» » Egészségügyi Elónyei Zöld Tea

Egészségügyi Elónyei Zöld Tea

Zöld Tea egészségügyi ellátások.Így a tömeg veszteség fokozása tulajdonságait zöld tea önmagában nem elég ahhoz, hogy a kávé és az üdítőitalok árok? Vessen egy pillantást ez a hatalmas lista az egészségügyi ellátások, hogy jön a zöld tea fogyasztása, és akkor szeretnénk elbúcsúzni a java jó.

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Véd a rák és a betegségek

Zöld tea tele van úgynevezett polifenolok és katekin-koncentrációval erős antioxidánsok. Ezek a rendkívül hatékony a szabad gyökök elleni, amelyek csúnya kis toxinok felelős sejtkárosodás, a betegségek, az öregedés és a rák okozza.

Elősegíti az egészséges bőr, és megelőzi a ráncok

Az azonos szabad gyökök, rák és betegség okozó is támadása bőrsejteket, és hozzájárul a ráncok és a bőr foltok formájában öregedés jeleit. Zöld tea megtalál és megszünteti ezeket a szabad gyököket, és elősegíti az egészséges, sima bőr.

Egészségügyi Elónyei Zöld Tea

Küzd az öregedés

Elleni küzdelem az öregedés jelei, valamint a zöld tea is segít, kevésbé nyilvánvaló formákkal öregedés is. Egy japán egyetemi tanulmány megállapította, hogy több mint 2 csésze zöld tea naponta inni húzni az esélye a idős betegek kognitív, 64 %-kal. Ez egy csodálatos szám, és igazán mutatja be a zöld tea kognitív zavar, memóriazavar, demencia és Alzheimer-kór ellen.

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Javítja a mentális fókusz

Zöld tea tartalmaz enyhe mennyiségű koffein, amely egy stimuláló hatása az idegrendszerre. Ez nem olyan csodálatos önmagában, de...Zöld tea is tartalmaz a aminosav L-theanine, amely megtalálható szinte kizárólag a tea növény. Theanine befolyásolja a neurotranszmitterek az agyban, és növeli a alfa agyhullám tevékenység. Egyszerűen fogalmazva, az eredmény egy nyugodtabb, de éber, lelkiállapot.

Erősíti az immunrendszert

Beszél a theanine, a 2003-as tanulmány szerint a Brigham és Women's Hospital megállapította, hogy theanine segíthet a szervezet immunrendszerének, amikor a fertőzések elleni. A tanulmány kávét ivók a teafogyasztók képest, és megállapította, hogy a termelési antibakteriális fehérjék akár ötször magasabb, a tea itatók mutatója-erősebb immunrendszer-válasz.

Egy másik tanulmány, megjelent a 2005 novemberi kiadása a vírusellenes kutatás megállapította, hogy az egyik a katechin-antixoidants, a zöld tea (EGCG) jelentősen gátolja a influenza vírus replikáció. Ja, ez azt jelenti, hogy a zöld tea is harcol a közös influenza.

Elősegíti az orális egészség

A kutatók a University of Illinois chicagói megállapította, hogy a polifenolok a zöld tea gátolja a baktériumok, hogy a rossz leheletet okozó. Antibakteriális tulajdonságok is segít a fogak és az íny. Valójában egy japán egyetemi megállapította, hogy a tea rendszeres fogyasztása erősíteni résztvevő fogak, és segített, hogy megakadályozzák a fogszuvasodást.

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja

Egyéb előnyei a zöld Tea

Összerezzenés-hoz kap egy ötletet, hogy a csodálatos egészségügyi ellátások a zöld tea? Sokkal több is van. Itt van néhány dolog, hogy a zöld tea lehet csinálni, hogy még nem szóltunk eddig:

 • Harcol a rheumatoid arthritis
 • Harcol a fertőzés
 • Alacsonyabb stressz
 • Véd a szív-betegség
 • Gátolja az érelmeszesedés
 • Csontsűrűség építeni
 • Minimálisra csökkenti a szívroham kockázatát
 • Felgyorsítja a felépülést szívroham után
 • Megvédi az agyi károsodás
 • Csökkenti a vérnyomást
 • Védi a vesét
 • Megvédi a májat
 • Növeli a kitartást
 • Véd a cukorbetegség
Mi célból ezt az oldalt az egyik kedvenc zöld tea tanulmányainkat. A tanulmány, amely 1994-ben kezdődött, Japánban, majd 40,530 felnőttek részére valameddig 11 évvel ezelőtt. Ez megállapította, hogy azok a nők, akik ittak 5 vagy több csésze zöld tea egy nap egy 23 %-kal alacsonyabb halál kockázata a minden ok! Ha ez nem ösztönzi arra, hogy kezdeni inni a zöld tea, nem tudjuk, mi az.

Kattintson ide vásárolni TavaTea hivatalos honlapja
Egészségügyi Elónyei Zöld Tea