» » Extract De Acid Clorogenic în Bob De Cafea Verde

Extract De Acid Clorogenic în Bob De Cafea Verde

Extract De Acid Clorogenic în Bob De Cafea VerdeObţinute din prime neprăjit verde boabe de cafea Robusta soiului (Coffea canephora robusta), extract de boabe de cafea verde are o compozitie de plante unice, care a fost studiat în detaliu. Utilizarea de cercetare care a fost adunat de studii atât animale şi umane, oamenii de ştiinţă au găsit că în prime neprăjit boabe de cafea este o substanță activă de polifenoli numit acid clorogenic.

Funcţia sa principală este de a acţiona ca un antioxidant puternic, care pot neutraliza radicalii oxigenului liber şi radicalilor hidroxil în organism pentru a preveni distrugerile celulare, deteriorarea ţesutului şi daune de organe vitale.

Puterea antioxidanta este de fapt mult mai mare decât extract de ceai verde si extract de seminţe de struguri. Cu toate acestea, acid clorogenic care nu este ingredientul activ doar în extract de cafea verde. De asemenea, conţine acid cafeic, care, de asemenea, posedă o putere antioxidante puternice.

Click aici pentru a cumpara Extract de cafea verde

Ce este Acid clorogenic?

Acizi clorogenic sunt prezente într-o mare varietate de alimente, cum ar fi cireşe, mere, fructe kiwi, anghinare, plante de ou şi prune. Cu toate acestea, sursa de acid clorogenic se găseşte în boabele de cafea verde. Acid clorogenic este extras din prime verde boabe de cafea pentru a produce un concentrat de plante bio-disponibile, care păstrează unic identitatea și caracteristicile plantei bob de cafea pentru a obţine cele mai multe beneficii de la ea.

Cu toate acestea, procesul de extracţie mare parte din conţinut de cafeină elimină din boabe de cafea. Prin urmare, extract de cafea verde pur conţine un nivel minim de cofeina continut de aproximativ 20 mg per porție care nu va cauza nervozitate şi draci ca o ceaşcă tradiţionale de cafea ar fi.

Extract De Acid Clorogenic în Bob De Cafea Verde

Click aici pentru a cumpara Extract de cafea verde

Pur bob de cafea verde Extract de ajutor cu pierderea în greutate?

Extract de cafea verde, de asemenea, a fost găsit pentru a ajuta oamenii pierde o cantitate semnificativa de greutate. O combinaţie de o lipsa de exerciţiu, metabolismul lent, şi o dietă săracă care îi lipseşte hrana care se gaseste in fructe si legume crude sunt factori care contribuie la creşterea în greutate. Mulţi oameni care suferă de obezitate, de asemenea, au un risc ridicat pentru atacuri de inima, accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sânge, ateroscleroza, diabetul de tip 2, hipertensiune arterială, boală coronariană, boli de inima şi chiar cancer.

Cu puterea de extract de cafea verde, corpul tau va fi capabil de a accelera metabolismul acestuia, preveni calorii si grasimi la a fi absorbit şi arde anterior stocate grăsime în organism, fără a schimba obiceiurile de dieta sau de a exercita. Acest lucru este posibil datorită efectelor care extract pur bob de cafea verde are pe glucoză. Glucoza este nevoie de organism pentru energie. Ingredientele active din extract de cafea verde se închide fapt ficatului procesul de eliberarea glucozei in sange pentru a determina organismul să arde stocate grăsime în loc de glucoză şi folosiţi-o ca energie pentru a alimenta organismul.

Pe langa faptul ca un antioxidant puternic şi pierdere în greutate supliment, fost, de asemenea, s-a concluzionat că extract de cafea a fost dovedit să ajute tensiunii arteriale mai mici, reglarea nivelului de zahăr din sânge, prevenirea diabetului de tip 2, mai mică a riscului pentru inima probleme legate de, şi chiar ajuta minimiza riscul de cancer. Cu toate aceste efecte benefice ca extract de boabe de cafea verde are asupra sănătăţii noastre, este un supliment care este cu siguranţă în valoare de Căutaţi în.

Click aici pentru a cumpara Extract de cafea verde
Extract De Acid Clorogenic în Bob De Cafea Verde