» » Fordelene Ved Hindbær Keton

Fordelene Ved Hindbær Keton

Der har været megen polemik om hindbær keton. Selvom elsket af masser af sine brugere for sin vægt tab effekt, er det ofte blevet kritiseret af brugere og eksperter både. Så hvad der præcist er fordele og er de opnåelige?

I denne artikel vil vi diskutere de fordele, som hindbær keton lover og også overveje om disse fordele kan nås eller om de henhører under mærket.

Vi håber at dække en bred vifte af disse fordele og vise dig, med hjælp fra pålidelige kilder, sandheden af disse påstande.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Hvad er hindbær keton?

Fordelene Ved Hindbær KetonFor det første, hvad er hindbær keton og hvor kommer det fra?

Godt, findes det, præcis hvor du måske tror, det kan blive fundet! – primært i hindbær! Denne sammensatte giver røde hindbær deres frugtagtig og livlige duft.

Det er imidlertid ikke kun begrænset til de mundrette rødmende bær! For det kan også findes i tranebær og brombær også. I denne artikel, vil vi først og fremmest diskuterer hindbær keton med hensyn til dens sundhedsmæssige fordele.

Hhowever, for du spirende viden hoarders, kan det være interessant for dig at bemærke, at hindbær keton bruges i parfumer, kosmetik og også i fødevareindustrien. Dens lugt er helt sikkert en værdsatte ting!

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Hvad er hindbær ketoner sundhedsmæssige fordele?

Vi er alle interesserede i vores sundhed, og masser af os drejer sig om at miste og/eller opretholde der vægttab. Men at miste vægt kan være en vanskelig og besværlig opgave, og holde det kan være endnu vanskeligere.

I virkeligheden, er de fleste mennesker, der mister vægt meget sandsynligt, at sætte den tilbage på over proceduren, et til fem år. Og så, når produkter vises (eller hængende på markedspladsen) der lover store og revolutionerende sundhedsmæssige fordele, er det kun naturligt at antage, og selv ønsker at arbejde.

Forestil dig du er i butikken, du kan afhente en flaske, en skinnende håndflade-størrelse-objekt, der føles glat i håndfladen hvilende hammeren hjem dette punkt. Du begynde at læse etiketten.

Ved første, ordene chokere dig, du er forvirret, hvordan kunne dette være? Ord, malet i videnskabelige-lignende fed skrift, begynde at føre dit sind mod noget, der virker for godt til at være sandt.

Du føler din mave flagrende, du har fundet det. Teksten du gør du ønsker at proklamere, at dette er et "mirakelkur! Kig på disse fordele! Jeg er færdig! Jeg har fundet det!"

Du købe produktet og tage det med dit hjerte og hovedet fyldt med jublende forventning hjem.

I dette eksempel, vil jeg sige, at dine motiver er lyd, for vi har alle ønsket for sådan en ting. Rejse gennem vægttab kan være en grusom og skræmmende sti, og vi kan alle hægte sig på et produkt løfter. Men hvad nu hvis denne vægt tab kur var ingen mirakel overhovedet?

Hvad skal gøres klart, er, at al den hype, om produkter kan være en farlig distraktion, og dækker dens faktiske fordele (eller endog mere bekymrende er, dens bivirkninger).

Dette er især tilfældet med hindbær keton. Det har ikke været længe, da dette produkt var over sensationalized i Amerika, selv om en vis hostet af Dr. Oz, med sit salg skyhøje, og folk, der køber produktet i bulk som svar på det proklameres som en "mirakelkur".

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Sundhedsmæssige fordele af hindbær keton

Så lad os få et kig på hvorfor hindbær keton er blevet hyldet som sådan en mirakuløs opdagelse.

Nå, er fordelene for hindbær ketoner ofte foreslog for at medtage; at hjælpe kroppen nedbryde fedt, regulere dit stofskifte, faldende ældningstegn, har anti-cancer fordele, hjælper kroppen bekæmpe hjertesygdomme, hjælper kroppen bekæmpe betændelse og smerte, og endelig at gøre du føler fyldigere for længere.

Det er indlysende for enhver, at disse fordele er naturligvis betagende, hvem ville ikke ønsker at få alle disse fordele i kapsel form! Men lad os få et kig på disse nærmere.

Fordelene Ved Hindbær Keton

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Hjælper kroppen med at nedbryde fedt og regulere dit stofskifte

Disse to kendsgerninger er forbundet af en fælles sag. Det er blevet sagt, at hindbær keton øger udskillelsen af et protein kaldet Adiponectin. I dette produkt findes disse to fordele deres hjem.

For det første driller Adiponection ud fedt fra dine fedtdepoter, som gør det muligt for kroppen at mere nemt nedbryde fedt i kroppen. Dette vil hurtigt sønderdele dem pounds.

Og ofte er det anført, at med hindbær keton indledende vægttab vil chokere dig på grund af denne fordel. Hvorvidt dette er sandt, kan man ikke være nogle, nogle siger det gør og nogle siger det ikke!

Der er ingen humane forsøg på dette produkt, som får os til at holde tilbage dom.

Det er også blevet sagt, at Adiponectin aids i reguleringen af dit stofskifte. Hvis du ikke kender allerede, er dit stofskifte den proces, som kroppen udviser en række kemiske reaktioner, som er alt gjort for at holde dig i live!

Det er din krop kan bruge det brændstof, som vi gulp ned. Hvis dit stofskifte er arbejder mere effektivt, så din krop vil drage fordel af, at ikke blot tabe sig, men vil faktisk fungere på en mere effektiv plan.

Højere stofskifte vil svare til en sundere krop, endnu lavere niveauer vil føre til træthed og eventuelt fedme. Fra forskning det har konstateret, at ren hindbær er effekten af overtalelse udskillelsen af Adiponectin, men kan ikke du være sikker på, om disse vedrører hindbær keton. Det kan godt gøre, men videnskabelige undersøgelser mangler for at validere denne påstand.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Mindske ældningstegn og har anti-cancer fordele

Disse fordele stammer fra den idé, at hindbær keton kan reducere frie radikaler i kroppen. Frie radikaler er fræk lille ting, der stjæler andre molekyle elektroner, forårsager en tog reaktion af ustabile celleskader.

Denne celle død resultater i mange ting, disse omfatter; (undertiden) forårsager kræft, men mere almindeligt aldrende din hud. Hindbær keton bekæmper frie radikaler ved at være en antioxidant.

Antioxidanter er anvendt af din krop til at beskæftige sig med frie radikaler. Derfor, med den rigtige mængde af antioxidanter du er sikker på at reducere ældningstegn samt dine chancer for at få visse kræftformer.

Hindbær keton har dog ikke meget videnskabelig opbakning bag det at støtte denne påstand. Desuden, nogle forskere, at en normal kost vil aktivere produktion af nok antioxidanter alligevel!

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Bidrager til at bekæmpe hjertesygdomme

Det har også været slynger at hindbær keton har store fordele for dit hjertesundhed. At reducere bygge op af plak i arterierne og så medvirken til at forebygge en lang række hjerte-kar-sygdomme.

Der er dog ingen videnskabelige beviser for at støtte denne teori. Det synes at være det meste anekdotisk. Igen, er det vigtigste spørgsmål med hindbær keton, at der er ingen humane forsøg. Alle beviser er enten fra dyreforsøg eller fra tilfældigt udvalgte vidnesbyrd.

Hvis påstandene er sande så er det mest sandsynligt på grund af hindbær keton har salicylsyre i det. Denne ingrediens er siges at være en behandling for hjerte-kar-sygdom.

Det har været veldokumenteret, men giver ikke næsten nok af en effekt i forhold til over behandlinger eller forebyggelsestiltag, der er derude.

Enhver hjælp er bedre end ingen hjælp, så hvis der er nok salicylsyre så vi ser ingen grund til ikke at antage, du kan modtage nogle fordele nogle dette produkt – men dette er kun en 'måske'.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Bidrager til at bekæmpe betændelse og smerte

Hindbær keton er også blevet sagt til at bekæmpe betændelse og smerte. Det er blevet sammenlignet med brug af aspirin, og nogle har kommenteret, at det er bedre end aspirin som sin "alle natural".

Selv om de kan glemme at hindbær keton ofte går gennem masser af stadier af fremstilling og manipulation og ofte sælges med andre tilsatte ingredienser, og oftere end ikke de blande brygget reelle hindbær keton med syntetisk hindbær keton i et laboratorium!

Endnu en gang der synes ikke at være forsøg, der støtter denne påstand og endda animalsk forsøg ser ikke på denne bestemte paastaaede kvalitet. Det betyder dog ikke, hindbær keton ikke har evnen til at bekæmpe betændelse og smerte det betyder bare, som i endnu, juryen er stadig ude på, at en.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Gør du føler dig fyldigere hurtigere

Hindbær keton siges at have et højt fiberindhold. Vi ved, at produkter, der er højt fiberindhold, kan fylde dig til hurtigere og i længere tid.

Fibre (som kommer i to former) er i stand til at holde din krop godt smurt samt og sund og fungerer ordentlig. Hvad er en bekymring er, at dette er helt sikkert en kendt fordel af virkelige hindbær, men trods for bedste indsats, for at finde nogen sandhed denne påstand var en udfordre– dels på grund af manglende evne til at finde nøjagtig fiber indhold oplysninger.

Hvad er ved imidlertid, at igen er der ingen videnskabeligt offentliggjorte artikel til støtte for denne påstand. Det forekommer, for det meste alle disse fordele synes at være anekdotisk, flere rygter end fakta.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Videnskaben bag fordelene

Som du kan se de fælles tema kører gennem disse fordele er, at er der en mangel på videnskabelige beviser for disse påstande. Der er mange af folks kommentarer 'for' og 'mod' produktet.

Nogle hævder det muligt for dem at tabe den vægt, de ønskede og andre, at det er en stor rip-off med nogen 'rigtige' fordele. Uden beviser til støtte for disse fordele, vil ét spørgsmål kommer til at tænke. Hvilke beviser er der for disse påstande?

Nå de fleste af beviser kommer fra undersøgelser, som begyndte i slutningen af 1990 ' erne og er blevet redone og redigeret gennem årene. De er alle udført på rotter og mus, og til dato har der været nogen undersøgelser på mennesker.

I dyreforsøg har været en succes. En undersøgelse viste, at rotter, der fik høje doser af hindbær keton, faktisk miste vægt.

Faktisk har mistet de en betydelig mængde af vægt i forhold til den gruppe, der ikke fik hindbær keton. Enestående! – Du kan tænke. Her har vi beviser! Nå, desværre er det ikke tilfældet.

Rotter-test og test mennesker er ikke det samme. Vi, selv om genetisk ens, har meget stor og tydelig forskel i vores biologi og du kan ikke være sikker på, hvad der virker for et dyr vil arbejde for en anden.

Disse rotter blev også givet en dosering, der flyttes til et menneske ville være 1000 gange den anbefalede daglige dosis! (med henvisning til de doser, der er angivet på masser af hindbær keton produkter, der er derude.)

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Konklusion

De fleste fordele af hindbær keton synes at være baseret på folks kommentarer. Og selv om disse kan være en kraftfuld og gavnlig værktøj, hvordan vi skal beslutte hvilken side er korrekte?

Hvad vi behøver, for at skære igennem dette hav af udtalelser er nogle hårde videnskabeligt baserede forskning. Indtil da er vi ikke overbevist af hindbær ketoner effektivitet.

Vil gerne vide, hvor kan man købe raspberry ketoner, Læs venligst vores hvor at købe Raspberry keton kosttilskud?

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus
Fordelene Ved Hindbær Keton