla.

Mitä se tarkoittaa käytännössä? No enemmän ja enemmän todisteet osoittavat, että vihreä tee on täynnä monia terveydellisiä etuja. Jopa kohtalainen kulutus vihreää teetä voi antaa sinulle nämä myönteiset vaikutukset. Tässä on vain muutamia asioita, että vihreä tee voi tehdä:

  • Lisätä aineenvaihduntaa
  • Lisätä energian
  • Estää rasvan imeytymistä
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää
  • Edistetään terveempiä iho
  • Kohdistus ja henkistä toimintaa
  • Taistelu ikääntyminen
  • Se edistää suun terveyttä
  • Suojaavat kehoa sairaudet
Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Mikä on vihreää teetä?

Green Tea Arvostelut – Green Tea PainonpudotusKaikki teetä tulevat saman kasvin (Camellia sinensis), ja voidaan jakaa neljään pääryhmään: valkoista teetä (joka luultavasti voisi kutsua vihreää teetä), vihreä tee, Oolong teetä ja mustaa teetä.

Kahvin tyyppi määräytyy prosessia kutsutaan hapettuminen. Säästän teidät tylsää, vain tietää, että lisää hapettamalla teetä läpi käsittelyn aikana, tummempi käy. Voimakkaasti hapetettu tee on hyvin tumma lisää makuja ja enemmän kofeiinia. Vihreä tee on hapeteta ennen. Tämä tarkoittaa, se on vähemmän tuoksu ja kofeiinia, mutta säilyttää paljon enemmän voimakas ravintoaineita ja antioksidantteja.

Maku & lajike

Vihreä tee on vähemmän makuja kuin Oolong tai musta tee, mutta se ei tee sille mitään yhtä herkullista. Sen maku on raikas ja kevyt, ja on ihanan virkistävä jäällä (ei tarvitse juoda sitä kuuma!). Puhutaan makuja on niin monia eri lajikkeita ja makuja vihreää teetä veisi eliniän kokeilla niitä kaikkia!

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Vihreä tee ja Painonpudotus

Yksi jännittävä ja tunnettu hyödyt vihreää teetä on sen kyky tukea laihtuminen. Yhdessä antaa sinulle ylimääräistä lisäenergiaa, vihreä tee stimuloi aineenvaihduntaa taas samanaikaisesti estää rasvan imeytymistä.

Sinun pitäisi tietää, että on olemassa joitakin paino tappio väittää noin vihreää teetä joita tieteellisiä tutkimuksia ei ole testattu. Mutta kuitenkin todisteita laskemalla yhteen. On varmasti tarpeeksi luottavaisesti sanoa, että vihreä tee on juoma valinta kaikille, jotka yrittävät menettää kiloa.

Green Tea Arvostelut – Green Tea Painonpudotus

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Green Tea Terveys edut

Vuonna 2006 julkaistu Euroopan Journal of Clinical Nutrition tutkimuksessa todettiin, että tee on terveellisempi vaihtoehto kuin lähes kaikki juoma vesi mukaan lukien. Kyllä, olet lukenut tätä oikeutta. Vihreä tee on terveellisempää kuin puhdasta vettä!

Paitsi vihreä tee hydraatti elimistöön kuin vettä, ravinteita ja voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat monenlaisia vaivoja kuten: sairauksien, syövän, aivohalvauksia, sydämen ongelmia ja viruksia.

Panimo & juominen vihreää teetä

Joten nyt olet myyty idea juominen vihreää teetä (tietenkin!), ja haluat tietää mistä aloittaa. Se on helppoa. Vihreä tee on halpa ja helposti saatavilla. Voit saada sen teepussit tai, jos olet vakavasti, niin irti lehtiä teetä. Panimotoimintaa se on helppoa voit juoda sitä sen sijaan aamukahvia tai jäällä epäterveellinen virvoitusjuomien virkistävä korvaajana.

Klikkaa tästä ostaa TavaTea kotisivut

Green Tea Arvostelut – Green Tea Painonpudotus