Fentermin – Effektiv Viktminskning Förlust Läkemedel

Övervikt innebär en mycket deprimerande hälsosituationen. Detta är anledningen till varför tusentals människor försöker gå ner i vikt av kosten piller. En av de populäraste drogen när det gäller vikt frågor är fentermin. Har du någon aning om denna mycket populära recept drog?

Miljontals människor har idag olika vikt dilemman som måste åtgärdas omedelbart. Annars, dessa människor är på högre risker av olika kroniska sjukdomar som hjärtproblem, stroke, högt blodtryck, cancer och många andra. Är detta låter som du?

Om du är villig att ge en kost piller som fentermin, ett skott på dina hälsoproblem, måste du först att få mer kunskap om detta läkemedel för att du har en framgångsrik och riskfri viktminskningsprogram.

Detta inlägg kommer att ge dig de bästa möjliga frågorna när det gäller fentermin. Läsa på och lära sig om denna drog är svaret till din vinst viktproblem.

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

Vad är fentermin?

Fentermin (fenyl-tertiär-BUTYLAMIN) är en medlem av familjen phenethylamine läkemedel som liknar amfetamin. Den är utformad för att dämpa din aptit som hjälper naturligtvis dig ner i vikt snabbt.

Som ett generiskt läkemedel, fentermin som säljs i olika handelsnamn som Adipex P, Duromine, Ionamine, Obestin-30, Phentermaxx, Phentrol, Supremin, Weltmine, Oscars-Trim och många andra.

Fentermin är en psykostimulantia drog som främst drabbar det centrala nervsystemet. Som sådan, är denna drog också klassificerad som en sympathomimetic Amin.

I 1959, den oss Federal Drug Administration eller FDA, godkände denna drog som en aptit suppressant att främst hjälpa överviktiga individer att minska deras vikt för kortsiktiga period, i kombination med träning, kost och vissa beteendemässiga och andra livsstilsförändringar. Det rekommenderas också att personer med ökad medicinsk risk för viktökning.

Personer med följande medicinska risker under på grund av viktökning, tillåts att ta fentermin men bör omfatta en läkares ordination:

 • Höga kolesterolvärden
 • Diabetes
 • Högt blodtryck
 • Hjärt-och kärlsjukdomar
 • Inre organ sjukdomar, och även
 • Emotionella och psykiska problem som orsakas av fetma
Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

Hur fungerar fentermin?

Eftersom fentermin är en stimulerande, påverkar det direkt hjärnans Hypotalamus område, i princip att stimulera binjurarna som kommer då frisätter noradrenalin.

Noradrenalin är en signalsubstans som skickar en allmän ansvarsfrihet till det sympatiska nervsystemet, som signalerar du vill framkalla eller hindra din hunger. Detta hjälper dig att hantera dina hungerkänslor som är bättre än din vanliga kapacitet vilket leder till en mer nedsatt aptit.

Fentermin påverkar också den yttre delen av hjärnan, som frisätter adrenalin eller adrenalin som orsakar fettceller att bryta ner överskott eller lagrade fetter i kroppen. Andra tester slutsatsen att fentermin hjälper också utgivningen av serotonin och dopamin, men inte i betydande antal jämfört med noradrenalin.

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

Försiktighetsåtgärder med fentermin

Om du planerar att använda fentermin för att minska din aptit eller praktiskt att gå ner i vikt, måste du rådgöra med din läkare först innan du tar detta läkemedel. Fråga din läkare om din befintliga eller tidigare hälsotillstånd kan påverkas av ta fentermin.

Gemensamma bekymmer när det gäller denna drog är eventuella allergiska reaktioner som är gemensamma för sympathomimetic amine läkemedel som stimulantia, aptit dimbildning eller amfetamin. Fentermin innehåller andra ingredienser som kan utlösa allergiska reaktioner eller andra hälsofrågor.

MAO-hämmare som isocarboxazid, linezolid, fenelzin, Rasagilin, selegilin och Tranylcypromin bör inte förknippas med fentermin tillskott eftersom drogen interaktion skulle kunna utvecklas. Aldrig använda fentermin narkotika om du har tagit alla typer av MAO-hämmare under de senaste 14 dagarna.

Om du har den följande allergiska reaktioner eller villkor, ta inte fentermin:

 • Glaukom
 • Överaktiv sköldkörtel
 • Okontrollerad hypertoni
 • Allergisk mot kosten piller eller kosttillskott
 • Historia av alkohol eller narkotika missbruk
 • Om du är i ett agiterat tillstånd
 • Gravid eller ammar
 • Någon hjärtsjukdom

Så om du har diabetes, hjärtsjukdomar, njursjukdom, sköldkörtel sjukdom eller hypertoni, måste du tala med din läkare om fentermin är helt säkert för dig.

Kosten läkemedel såsom (Phen-Fen) fenfluramin eller dexfenfluramin (Redux) kan båda orsaka lungsjukdom kallas pulmonell hypertension. Så ta inte fentermin tillsammans med dessa kost mediciner.

För kvinnor, om du är i graviditeten period, aldrig ta några typer av kosten piller inklusive fentermin. Viktminskning under graviditeten kan skada ditt ofödda barn. För ammande mammor, kan fentermin passera i bröstmjölk som också kan skada ditt barn. Så ska du aldrig ta fentermin under amning scenen.

Ta inte fentermin om du är för närvarande under dessa mediciner:

 • Topiramat
 • Muntliga diabetes läkemedel eller Insulin
 • Högt blodtryck mediciner
 • Antidepressiva läkemedel
Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

Fentermin biverkningar

Som alla andra droger har fentermin dussintals kända biverkningar som kommer att sätta din hälsa i olika risker, särskilt om det tas i en utökad eller långvarig tidsperiod. Om felaktigt, kan fentermin orsaka allvarliga tillstånd som pulmonell hypertension, hjärtproblem ventil och många andra.

Det är bra att notera att om din läkare ordinerat dig att använda fentermin, din läkare ser att du kommer att gynna mer genom att ta detta läkemedel än risken för biverkningar. Plus rapporterade de flesta fall av personer som har använt eller använder denna drog, har endast lindriga biverkningar medan allvarliga biverkningar är sällsynta.

Några av de vanliga biverkningarna inkluderar:

 • Minskning/ökning av sexuell aptit / impotens
 • Diarré, förstoppning, magkramper
 • Muntorrhet / obehaglig smak
 • Slöhet eller hyperaktiv
 • Huvudvärk, darrningar, yrsel

Rapporterade allvarliga biverkningar av fentermin innehåller:

 • Beslag
 • Feber
 • Synförändringar
 • Extrema hypertoni
 • Bultande hjärtslag
 • Svullnad i anklar eller fötter
 • Bröstsmärtor
 • Andnöd
 • Ångest, nervositet, panik
 • Humörsvängningar, okontrollerad ilska, depression
 • Hallucinationer

Om du upplever någon av dessa biverkningar, sluta ta fentermin och tala med din läkare för omedelbar medicinsk rådgivning.

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

Fentermin dosering och Administration

Enligt drugs.com är vuxna dosen av fentermin för viktminskning 15 to 37.5 mg oralt en gång om dagen före frukost eller 1 till 2 timmar efter frukost. För pediatrisk dos (17 år eller äldre), vanliga rekommenderade dosen är 15 to 37.5mg en gång om dagen före frukost eller 1 till 2 timmar efter frukost.

Om du missar en dos, är det lämpligt att ta en dos så snart du kommer ihåg och hoppa över den missa dosen. Aldrig ta extra fentermin drog bara för att göra upp den missa dosen. Om du oavsiktligt överdos själv, söka medicinsk hjälp så snart som möjligt.

Det är den allmänna inriktningen på hur du tar fentermin. Men kan din läkare ge dig olika instruktioner på hur du tar detta läkemedel. Följa läkarens instruktioner som föreskrivs.

Den amerikanska Food and Drug Administration rekommenderar användningen av fentermin endast för kortsiktig viktminskning medicinering. Plus kräver byrån alla konsumenter att följa en hälsosam diet och ett regelbundet träningsprogram när du tar fentermin.

Annan viktig information att överväga innehåller följande:

 • Ta inte detta läkemedel på kvällen (det kommer att störa din sömn)
 • Sluta inte plötsligt att fentermin (omedelbar tillbakadragande kan orsaka biverkningar)
 • Förvaras vid rumstemperatur (Undvik fukt och värme)
 • Övervaka din fentermin konsumtion (Undvik drogmissbruk)
 • Berätta för din läkare om du har ökat din hunger (ineffektiv)
Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

Var köpa fentermin narkotika?

Olika fentermin narkotika är allmänt tillgängliga i några lokala apotek butiker nära dig. Frågan är bara vad specifikt märke att välja. Adipex-P och Ionamin är båda populära märken men du kan också hitta några generiska fentermin narkotika.

Fentermin är förmodligen den mest eftertraktade efter diet piller på marknaden idag på grund av dess effektivitet. Det är dock bra att överväga all den information som jag har skrivit ovan att undvika några hälsa besvär som fentermin medicinering kan ge dig.

Plus, du behöver rådfråga din läkare innan du kan köpa några recept-baserade viktminskning droger, inklusive fentermin märken.

Köpa alternativa icke-receptbelagda fentermin Diet Pills

Alternativt kan du köpa fentermin kost piller som inte kräver några recept från din läkare. Online kost piller som marknadsförs som en fentermin drog, är rikligt i Internet. De flesta av dessa märken är bedrägerier som skulle skada din hälsa och ineffektiva för viktminskning.

Men det finns kända och betrodda kost piller som kan köpas online utan din läkares ordination. En av de mest pålitliga varumärken är Phen375, en alternativ icke-receptbelagda fentermin diet pill och våra mest rekommenderade diet piller.

Phen375 innehåller 37,5 mg av fentermin som är obligatoriska och exakt dosering för både vuxna och unga vuxna. Den har kraften i recept-baserade fentermin märken utan dess kända biverkningar.

Ja, Phen375 inte har några kända biverkningar eftersom det innehåller andra ekologiska ingredienser som är kliniskt bevisad effektiv och säker för alla typer av viktminskningsprogram. Detta märke är idag en av de bästa receptfria fentermin alternativ som du kan köpa online.

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *