» » Gezondheidsvoordelen Van Groene Thee

Gezondheidsvoordelen Van Groene Thee

Gezondheidsvoordelen van groene thee.Dus de gewicht verlies verbetering kwaliteiten van groene thee alleen zijn niet genoeg om je sloot de koffie en frisdranken? Neem een kijkje op deze gigantische lijst van voordelen voor de gezondheid die afkomstig zijn van het drinken van groene thee en u zult willen zeggen vaarwel aan java voor goed.

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Beschermt tegen kanker & ziekten

Groene thee is vol met krachtige antioxidanten polyfenolen en catechines genoemd. Dit zijn opmerkelijk efficiënte bestrijding van vrije radicalen, die vervelende kleine toxinen verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van cellulaire schade, ziekte, veroudering en kanker.

Bevordert een gezonde huid & voorkomt rimpels

De dezelfde vrije radicalen die kanker en ziekte veroorzaken ook aanval huidcellen en bijdragen tot de tekenen van veroudering in de vorm van rimpels en huid vlekken. Groene thee vindt en beëindigt deze vrije radicalen en helpt gezond, gladde huid bevorderen.

Gezondheidsvoordelen Van Groene Thee

Vecht veroudering

Samen met vechten de tekenen van veroudering, helpt groene thee ook met minder duidelijke vormen van veroudering als goed. Een Japans University studie bleek dat meer dan 2 kopjes groene thee per dag drinken drastisch de kansen van cognitief stoornis in oudere patiënten met 64%. Dat is een geweldig nummer, en echt toont de kracht van groene thee tegen cognitieve stoornissen, geheugenverlies, dementie en de ziekte van Alzheimer.

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Verbetert mentale Focus

Groene thee bevat milde niveaus van cafeïne die een stimulerend effect op het zenuwstelsel heeft. Dat is niet zo geweldig door zelf, maar...Groene thee bevat ook het aminozuur L-theanine, die bijna uitsluitend in de theeplant is gevonden. Theanine neurotransmitters van de hersenen beïnvloedt en verhoogt de alpha-hersenengolf-activiteit. In eenvoudige termen resulteert dit in een rustiger, maar meer alarm, state of mind.

Stimuleert het immuunsysteem

Spreken van theanine, vond een 2003 studie door de Brigham and Women's Hospital dat theanine de lichaamseigen immuunsysteem kan helpen bij het bestrijden van de infectie. De studie drinkers van koffie aan thee drinkers vergeleken en gevonden dat de productie van anti-bacteriële eiwitten tot vijf keer hoger in de thee-drinkers, was een indicator van sterkere immuunrespons.

Een andere studie, gepubliceerd in het November 2005 nummer van antivirale onderzoek, vond dat een van de catechin antixoidants in groene thee (EGCG) dramatisch geremd influenza virus replicatie. Yep, dat betekent dat de groene thee de gewone griep ook vecht.

Mondgezondheid bevordert

Er vonden onderzoekers aan de Universiteit van Illinois in Chicago dat polyfenolen in groene thee remmen de groei van bacteriën die slechte adem veroorzaken. Deze antibacteriële eigenschappen ook helpen de tanden en tandvlees. In feite, vond een Japans Universiteit dat regelmatige consumptie van thee deelnemer tanden versterkt en bijgedragen tot het voorkomen tandbederf.

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website

Andere voordelen van groene thee

Beginnen te krijgen een idee van de verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van groene thee? Er is veel meer ook. Hier zijn een paar dingen die groene thee doen kan dat wij tot nu toe nog niet genoemd:

 • Gevechten reumatoïde artritis
 • Gevechten infectie
 • Lagere stress
 • Beschermen tegen hart-en vaatziekten
 • Remmen van atherosclerose
 • Bouwen botdichtheid
 • Minimaliseert risico van hartaanval
 • Snelheden herstel na een hartaanval
 • Beschermt tegen schade aan de hersenen
 • Verlaagt de bloeddruk
 • Beschermt de nieren
 • Beschermt de lever
 • Verhoogt uithoudingsvermogen
 • Beschermt tegen diabetes
We zullen deze pagina eindigt met een van onze favoriete groene thee studies. De studie, die begon in 1994 in Japan, gevolgd 40,530 volwassenen voor maximaal 11 jaar. Het bleek dat vrouwen die 5 of meer kopjes groene thee dronk een dag een 23% lager risico overlijden aan enige oorzaak! Als dat is geen prikkel om te beginnen met het drinken van groene thee, weten we niet wat is.

Klik hier om te kopen TavaTea van officiële website
Gezondheidsvoordelen Van Groene Thee